!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
tsekos86:
αυτο με την καραμπινα δεν εχει καμια σχεση!!
παμε στις εξατμισεις...
εγω προσωπικα δεν εχω εξατμιση ουτε στο αμαξι ουτε στην μηχανη..!
αλλα αφου τις πουλανε για που τις πουλανε?για τις πιστες?ουτε εκει επιτρεπεται..για τον δρομο σου κοβουν 3.000 λες και εγω δεν ξερω τι εκανες...οποτε τι του λεει το κρατος?αγορασε τες και κρεμασε τες στον τοιχο?
διαφωνω με την ιδεολογια αυτη του σκ@τοκρ@τους...
δεν μπορουν να φορολογουν κατι που θεωρουν παρανομο!!
Ξάδελφος:
--- Quote from: tsekos86 on December 07, 2010, 02:14:48 PM ---αυτο με την καραμπινα δεν εχει καμια σχεση!!
παμε στις εξατμισεις...
αλλα αφου τις πουλανε για που τις πουλανε?για τις πιστες?ουτε εκει επιτρεπεται..για τον δρομο σου κοβουν 3.000 λες και εγω δεν ξερω τι εκανες...οποτε τι του λεει το κρατος?αγορασε τες και κρεμασε τες στον τοιχο?
--- End quote ---
Την ιδια εξατμιση αν τη μετρησεις (ως προς τον θορυβο) πριν και μετα την αφαιρεση πχ του μεσαιου ή του καταλυτη ή ακομη και μετα την απαλευθερωση της εισαγωγης θα βρεις διαφορετικα db να εχουν μετρηθει.
Αν θελουμε να ειμαστε νομιμη ,αλλα και σωστοι απεναντι στους συμπολιτες μας που δε φταινε για την καψα μας να βιωνουν την ηχορυπανση των αυτοκινητων μας, μπορουμε πριν πληρωσουμε τον εξατμισα να ρωταμε για ποια χρηση ειναι και ποια η σταθμη θορυβου κλπ κλπ κλπ.
Πχ σε πολλα ανταλλακτικα γραφει επανω "not for street use" ή "for racing use only".
epicWin:
--- Quote from: tsekos86 on December 07, 2010, 02:14:48 PM ---αυτο με την καραμπινα δεν εχει καμια σχεση!!
παμε στις εξατμισεις...
--- End quote ---
Σου επαναλαμβάνω αγαπητέ, το οτι πωλείται κάτι νόμιμα δεν καθιστά νόμιμες όλες του τις χρήσεις. Κάποιες χρήσεις απαγορεύονται. Ένα κουζινομάχαιρο 20 εκατοστά πωλείται νόμιμα, και το πουλάνε για την κουζίνα μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φόνο! Μία Ακράποβιτς πωλείται για κάθε νόμιμη χρήση. Δεν σου απαγορεύει κανείς να έχεις μία στο σαλόνι σου και να την κοιτάζεις (ειναι κ όμορφες οι άτιμες :P) αλλα εφόσον παράγει παράνομο επίπεδο θορύβου, απαγορεύεται για κυκλοφορία στον δρόμο, αλλα μπορεις να την έχεις στην πίστα.
Και το κάπνισμα απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους αλλα τσιγάρα πωλούνται νόμιμα απο το κράτος και το οτι απαγορεύεται πχ το αυτοκίνητό σου να έχει φουλ κλουβί, δεν καθιστά την πώληση των κλωβών ασφαλείας παράνομη. Δεν ξέρω αν με εννοείς.
george 1323:
Που απαγορευεται το καπνισμα? :llol:παντου καπνιζουνε...εκει γιατι δεν εφαρμοζουνε τον νομο... :????:ολο μαλ@κιες ειναι στην ελλαδα...εξατμισεις κ π@παριες.... :tanevramou:
xenos:
Τα περισσότερα aftermarket (βελτιωτικά, πές τε τα όπως θέλετε), ειδικότερα εξατμίσεις σχεδόν πάντα γράφουν "For racing use", "Not for street use" ή κάτι αντίστοιχο. To ότι εμείς τις αγοράζουμε, τοποθετούμε και χρησιμοποιούμε στο δημόσιο δρόμο ενοχλώντας τους πάντες είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε. Οι λελληνες βέβαια αξατμισάδες σίγουρα δεν λένε κάτι τέτοιο στους πελάτες τους. Κακά τα ψέμματα, ωραία η greddy του Βασίλη αλλά αν περάσει κάτω από το σπίτι μου αργά το βράδυ πατημένος ή μαρσάρει από κάτω θα ...τον "κακοχαρακτηρίσω". ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version