!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
plokamhs:
@xenos: Τοτε ψαχνεις την er6-f ;)
Ξάδελφος:
Μιας και βλεπω οτι υπαρχει αρκετο ενδιαφερον και τρελα για του δυο τροχους ανοιξα αυτο το θεμα ωστε να γραφουμε εδω οτι σχετικο με μοτοσυκλετες,μηχανακια κλπ.Αν καποιος μοντερειτορ εχει την ορεξη ας μεταφερει και τ αλλα τα σχετικα με τις μοτο απ το μπλα-μπλα,εδω.Αν δε σας αρεσει η ιδεα μου...delete :nono:
george 1323:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 09, 2010, 08:40:13 AM ---Μιας και βλεπω οτι υπαρχει αρκετο ενδιαφερον και τρελα για του δυο τροχους ανοιξα αυτο το θεμα ωστε να γραφουμε εδω οτι σχετικο με μοτοσυκλετες,μηχανακια κλπ.Αν καποιος μοντερειτορ εχει την ορεξη ας μεταφερει και τ αλλα τα σχετικα με τις μοτο απ το μπλα-μπλα,εδω.Αν δε σας αρεσει η ιδεα μου...delete :nono:
--- End quote ---
Καλα εκανες μιας κ νομιζω οτι οποιος εχει διθεσιο αυτ/το μαλλον καβαλαει κ διτροχο.... :good:
lok502:
--- Quote from: george 1323 on June 09, 2010, 08:41:56 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on June 09, 2010, 08:40:13 AM ---Μιας και βλεπω οτι υπαρχει αρκετο ενδιαφερον και τρελα για του δυο τροχους ανοιξα αυτο το θεμα ωστε να γραφουμε εδω οτι σχετικο με μοτοσυκλετες,μηχανακια κλπ.Αν καποιος μοντερειτορ εχει την ορεξη ας μεταφερει και τ αλλα τα σχετικα με τις μοτο απ το μπλα-μπλα,εδω.Αν δε σας αρεσει η ιδεα μου...delete :nono:
--- End quote ---
Καλα εκανες μιας κ νομιζω οτι οποιος εχει διθεσιο αυτ/το μαλλον καβαλαει κ διτροχο.... :good:
--- End quote ---
Δεν είχα μηχανή και στην Ελλάδα δεν σκόπευα να πάρω (και γιατί φοβάμαι τους άλλους - και εμένα εννοείται- αλλά και επειδή δεν θέλω να οδηγώ πάνω στις λωρίδες, να πατάω τις διαβάσεις, να χαλαώ τον κόσμο με την εξάτμιση, να κάνω σφήνες, να μην βγάζω ποτέ φλας κλπ κλπ).
Στην Αμερική όμως σκέφτομαι για μηχανή, καθότι εδώ οι μηχανές κινούνται ακριβώς όπως τα αυτοκίνητα. To κόστος για δίπλωμα είναι αστείο, σύνολο $100 (παρακολουθείς πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα και στο τέλος παίρνεις -αν τα καταφέρεις- ένα "πτυχίο" με το οποίο εκδίδεται η άδεια οδήγησης).
Σκεφτόμουν μόνο για street αλλά ένας γνωστός με έβαλε σε σκέψεις για κάτι πιο παραδοσιακό και άνετο..
(αυτή θα είναι και η μοναδική συνεισφορά μου στο θέμα καθώς κατά τα άλλα δεν είμαι μηχανόβιος)
plokamhs:
Αν εννοεις Harley Γιωργο,ξεχνα το :P
Γιατι δεν σκεφτεσαι μια buell?ευρωπαϊκο στησιμο στην ουσια,με μοτερ Harley...
Παντως στην Αμερικη εχετε πολλα διαμαντια (περιοερισμενης παραγωγης κυριως)...Τρανταχτο παραδειγμα?Η confederate(που το εργοστασιο της μαλιστα επαθε και αρκετες ζημιες απο τον Κατρινα νομιζω)
H hellcat
H wraith
Μπορει να χαρακτηριστουν ασχημες,αλλα ποτε αδιαφορες...
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ :'( :'( :'( :'(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version