!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (38/214) > >>

Kostas2B:
Γιωργο παρε TDM και δε θα το μετανιωσεις ουτε στιγμη...Ασ'τα τα Piaggio και τα λοιπα για αλλους!

xenos:

--- Quote from: Kostas2B on October 27, 2010, 07:35:33 PM ---...και οτι αλλο ζητησει...πχ αν παρεις ενα Fazer με 30Κ χλμ,σιγουρα μετα απο 5-10Κ χλμ θα θες μπροστινα για ελεγχο και κατα 90% ισιωμα (150Ε),ρυθμισμα βαλβιδων (400Ε+),αλυσιδα-γραναζια (150Ε),τακακια (100Ε) και οτι αλλο σου βγαλει...

--- End quote ---

Εμ αυτά είναι που μαθαίνεις μετά την αγορά δυστυχώς. 400ε για ρύθμιση βαλβίδων?  :o Και κάθε πότε θέλει?

--- Quote from: Kostas2B on October 27, 2010, 07:35:33 PM ---Αν ακομα επιμενεις για μηχανη (και καλο θα ηταν να επιμεινεις) να ξερεις οτι το Fazer καιει και μαλιστα μπορει να καιει και παραπανω απο το Miata σου...

--- End quote ---

Είσαι σίγουρος γι αυτό? Καίει το φέιζερ >10 λτ???  :????: Νίκο για πες και εσύ σαν κάτοχος!

--- Quote from: Kostas2B on October 27, 2010, 07:35:33 PM ---Η γνωμη μου ειναι (αν θες μηχανη σωνει και καλα): παρε ενα TDM...ΤΕΛΟΣ
Οτι και να γραψω για αυτο το εργαλειο ειναι λιγο!

--- End quote ---

Έχει αρνητικά και αυτό όπως πολλά (περιττά για εμένα (κυβικά), κόστος αγοράς, κατανάλωση φαντάζομαι κλπ. Για ποιο λόγο να το προτιμήσω έναντι του φέιζερ?  :-\ :????:

racing nick:
xeno γενικα το παω οικονομικα κατω απο 6κ στροφες  και εχω γυρο στα 5,5-6,5/100 αλλα αν το πλακωσω περναει το 10αρι για πλακα . βαλβιδες καθε 24κ χλμ δεν ξερω τιμη δεν εχω κανει ακομα στο R1 ειχε παει 250

Kostas2B:
Ρυθμισμα βαλβιδων ειναι στα 40-50Κ χλμ το πρωτο...Ανα 40Κ πρεπει να ειναι νομιζω...

Για την καταναλωση του TDM,εχεις μεσο ορο 5-6 λιτρα μεσα στην πολη και σε ταξιδι...Πλακωμενο και παλι δεν καιει πολυ,καμια σχεση με το Fazer...
Εχει ροπη απο χαμηλα,απο τις 2000 σαλ μεχρι τις 8500-9000 εχει σχεδον παντου την ιδια δυναμη,μετα τις 4Κ ακομα πιο πολυ βεβαια...
Η καταναλωση του ειναι αστεια σε σχεση με το πως παει... 8)

x-origin:
Το πιο βολικό μέσο για μέσα στην Αθήνα πιστεύω είναι το παπί... είναι πολύ πιο οικονομικό και ευέλικτο για την κίνηση..κ επειδή ζούμε σε μια πόλη που κάθε μέρα σχεδόν είναι κλειστό το κέντρο λόγο πορείας-απεργίας κτλ πιστεύω ότι όλοι όσοι κυκλοφορούμε με μηχανάκια μας ενδιαφέρει πως να κινούμαστε ευέλικτα! όταν είχα τη μηχανή (hornet) αντιμετώπιζα πολλές φορές θέμα στην κίνηση κόλλαγα ανάμεσα στα αυτοκίνητα η κατανάλωση ήταν αυξημένη το μοτέρ έβραζε στην κυριολεξία! για μένα και για τις αποστάσεις που διανύω καθημερινά (δεν είναι μεγάλες 2-7 χλμ +-) το παπί είναι εργαλείο στην κυριολεξία με έχει σώσει, από την άλλη είναι σημαντικά πιο επικίνδυνο σε σχέση με μια μηχανή, ανύπαρκτο στήσιμο-φρένα-κρατήματα...
ένας φίλος μου πήρε το Beverly 300 και είναι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις είναι μια πολύ καλή επιλογή για την πόλη και για βόλτες εκτός πόλης!

αυτή την στιγμή κινούμε με ένα Honda supra 115cc στα μελλοντικά μου σχέδια χαλβαδιάζω μια Yamaha R6 :yeah: :yeah: :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version