!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#3]

<< < (10/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Dionisis on June 23, 2010, 09:12:22 PM ---Αχιλλέα το αμάξι μου αρέσει πάρα πολυ τελικά. Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό για το χρώμα και πως θα συνδυάζεται με τα νικελάκια που έχει αλλά έχω ξετρελαθεί!!!! :excited: :excited: Αλλαγές θα γίνουν λίγες και διακριτικές. Ελατήρια, αντιστρεπτικές και τέλος ίσως και μια εισαγωγή. Εμφανισιακά δε πειράζω τπτ απολύτως καθώς το factory look μου αρέσει πολύ γενικά....
--- End quote ---

Για κάποιο λόγο μου αρέσει κι εμένα πολύ το ασημί NC.

Θεωρώ ότι το μόνο που χρειάζεται το αυτοκίνητο είναι χαμήλωμα, ανθρακί ζάντα και σκούρα φώτα εμπρός πίσω.

Όλα αυτά προσεκτικά φτιαγμένα για να μη γίνει καγκουρέικο! :exaclty:

Edit: 99% το καπό ειναι αυτοκόλλητο κάρμπον.

bill_viper:
Πόσο ακόμα χαμήλωμα; :o Αφού ήδη το λάστιχο παρά κάτι χιλιοστά και θ'ακουμπήσει θόλο!

Ναι, αυτοκόλλητο είναι το κάρμπον, κι είναι όντως πολύ ωραίο το ασημί NC (βέβαια μετά το True Red :finger:)!

pib:

--- Quote from: nmwisima on June 23, 2010, 08:36:01 PM ---Αυτό το ασημί μπορεί να γίνει πολύ ωραίο!

--- End quote ---
γιατι τι διαφορες εχει απο τα αλλα?

--- Quote from: bill_viper on June 23, 2010, 10:15:25 PM ---Πόσο ακόμα χαμήλωμα; :o Αφού ήδη το λάστιχο παρά κάτι χιλιοστά και θ'ακουμπήσει θόλο!

Ναι, αυτοκόλλητο είναι το κάρμπον, κι είναι όντως πολύ ωραίο το ασημί NC (βέβαια μετά το True Red :finger:)!

--- End quote ---
Μπιλ μιλαει για το nc του φιλου απο εδω ... αλλα και το ξενο μη σε ξεγελαει που ειναι με ροδες στριμενες, εχει απο θολο καπου 2 ποντους απλα χανετε και με τη μαυριλα !!!

pib:

το ροζακι ειναι για τον Μανο μαλλον περνω εγω το μαυρο...

philosopher:

--- Quote from: pib on June 24, 2010, 02:25:08 PM ---το ροζακι ειναι για τον Μανο μαλλον περνω εγω το μαυρο...

--- End quote ---

Ax αυτό το μαύρο, φωτιές μας έχει βάλει, @#$%@! τις Ελληνικές κυβερνήσεις και τα θηριώδη τέλη και τεκμήρια για να μη πω φόρους εκτελωνισμου #$@%34% %$5#$% $%@$#%  :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version