!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (112/298) > >>

option-D:
Μα εγώ δεν το κάνω για το ελάφρωμα..
Εγώ το κάνω για να φαίνονται τα σίδερα..
Μόνιμα υπάρχουν στο πορτ παγκάζ μια μπάλα μπάσκετ, ομπρέλα θαλάσσης, ψάθες, στήριγμα ομπρέλας, μια φουσκωτή πολυθρόνα (η οποία σήμερα βγήκε*), σετ καστάνια, ρεζέρβα, δύο υδραυλικοί γρύλοι κι ένα σωρό σαβούρας..
Εγώ θέλω να αφαιρέσω και τη μοκέτα που είναι κολλητά στα καθίσματα (έχω βγάλει τώρα μόνο πάνω από το τεπόζιτο όλη την προστασία) και τις δερμάτινες επενδύσεις από τις πόρτες.. Το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι διπλά είναι αυτό το δύσμοιρο το κοριτσάκι που δεν μου φταίει σε τίποτα να τραβάει όλα αυτά..

*
full καλοκαιρινό σήμερα το όχημα

plokamhs:
Σαμπα δες κι αυτο!Προσοχη στον κουμπαρο!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K0DmtmmFEVo[/youtube]

dimsabas:
Καλά, γιατί να θες να ξηλώσεις όλο το αμάξι και να του στερήσεις την όποια ηχομόνωση, αν δεν το κάνεις για ελάφρωμα; Για πιο σκληροπυρηνική αίσθηση;

Όσο για τα καλοκαιρινά οχήματα, αυτά κινούνται σε παραλίες κι ενίοτε κολλούν και στην άμμο:

(Προσοχή στη λεπτομέρεια: στο φόντο το υδάτινο στοιχείο και ο τυχερός κάτοχος)

Απολαμβάνουν να ρεμβάζουν στο ηλιοβασίλεμα:

Κι έχουν οδηγό με αντίστοιχη ανάλαφρη διάθεση:

Άντε που μου γίνατε όλοι καλοκαιρινοί τύποι... :llol: :llol:

GENERAL:
Σημερα το μεσημερι πηγαινωντας προς Καραβι του Σχοινια συναντησα εναν γρηγορο με ΝΒ με συνοδηγο εναν ακομα μιο γρηγορο.... :-\ :-\ :-\ !!!

option-D:
Ναι αλλά δεν σε είδα να βάζεις φωτογραφίες με φουσκωτές πολυθρόνες  :-\
Γιατί το να το κολλήσεις στην άμμο δεν είναι για καλό  :P

Όσο για το γδύσιμο, εγώ το έχω ξαναπεί..
Είναι τρελή πώρωση να σε περιβάλουν οι σιδεριές.. Ιδανικά θα ήταν αν είχα roll cage με τα πάντα, απλά να είναι λειτουργική η οροφή..
Κι εγώ απορώ με σένα που δεν έχεις βγάλει ακόμα τις επενδύσεις από τις πόρτες, να απογειωθείς τελείως.. Κι εννοείται να μην βάλεις κάτι για να τις αντικαταστήσεις ελαφρύτερα..
Το μόνο ακόμα που θα ήθελα στο δικό σου θα ήταν ένα ψευτοταμπλό με διακόπτες κι ένα ηλεκτρονικό πολυόργανο..
Το τελευταίο κοστίζει, ξέρω, αλλά θα τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version