!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (91/298) > >>

dimsabas:
Αύριο δίνουμε ελέγχους, οπότε από Τετάρτη θα είμαι πιο χαλαρός. Αν δεν ήταν ο γάμος, από 21 και μετά θα σας έλεγα για anytime anyplace, αλλά τώρα τρέχουμε λίγο. Πάντως, από Τετάρτη το συζητάμε. Κι όποιο καλό παιδάκι παρεβρεθεί, θα τσιμπήσει και δωράκι... :exaclty: :exaclty:

Άσχετο: κάπου είχε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες για ένα δεξιοτίμονο πράσινο Mk1 κάποιου Mark. Είχα συγκρατήσει το όνομα και σήμερα το είδα να περνάει μπροστά μου (εγώ πεζός στο πεζοδρόμιο) ξεσκέπαστο. Οπότε αναφώνησα Hey Mark και ο τύπος ανταπόδωσε τον χαιρετισμό! :hello: :hello:

leonidas11b:
Καλα δασκαλε εισαι μορφη....ελιωσα!!!

:hilarious:

option-D:
χαχα! Το 'καψες Δημήτρη αλλά είσαι γαμάτος  :llol:

nmwisima:
Kαλά Δημήτρη, το κάψες, αλλά παραμένεις κλόουν!!! :finger: :finger: :finger: :finger:

leonidas11b:

--- Quote from: GENERAL on June 15, 2010, 10:59:49 AM ---Βασιλη αυτη η μπακατελα που ειναι πισω σου και σου χαλαει το πλανο τι την ηθελες???? Γιατι δεν το εδιωχνες απο εκει ρε φιλε??? Τεσπα. Ωραιες φωτο τραβηξες. Και ωραιο αποτελεσμα!!!

ΤΓ. Οσο για το 4.44 υπολογιστε και εμενα μεσα!!!!

--- End quote ---

--- Quote from: option-D on June 15, 2010, 11:08:30 AM ---Κάπου υπάρχει ένα 4,625 σε έτσι κι έτσι τιμή..
Εγώ προσωπικά σίγουρα θα το προτιμούσα..
Κι αν αναλογιστείς ότι είναι πολλούς μήνες απούλητο, η τιμή κάπως μπορεί να φτιάξει..

--- End quote ---

Υπαρχει ενα 4,3 αν δεν κανω λαθος!!!
Ας ενημερωσει ο κατοχος του.....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version