!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
gianic:
Τωρα που ειπαμε για ανοιγματα Πανο θελω ρεβανς!
dimsabas:
--- Quote from: nmwisima on June 14, 2010, 07:45:43 PM ---Eγώ που δεν ενδιαφέρομαι για ανοίγματα, μπορώ να έρθω απλά για να κερασεις καφέ και μπανάκι στη λίμνη???????
--- End quote ---
Το μπανάκι στη λίμνη κοστίζει 8 ευρώ, οπότε μαζί με τη δική μου είσοδο (5 ευρώ οι δημότες) και τον καφέ σου, το 20άρικο δε μου φτάνει. Κι αν μετά θες και σουβλάκια στο Ζάχο, τι θα κάνω; Θα ακυρώσω το γάμο για να σε χορτάσω. Άκυρο λοιπόν... :P :P :P :P :P
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on June 14, 2010, 10:51:32 PM ---
--- Quote from: nmwisima on June 14, 2010, 07:45:43 PM ---Eγώ που δεν ενδιαφέρομαι για ανοίγματα, μπορώ να έρθω απλά για να κερασεις καφέ και μπανάκι στη λίμνη???????
--- End quote ---
Το μπανάκι στη λίμνη κοστίζει 8 ευρώ, οπότε μαζί με τη δική μου είσοδο (5 ευρώ οι δημότες) και τον καφέ σου, το 20άρικο δε μου φτάνει. Κι αν μετά θες και σουβλάκια στο Ζάχο, τι θα κάνω; Θα ακυρώσω το γάμο για να σε χορτάσω. Άκυρο λοιπόν... :P :P :P :P :P
--- End quote ---
Πάμε σε καμιά ελεύθερη παραλία και απλά να κεράσεις καφεδάκο???
dimsabas:
Δε χαλάω χατήρια σε μανίτσες... :P :P :P
teopoulos:
--- Quote from: dimsabas on June 14, 2010, 11:16:00 PM ---Δε χαλάω χατήρια σε μανίτσες... :P :P :P
--- End quote ---
Πότε είπαμε κερνας τον καφέ?? Έλα και είμαι ψημένος για μπανάκι...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version