!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
epicWin:
Kostas2B τι γνώμη έχεις για το XT660X? Γνωρίζεις αυτό τι κόστος συντήρησης έχει και πως τα πάει απο κατανάλωση?
Kostas2B:
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο μηχανες να σου πω την αληθεια,αλλα φιλε μου το ΧΤ ειναι σταθερη αξια...Δε σπαει δε χαλαει,χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστο μεχρι αηδιας...Απο κοστος συντηρησης λογικα πιο χαμηλα απο TDM και λοιπα,αλλα μην περιμενεις να εχει και τα ιδια με ενα Innova!!!
Απλα μπορει να το συνηθισεις γρηγορα και μετα να σου φαινεται αργο και να χρειαζεσαι ενα TDM πχ... ;D
Το σκεφτεσαι?
epicWin:
--- Quote from: Kostas2B on October 27, 2010, 09:56:26 PM ---Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο μηχανες να σου πω την αληθεια,αλλα φιλε μου το ΧΤ ειναι σταθερη αξια...Δε σπαει δε χαλαει,χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστο μεχρι αηδιας...Απο κοστος συντηρησης λογικα πιο χαμηλα απο TDM και λοιπα,αλλα μην περιμενεις να εχει και τα ιδια με ενα Innova!!!
Απλα μπορει να το συνηθισεις γρηγορα και μετα να σου φαινεται αργο και να χρειαζεσαι ενα TDM πχ... ;D
Το σκεφτεσαι?
--- End quote ---
Ναι πολύ σοβαρά για 1ο μηχανάκι. Θα ήθελα ενα CB400 SF αλλα το να ψάχνεις καλό ΣιΜπί στις μέρες μας είναι σα να ψάχνεις ψύλλους στ΄άχυρα
TDM έχει ένας φίλος και το έχω οδηγήσει λίγο. Δεν είναι για μένα.
Kostas2B:
Τι εννοεις δεν ειναι για σενα?Το ΧΤ δηλαδη πως ειναι?
Kostas2B:
Here's mine...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version