!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
nmwisima:
--- Quote from: Liakos on July 05, 2010, 03:17:57 PM ---Θελετε να τ'ακουσετε μεσημεριατικα? :)
--- End quote ---
Άσε μας ρε Τριάκια να κάνουμε το χαβαλέ μας, αφού ξέρεις ότι έχουμε καλή πρόθεση! :)
racing nick:
παμε για φουλαρισμα
LamiaReport.gr: Έλα πες την αλήθεια...δεν έρχεσαι για βενζίνη...
leonidas11b:
--- Quote from: Liakos on July 06, 2010, 05:14:27 PM ---Απο την ελαχιστη εμπειρια μου(κ αυτη μονο μεσω net) στο θεμα της υπερτροφοδοτησης, εχω βγαλει το συμπερασμα οτι για σωστη κ ασφαλη λειτουργια ο αγραφος ειναι μονοδρομος...
Αν υπαρχει κ υλικο απο την εγκατασταση ανοιξε ενα νεο θεμα στο diy section.Θα εχει πολυ ενδιαφερον. :nod:
Καλο θα ηταν κ να ανοιχθει κ ενα θεμα "M45 Jackson Racing Supercharger σε 1.6NBFL" για να γραψεις εντυπωσεις κ να φιλοξενησει σχετικες συζητησεις.Kριμα ειναι να "χαθουν" στην παρουσιαση. ;)
--- End quote ---
Κοιτα να δεις εχεις δικιο οτι με εναν εγραφο μπορεις να κανεις οτι θες...αλλα σε εμενα πιστευω οτι ειναι υπερβολη....θα ψαξω να δω τι ειναι καλυτερο και μετα θα κανω οποιαδηποτε κινηση μην κανω λαλακια παλι!
Υπαρχει υλικο απο το DIY.Ολα θα γινουν σιγα σιγα! ;)
GENERAL:
--- Quote from: spoumi on July 06, 2010, 05:32:13 PM ---
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:26:00 PM ---Ααααα....ρε να δω ποτε θα βγαλει και καμια Jackson ετοιμη ιστορια και για το δικο μας!!!! Πουυυυυ τετοια τυχη!!!
--- End quote ---
Ρε συ Χάρη αφού εσύ θα μείνεις μαμά τι σε νοιάζει? :tease:
--- End quote ---
Εεεεε.... ναι αλλα να μην πω το παραπονο μου!!!! :exaclty: :exaclty: Δλδ τα NC σκατα εχουν και δεν ασχολειτε κανενας? Μονο τα ΝΒ εχουν το μελι???? :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
spoumi:
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:47:19 PM ---
--- Quote from: spoumi on July 06, 2010, 05:32:13 PM ---
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:26:00 PM ---Ααααα....ρε να δω ποτε θα βγαλει και καμια Jackson ετοιμη ιστορια και για το δικο μας!!!! Πουυυυυ τετοια τυχη!!!
--- End quote ---
Ρε συ Χάρη αφού εσύ θα μείνεις μαμά τι σε νοιάζει? :tease:
--- End quote ---
Εεεεε.... ναι αλλα να μην πω το παραπονο μου!!!! :exaclty: :exaclty: Δλδ τα NC σκατα εχουν και δεν ασχολειτε κανενας? Μονο τα ΝΒ εχουν το μελι???? :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
--- End quote ---
E φαίνεται τα αφήνουν όλοι μαμά οπότε δν έχει νόημα να ασχοληθούν με κάτι που δν θα πουλήσει ποτέ...
Εσύ μαμά ο Βασίλης μαμά κτλ κτλ.
Εμείς φταίμε κατάλαβες?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version