!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
Liakos:
--- Quote from: leonidas11b on July 06, 2010, 05:29:17 PM ---Ολα θα γινουν σιγα σιγα! ;)
--- End quote ---
Οσο σιγα εγινε το δικο σου ταπεινο 16αρι, your little drift machine? :P
Liakos:
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:47:19 PM ---Εεεεε.... ναι αλλα να μην πω το παραπονο μου!!!! :exaclty: :exaclty: Δλδ τα NC σκατα εχουν και δεν ασχολειτε κανενας? Μονο τα ΝΒ εχουν το μελι???? :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
--- End quote ---
Χαρη υπαρχουν τα kit της Begi κ της Cosworth.Αφου σε καιει τοσο, γτ δε βαζεις ενα απο τα δυο? :) Για το 2ο μαλιστα υπαρχει κ info...
A!Ξεχασα υπαρχει κ αυτο του moss... ::-
emilmx:
είμαι στο καράβι :hello:
είμαι πτώμα
δεν ειδα σχεδόν κανένα
άλλα ειμαι τρέλα χαρούμενος
το 1.8 bar ειναι κοντά :oops:
άφησα το αμάξι και λογικά σε 15 μέρες θα φυσάει 1.8 :guns: :guns: :guns:
xenos:
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:47:19 PM ---
--- Quote from: spoumi on July 06, 2010, 05:32:13 PM ---
--- Quote from: GENERAL on July 06, 2010, 05:26:00 PM ---Ααααα....ρε να δω ποτε θα βγαλει και καμια Jackson ετοιμη ιστορια και για το δικο μας!!!! Πουυυυυ τετοια τυχη!!!
--- End quote ---
Ρε συ Χάρη αφού εσύ θα μείνεις μαμά τι σε νοιάζει? :tease:
--- End quote ---
Εεεεε.... ναι αλλα να μην πω το παραπονο μου!!!! :exaclty: :exaclty: Δλδ τα NC σκατα εχουν και δεν ασχολειτε κανενας? Μονο τα ΝΒ εχουν το μελι???? :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:
--- End quote ---
Αφού έφαγε τα μούτρα της η coshworth μετά οι υπόλοιποι έστρωσαν χαρακτήρα. Αν δεν βρεθούν 5-6 να ξεκινήσουν να begiζουν, δεν βλέπω προκοπή (που δεν γιατί είμαστε φλώροι εμείς με τα nc όπως γνωρίζεις)... :nono:
nmwisima:
--- Quote from: emilmx on July 06, 2010, 10:05:05 PM ---είμαι στο καράβι :hello:
είμαι πτώμα
δεν ειδα σχεδόν κανένα
άλλα ειμαι τρέλα χαρούμενος
το 1.8 bar ειναι κοντά :oops:
άφησα το αμάξι και λογικά σε 15 μέρες θα φυσάει 1.8 :guns: :guns: :guns:
--- End quote ---
Σόρι που σε έβαλα σε έξοδα πάλι... :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version