Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#7]  (Read 239424 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

June 25, 2010, 02:18:23 PMReply #630

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
« Reply #630 on: June 25, 2010, 02:18:23 PM »
δασκαλε αυτο ειναι το καλο με το cusco .ειναι τοσο αμεσω και αγριο που δεν χρειαζεσαι ταχυτητα για να driftaρεις . γενικα προτιμώ να πηγαίνω πιο αργα και ολη την πιστα με το πλάι παρα να θυσιαζω μερικα φλικ για να μπω με χιλιομετρα γιατι έξαλλου δεν μου δίνει την αισθηση ασφαλειας και το κωλο καθισμα που γλίστρα απιστευτα . τα γονατα μου παλι εχουν μελανιες απο την κονσολα και την πορτα . μολις μπει το μπακετ και νιωσω πιο ενα με το αμαξι θα αλλαξει πιστευω λιγο το στυλ μου προς το καλυτερο .
Σε καταλαβαινω απολυτα!Το δεξι μου γονατο εχει γινει τουμπανο επειδη στηριζομουν στην κονσολα :S
Παντως του fl τα καθισματα εχουν καλυτερη στηριξη απ'του nb αν δεν κανω λαθος!

June 25, 2010, 02:32:56 PMReply #631

Offline option-D

« Reply #631 on: June 25, 2010, 02:32:56 PM »
Μπααα, τα ίδια σκ@τά είναι..
Τα δικά σου μάλιστα κρατάνε καλύτερα λόγω υφάσματος (τα δερμάτινα γλιστράνε περισσότερο)..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

June 25, 2010, 02:49:07 PMReply #632

Offline Ξάδελφος

« Reply #632 on: June 25, 2010, 02:49:07 PM »
Σκαστε ρε καρναβαλοι!Δε φτανει που γ@μηθηκατε ενω καθομασταν εκει,πρεπει να το συνεχισετε κι εδω? :P
Αν ειστε τοσο παιδεραστες που σας αρεσε ανηλικη κοπελα,θα ειμαι με τη μερια του "Χαρακα"!

Ανηλικη δεν εδειχνε ,εμενα δε μου αρεσε (η ταμιολα ηταν καλυτερη) αλλα οπως και να χει πρεπει να το κοψουμε εδω γιατι ο "Χαρακας" μας ψαχνει.
Η πλακα ειναι οτι αφου εχουμε πει και κανει ενα σωρο λαλακιες μεσα στο μαγαζι και ο Μανος(Πλοκ) πασχιζει να σωσει τα προσχηματα,αντιλαμβανομαστε με τον Αχιλ οτι εχουμε φαει απο μια τσαντα σουβλακια με τζατζικι και οπισθοχωρουμε συντηριτικα... Ευχομαι με τοσο σκορδο που μυρισαν οι κοπελες να μην τους επεσε η πιεση και οχι τιποτα αλλο αντε να καθαρισουμε με το Χαρακα!.
Βοηθεια προς τους αναγνωστες (O "Χαρακας" ειναι ενας τυπας που δε σηκωνει μυγα στο μπουρι του(13αρι ραλυ) και οποιος την πεσει στην πρωην του την "ανηλικη"θα τον σφαξει μιας και δεν περασε ομαλη παιδικη ηλικια(17 με 23 ετων) και θα του κρεμασει τα αντερα στο καμπαναριο της πολυ πολυ ψηλης και μεγαλης εκκλησιας που χτιζεται στη γενετειρα του,τους  Αγ.Αποστολους-μεγαλη τους η χαρη!!! ).

June 25, 2010, 02:56:57 PMReply #633

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #633 on: June 25, 2010, 02:56:57 PM »
Τι μ@λ@κας εισαι  :P
Η ταμιας ηταν εισαγωγης παρεπιπτοντως!Και ο τυπος δεν ειναι σιγουρο οτι θα το κανει αυτο,απλα εγω ετσι φανταζομαι  :P

June 25, 2010, 03:07:02 PMReply #634

Offline option-D

« Reply #634 on: June 25, 2010, 03:07:02 PM »
Η ταμίας ήταν....

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

June 25, 2010, 03:56:57 PMReply #635

Offline Liakos

« Reply #635 on: June 25, 2010, 03:56:57 PM »
Ανορθογραφη? :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

June 25, 2010, 03:58:46 PMReply #636

Offline george 1323

« Reply #636 on: June 25, 2010, 03:58:46 PM »
Σκαστε ρε καρναβαλοι!Δε φτανει που γ@μηθηκατε ενω καθομασταν εκει,πρεπει να το συνεχισετε κι εδω? :P
Αν ειστε τοσο παιδεραστες που σας αρεσε ανηλικη κοπελα,θα ειμαι με τη μερια του "Χαρακα"!

Ανηλικη δεν εδειχνε ,εμενα δε μου αρεσε (η ταμιολα ηταν καλυτερη) αλλα οπως και να χει πρεπει να το κοψουμε εδω γιατι ο "Χαρακας" μας ψαχνει.
Η πλακα ειναι οτι αφου εχουμε πει και κανει ενα σωρο λαλακιες μεσα στο μαγαζι και ο Μανος(Πλοκ) πασχιζει να σωσει τα προσχηματα,αντιλαμβανομαστε με τον Αχιλ οτι εχουμε φαει απο μια τσαντα σουβλακια με τζατζικι και οπισθοχωρουμε συντηριτικα... Ευχομαι με τοσο σκορδο που μυρισαν οι κοπελες να μην τους επεσε η πιεση και οχι τιποτα αλλο αντε να καθαρισουμε με το Χαρακα!.
Βοηθεια προς τους αναγνωστες (O "Χαρακας" ειναι ενας τυπας που δε σηκωνει μυγα στο μπουρι του(13αρι ραλυ) και οποιος την πεσει στην πρωην του την "ανηλικη"θα τον σφαξει μιας και δεν περασε ομαλη παιδικη ηλικια(17 με 23 ετων) και θα του κρεμασει τα αντερα στο καμπαναριο της πολυ πολυ ψηλης και μεγαλης εκκλησιας που χτιζεται στη γενετειρα του,τους  Αγ.Αποστολους-μεγαλη τους η χαρη!!! ).
Eγω παιδια δεν καταλαβαινω τι σημαινει(ανηλικη).αν ειναι 17μισο θεωρεισαι παιδεραστης κ αν κλεισει τα 18 ειναι μια χαρα......  :yawn:

June 25, 2010, 04:00:00 PMReply #637

Offline nmwisima

« Reply #637 on: June 25, 2010, 04:00:00 PM »
Tάλλο το κοριτσάκι πάντως η Φρατζέσκα, ήταν μια χαρά, φρέσκο και χαμογελαστό (και με ελαφρύ αλληθώρισμα όπως πρέπει) :giveheart: :giveheart: :giveheart:

June 25, 2010, 04:00:45 PMReply #638

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #638 on: June 25, 2010, 04:00:45 PM »

Βοηθεια προς τους αναγνωστες (O "Χαρακας" ειναι ενας τυπας που δε σηκωνει μυγα στο μπουρι του(13αρι ραλυ) και οποιος την πεσει στην πρωην του την "ανηλικη"θα τον σφαξει μιας και δεν περασε ομαλη παιδικη ηλικια(17 με 23 ετων) και θα του κρεμασει τα αντερα στο καμπαναριο της πολυ πολυ ψηλης και μεγαλης εκκλησιας που χτιζεται στη γενετειρα του,τους  Αγ.Αποστολους-μεγαλη τους η χαρη!!! ).
Eγω παιδια δεν καταλαβαινω τι σημαινει(ανηλικη).αν ειναι 17μισο θεωρεισαι παιδεραστης κ αν κλεισει τα 18 ειναι μια χαρα......  :yawn:
Μην τρελένεσαι, πάνω από τα 16 δε θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, και κάτω από τα 16 αν γίνει το "κακό" σπίτι της πάλι δε θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση! :D
Βye-bye my sweet Miata... :(

June 25, 2010, 04:01:57 PMReply #639

Offline george 1323

« Reply #639 on: June 25, 2010, 04:01:57 PM »

Βοηθεια προς τους αναγνωστες (O "Χαρακας" ειναι ενας τυπας που δε σηκωνει μυγα στο μπουρι του(13αρι ραλυ) και οποιος την πεσει στην πρωην του την "ανηλικη"θα τον σφαξει μιας και δεν περασε ομαλη παιδικη ηλικια(17 με 23 ετων) και θα του κρεμασει τα αντερα στο καμπαναριο της πολυ πολυ ψηλης και μεγαλης εκκλησιας που χτιζεται στη γενετειρα του,τους  Αγ.Αποστολους-μεγαλη τους η χαρη!!! ).
Μην τρελένεσαι, πάνω από τα 16 δε θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, και κάτω από τα 16 αν γίνει το "κακό" σπίτι της πάλι δε θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση! :D
Αν κ καθιστος....ορθα μιλας.... ;)

June 25, 2010, 10:26:54 PMReply #640

Offline dimsabas

« Reply #640 on: June 25, 2010, 10:26:54 PM »
Σε καταλαβαινω απολυτα!Το δεξι μου γονατο εχει γινει τουμπανο επειδη στηριζομουν στην κονσολα :S

Και πού να δεις τι γινόταν όταν έκλεινα 200+ χλμ στα Μέγαρα... να ματώνει κανονικά... :zalistika:

O Σαμπας νομιζει οτι ελαφρωσε?... Χα χα χα...εχει δρομο ακομα!!!.

Πάρα πολύ καλό! Σήμερα σκεφτόμουν ότι τα 900 κιλά είναι στόχος που έχει την πλάκα του, αλλά ακόμα πιο πλάκα έχουν τα 850. Οπότε, γιατί όχι; :P :P :P :P

Οι στόχοι είναι τ-σάμπα άλλωστε! :P :P :P :P

June 25, 2010, 10:48:30 PMReply #641

Offline lok502

« Reply #641 on: June 25, 2010, 10:48:30 PM »
Δεν είναι γελοίο ότι έχει ξηλώσει όλο το αυτοκινητο αλλά ταμπλώ, εμπρός φτερά και καπώ είναι στη θέση τους;

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

June 25, 2010, 11:31:01 PMReply #642

Offline dimsabas

« Reply #642 on: June 25, 2010, 11:31:01 PM »
Και το τζάμι θα μπορούσε να φύγει, μαζί με τα A-pillars. Τι φοβάται; Μη βραχεί; :llol:

Είναι κάποιος Χρήστος στη Γλυφάδα που πουλάει σε τιμές τσάμπα:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/543816/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/722251/

June 26, 2010, 12:04:23 AMReply #643

Offline vagmann

« Reply #643 on: June 26, 2010, 12:04:23 AM »
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/722251/

Ωπα αρχισαμε να γλυκοκοιταμε τα φορτηγα τωρα Δημητρακη...?
Κατσε να μπει και η κουλουρα...να μπει και η αγγελια...πωλειται μισο mx-5 κλπ κλπ :llol:

June 26, 2010, 12:07:07 AMReply #644

Offline dimsabas

« Reply #644 on: June 26, 2010, 12:07:07 AM »
Καλά, η αγγελία θα μπει, αλλά θα είναι για τα μάτια του αφεντικού. Αγάπη μου, εγώ το πουλάω, άλλο που δε βρίσκεται κανείς να το εκτιμήσει... :llol:

Κι έτσι, το Sporty θα παραμένει στον οικογενειακό στόλο και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι! :exaclty: :exaclty: