!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
dimsabas:
--- Quote from: option-D on June 20, 2010, 08:12:35 PM ---Όντως ακούγονται πολύ τα οχτάρια αλλά πρέπει να μπει κάποιος στο αμάξι μου τώρα και να πάμε βόλτα για να καταλάβετε τι σημαίνει φασαρία και να βουίζουν τα αυτιά σου..
Έχω ξηλώσει όλη τη μοκέτα, τις μονώσεις, τις σιδεριές κλπ πίσω από τα καθίσματα και γίνεται της τρελής μέσα στο αμάξι..
Ακούω από την τρόμπα βενζίνης, μέχρι το διαφορικό και την εξάτμιση..
Ίσως βγάλω καμιά φωτογραφία μετά για να δείτε πώς έγινε..
Πολύ σπάσιμο νεύρων.. >:a
Σκέφτομαι μέχρι και να τα ξαναβάλω πάνω, αλλά ο ήχος αν είσαι μόνος σου και πας με τους ρυθμούς που πρέπει είναι αλλού.. Νιώθεις ένα με το αμάξι.. Αν είσαι με το κορίτσι και θέλει κλειστά παράθυρα (για κουκούλα ούτε λόγος :oops: ), άντε να την παλέψεις..
--- End quote ---
Πώς σου ήρθε πάλι αυτό; Και μετά λες για μένα... :llol:
Α ρε μπαγάσα, πρέπει να κάνω quote όσα έχεις γράψει στη Μείωση Βάρους... :llol: :llol: :llol:
Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε, φαντάζομαι θα έκανες κάνα ζύγισμα. :exaclty: :exaclty:
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω πώς είναι χωρίς μοκέτες. Είναι μια κίνηση που θεωρώ πολύ ακραία, πολύ περισσότερο από την αφαίρεση του ταμπλό.
dimsabas:
Και καθώς απομένουν μόλις 2 εβδομάδες για τη μεγάλη μέρα, ας δούμε κάτι επίκαιρο:
wedding disaster
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Neko:
Εγω του το ειπα οτι αρχιζει και Σαμπιζει!! Θελει προσοχη τωρα που ειναι στην αρχη :P(μου ειπε οτι θα παρει ενα μεζουλιτ και θα κοιμηθει).
philosopher:
--- Quote from: spoumi on June 20, 2010, 10:25:51 AM ---Καλύτερα τώρα ή να το ζωγραφίσω?
--- End quote ---
Αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες διάλεξες λάθος φόρουμ :P ή κάνω λάθος :????:
:llol:
lok502:
--- Quote from: Neko on June 20, 2010, 10:36:33 PM ---Εγω του το ειπα οτι αρχιζει και Σαμπιζει!! Θελει προσοχη τωρα που ειναι στην αρχη :P(μου ειπε οτι θα παρει ενα μεζουλιτ και θα κοιμηθει).
--- End quote ---
"σαμπίζει"! Νέο ρήμα..
Το πολύ ελαφρωμένα Μιάτα πλέον θα λέγονται τα πιο "σάμπια"; λολ O0
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version