!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
heras:
Οχι αυτο που εβλεπα εγω τοτε δεν ηταν mazdaspeed αλλα ενα απλο κανονικο mk2,5 με αυτο το χρωμα...με μονη διαφορα στις ζαντες που δεν ηταν οι κλασικες των mk2-2,5 αλλα αλλες με πιο μυτερες ακτινες. Ισως ηταν καποια ειδικη εκδοση απλα μου ειχε κανει εντυπωση αυτο το σπανιο χρωμα!!!
Manolis:
--- Quote from: vidias on August 17, 2010, 04:03:32 PM ---το mazdaspeed miata,παραχθηκε το 2004-2005 και κυκλοφορησε επισημα μονο σε αμερικη και ιαπωνια σε περιορισμενη παραγωγη (4.500 νομιζω κομματια,διορθωστε με αν κανω λαθος)...
τωρα,αν ο 50αρης η γενικα ο οποιοσδηποτε ειχε την δυνατοτητα να παραγγηλει ενα απο την ελμα...δεν γνωριζω,αν και δεν το νομιζω.
--- End quote ---
Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε και στην Αυστραλία,σε περιορισμένη πάντα παραγωγή και βασισμένο στο επετειακό του 99
(εκτος από τις ζάντες που φορούσε 17άρες)δλδ κινητήρας χωρίς VVT,6άρι κιβώτιο και το διαφορικό που φορούσε το επετειακό
και όχι το δικό μας Fugi των NC που έμπαινε σε όλα τα ΜΧ5 από το 2004 και έπειτα.Με την προσθήκη light turbo έβγαζε περί τα
170 άλογα και μετά το MPS σίγουρα είναι το πιό ποθητό στοκ ΜΧ5 ever :yeah:
leonidas11b:
--- Quote from: Manolis on August 17, 2010, 07:15:31 PM ---
...Με την προσθήκη light turbo έβγαζε περί τα
170 άλογα και μετά το MPS σίγουρα είναι το πιό ποθητό στοκ ΜΧ5 ever :yeah:
--- End quote ---
Σκετος ερωτας το MPS 2λιτρο mx5 με 195 αλογα... :giveheart:
http://www.pistonheads.com/shows/tokyo2001/index.asp?storyId=3134
jSkyline:
--- Quote from: heras on August 17, 2010, 05:56:26 PM ---Οχι αυτο που εβλεπα εγω τοτε δεν ηταν mazdaspeed αλλα ενα απλο κανονικο mk2,5 με αυτο το χρωμα...με μονη διαφορα στις ζαντες που δεν ηταν οι κλασικες των mk2-2,5 αλλα αλλες με πιο μυτερες ακτινες. Ισως ηταν καποια ειδικη εκδοση απλα μου ειχε κανει εντυπωση αυτο το σπανιο χρωμα!!!
--- End quote ---
Μπλιαχχχχ !!! Εβλεπες το chilli orange !!! Iσως το χειροτερο χρωμα στο ΜΧ5 !!! To MS εχει αλλο χρωμα ειναι το Lava Orange Mica Mazdaspeed το οποιο ειναι πολυ καλυτερο. Υπαρχει επισης και το Evolution Orange Mica το οποιο ειναι το κλασσικο πορτοκαλι στο ΜΚ2...
Το Mazdaspeed εβγαινε σε 4 χρωματα Mazdaspeed Lava Orange, Mazdaspeed Black Mica, Mazdaspeed Velocity Red (το χρωμα του RX8 και του ΜΚ3 Limited Launch Edition), Mazdaspeed Titanium Gray
dimsabas:
--- Quote from: vidias on August 17, 2010, 03:11:39 PM ---και κρινωντας απο τις ζαντες(και νομιζω απο το χρωμα),ειναι απο τα τελευταια του 2005....
που θα βρουμε εναααααααααααα................ >:a :( :tanevramou:
--- End quote ---
Σιγά την έκδοση πια... αν σκάσεις ένα 5χίλιαρο στο Sporty σου, μπορείς να το κάνεις πολύ πιο αξιόλογο από το συγκεκριμένο. :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version