!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
Παιδια ολες οι monster μεχρι το 08 εβγαιναν στρογγυλοφαναρες. Μετα το 08 σχεδιασαν το μοντελο απο την αρχη και αλλαξαν και το φαναρι.
--- Quote from: xenos on June 07, 2010, 03:13:55 PM ---Γιώργο έχουν την χειρότερη φήμη. Άσε που να πάρεις αερόψυκτο μηχανάκι σήμερα είναι κάπως... (στο λέω εγώ που έχω την ψηστιέρα ανάμεσα στα πόδια μου κάθε μέρα)
--- End quote ---
Λαθος. 4 χρονια στην κατοχη μου, 0 προβληματα. Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι αλεξισφαιρο. Το οτι ειναι αεροψυκτο δεν λεει τιποτα απολυτως για την αξιοπιστια παρα μονο στα μπουτια το καλοκαιρι με κινηση . Οι ιταλοι μηχανικοι μαλλον ειναι λιιιγο πιο μαγκες απο μας.
gianic:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 07, 2010, 02:58:09 PM ---Η στρογγυλοφαναρη η Monster Dark , απο τοτε που την ειδα στο "Κορακι" μου γινε ψυχωση.Δυστυχως μεχρι σημερα δεν ετυχε να την αγορασω.
--- End quote ---
Ξαδερφε και μενα απο το κορακι και μετα μου εγινε εμμονη. :(
gianic:
Για παρηγορια στον αρρωστο ψαχνοντας για το επομενο εργαλειο ,για τις καθημερινες μου μετακινησεις κι οχι μονο.
Προϋποθεσεις
Μεταχειρισμενο 5-6.000ευρω
600cc και πανω
Γυμνο
Κι εχω καταληξει σε αυτα τα δυο:
Monster 696 - Kαταπληκτικο μηχανακι με τρελα περιφερειακα και λογικη δυναμη.
Υamaha Fz1 - R1 ουσιαστικα σε γυμνο, τρελη δυναμη αλλα και πολυ αλητηριο look.
nmwisima:
Πάρε μου και εμένα ένα Gyro-Up που ειναι το όνειρό μου καθώς έχει πίσω θέση για ζάντες και μπλοκέ!!! :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:
plokamhs:
Γιαννη να σου ριξω κι εγω 2-3 προτασεις,ετσι για να σε πριζωσω?
Triumph speed triple...Μπορει να ξεφευγει λιγο σε τιμη μεταχειρο αλλα ειναι το απολυτο γυμνο...Καφριλικια,οσο γκαζι πρεπει και εμφανιση ρετρο αλλα και συγχρονη μαζι...Επισης σε λιγοτερα κυβικα σκεψου και την street triple.Ο μηχανικος μου εχει την καινουρια tiger(ασπρη με aftermarket εξατμισεις εξελιγμενες απ'την triumph-απιστευτη) και ο κινητηρας(τον ιδιο εχει η speed triple) ειναι απιστευτος.Εχει ροπη δικυλινδρου V και λυσσαει κιολας ψηλα...
Δες και την Honda CB1000R.Κινητηρα απ'την πιο προσφατη cbr(ισως ο μικροτερος σε διαστασεις 4κυλινδρος σε σειρα) και πανεμορφη σε σχεση με τα υπολοιπα αδιαφορα ιαπωνικα.
Η FZ1 απλα respect...Παντιλικια παντου :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version