!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλής Τρόπος Πώλησης/Αγοράς Αυτοκινήτου

<< < (2/8) > >>

option-D:
Αν στα περάσει απλά από το λογαριασμό του άλλου στον δικό σου δεν χρειάζεται να φέρει μετρητά η τράπεζα..
5 κουμπιά θα πατήσει ο ταμίας και τα λεφτά θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σου αμέσως..
Δεν νομίζω να θες κι εσύ έτσι κι αλλιώς να περπατάς στο δρόμο με τόσα χρήματα πάνω σου..
Αλλιώς πες μας από πού θα περάσεις (βράδυ κατά προτίμηση) να φοράμε μαύρες κουκούλες και να στην πέσουμε.. Στην παρέα να μένουν τα λεφτά δηλαδή, όχι τίποτ' άλλο..

Ξάδελφος:

--- Quote from: kakwkei on June 01, 2010, 03:56:55 PM ---
Παιδια με τη λυση της τραπεζικης επιταγης ειμαι 100% σιγουρος οτι θα παρω τα λεφτα μου????

--- End quote ---
Για να σου εκδοσει η τραπεζα,τραπεζικη επιταγη(αν υποθεσουμε οτι εισαι εσυ ο αγοραστης) πρεπει να καταβαλεις το ποσο ολοκληρο σε μετρητα  ή να παρει τα χρηματα σου απευθειας απο  λογαριασμο που διατηρεις εκει.
Για παραπανω εγγυηση τι να σου πω πες του να σου αφησει ενεχυρο το παιδι του.
-Στην περιπτωση που θα σου κοψει προσωπικη του επιταγη να φοβασαι γιατι μπορει να βγει  ακαλυπτη.

Αν ησουν ο αγοραστης θ αδεχοσουν να μεταφερθουν χρηματα σε λογαριασμο τριτου χωρις να εχει γινει μεταβιβαση ή καποια εξουσιοδοτηση?.

Το πιο ασφαλες ειναι τραπεζικη επιταγη .
Οι τραπεζες λογο του οτι οι παππουδες φοβουνται μη πτωχευσει το κρατος και τραβανε τα λεφτα τους να τα κανουν μασουρι,αργουν να σου δωσουν μεγαλα ποσα και μπορει να παρει και 3 μερες.

kakwkei:
Ευχαριστω πολυ ξαδερφε! Οποτε τραπεζικη επιταγη, καθως εχεις δικιο, ο αγοραστης δεν θα δεχτει να μεταφερει χρηματα στον λογαριασμο μου πριν γινει η μεταβιβαση! Οποτε τραπεζικη επιταγη, που δεσμευει η τραπεζα τα χρηματα του!

Κ αλλη μια ερωτηση, παμε μαζι στην τραπεζα του, μου δινει τραπεζικη επιταγη με ολο το ποσο, και κανουμε τη μεταβιβαση. Μετα? Αν παω με την επιταγη αυτη στην τραπεζα μου επιτοπου, τα βαζουν στον λογαριασμο μου? τι γινεται?

Ξάδελφος:
Σε οποια τραπεζα εχεις το λογαριασμο σου καταθετεις την επιταγη αυτη.
Αφου εκδοσει η τραπεζα την επιταγη,δε στη δινει στο χερι,πηγαινετε σε καποιο ΚΕΠ να κανετε  τη μεταβιβαση σου .Καθως υπογραφετε τα χαρτια σου δινει την επιταγη και καλοταξιδο του και εσενα σε καλη μερια!. Ετσι αν χαλασει κατι και εκεινος μπορει να ακυρωσει την επιταγη αφου δε θα στη δωσει και εσυ μπορεις να μην υπογραψεις.Νομιζω ειναι μια τιμια και ασφαλης λυση.
Υ.Γ
Κανοντας πια τη μεταβιβαση τ αμαξι ειναι δικο του μην ξεχαστεις και πας να το παρεις να φυγεις...(το χω κανει και οι κοπελιτσα που αγορασε τ αμαξι μου ...τα ειδε ΟΟΟΟΛΑΑΑ !!!).

kakwkei:
Ξαδελφε σε ευχαριστω πολυ! Εισαι αδερφος! :) το εχεις κανει εσυ ετσι με τραπεζικη επιταγη κ μεταβιβαση, οπως το περιγραφεις? αυτο θα κανω κ εγω!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version