!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
gianic:
--- Quote from: racing nick on October 01, 2010, 02:53:34 PM ---το προηγουμενο μηχανακι σου πιο ηταν αν επιτρεπετε ? σου δινω το 6αρι μου και αμα το στριψεις μεχρι 70 % παμε να σου κανω μεταβιβαση . δυστυχώς ολοι πανε για 1000αρια και γιαυτο η επιδαυρος εχει γεμισει εκκλησάκια .
--- End quote ---
Ducati monster 600. Μην παρεξηγεισαι . Απλα δεν μου αρεσει το fz6 και τα περιφερειακα του.
racing nick:
δεν παρεξηγουμε καθολου ειχα r1 πουσαρισμενο για 3 χρονια και ειχα γραψει πανω απο 30κ στις εθνικες και μια φορα το 2μηνο εμπαινα και μεγαρα και πηρα το fazer για να πηγαινω στο κεντρο για δουλειες , απλα εχω δει live και ακουω συνεχεια για παιδια που σκοτωνονται με πολυ δυνατα μηχανακια που δεν εχουν ιδεα πως να τα πανε παρα μονο και μονο να σκανε στην πλατεια με τα κτηνοι . και γω για το 1000 αρι ελεγα αλλα ηθελα πλεον να βαλω και μπαγαζιερα για τα πραγματα της γυναικας και πηρα το 600αρι που ειναι πολυ τιμιο και κανει και κανει και κανα ταξιδακι σβελτο . βεβαι η αναρτηση ειναι λιγο για τον π@@τσο σε σχεση με το r αλλα τι να κανουμε . :gl: παντα φιλικα .
xenos:
Το fz6 έχει 90-΄τοσα άλογα, δεν είναι λίγα. Γιάννη όταν λες gay, τι εννοείς? :????:
gianic:
--- Quote from: racing nick on October 01, 2010, 05:44:08 PM ---δεν παρεξηγουμε καθολου ειχα r1 πουσαρισμενο για 3 χρονια και ειχα γραψει πανω απο 30κ στις εθνικες και μια φορα το 2μηνο εμπαινα και μεγαρα και πηρα το fazer για να πηγαινω στο κεντρο για δουλειες , απλα εχω δει live και ακουω συνεχεια για παιδια που σκοτωνονται με πολυ δυνατα μηχανακια που δεν εχουν ιδεα πως να τα πανε παρα μονο και μονο να σκανε στην πλατεια με τα κτηνοι . και γω για το 1000 αρι ελεγα αλλα ηθελα πλεον να βαλω και μπαγαζιερα για τα πραγματα της γυναικας και πηρα το 600αρι που ειναι πολυ τιμιο και κανει και κανει και κανα ταξιδακι σβελτο . βεβαι η αναρτηση ειναι λιγο για τον π@@τσο σε σχεση με το r αλλα τι να κανουμε . :gl: παντα φιλικα .
--- End quote ---
Και με παπι σκοτωνεσαι ρε Νικ τι παει να πει αυτο; Συνεση θελει. To fz6 ειναι μια χαρα μηχανη ,γρηγορη οικονομικη ανετη αλλα δεν μ'ενδιαφερει κατι τετοιο. Θελω ενα streetfighter με @@ κι οχι @@ streetfighter.
Xene οταν λεω gay εννοω πολυ μαλακο για τα γουστα μου.
xenos:
Ένα τέτοιο?
:giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version