!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#7]

<< < (291/298) > >>

jSkyline:
Ελληνες μεταναστες ειναι και ερχονται με αδασμολογητο αυτοκινητο ;) Ειναι σιγουρο αυτο για το συγκεκριμενο
Βεβαια παιζει και το σεναριο του πολυτεκνου, μιας και φιλος μου εχει αγορασει TTS με κοκκινες πινακιδες αφου ανηκει σε οικογενια πολυτεκνων. Το αστειο ειναι οτι εχουν και ΜL, το οποιο ομως ειχε λιγοτερους δασμους και τους συνεφερε να βγαλουν το TTS με κοκκινες.

tsantmad:

--- Quote from: jSkyline on August 17, 2010, 01:17:35 PM ---Ελληνες μεταναστες ειναι και ερχονται με αδασμολογητο αυτοκινητο ;)

--- End quote ---

δεν την ηξερα την τριτη περιπτωση για κοκκινες.

Vidias:
και κρινωντας απο τις ζαντες(και νομιζω απο το χρωμα),ειναι απο τα τελευταια του 2005....

που θα βρουμε εναααααααααααα................ >:a :( :tanevramou:

heras:
Αυτα τα mazdaspeed ειναι αμερικανικων προδιαγραφων? Εγω θυμαμαι οτι κυκλοφορουσε κ στην περιοχη μου ενα κεραμμυδι mk2,5 ελληνικοτατο με κανονικες πινακιδες απ οταν ειχα εγω το mk1 (5 χρονια πισω)....και σε ενα φαναρι ειχαμε πιασει κ κουβεντα με τον τυπο (ωριμος κυριος κοντα στα 50  :nod:)

Vidias:
το mazdaspeed miata,παραχθηκε το 2004-2005 και κυκλοφορησε επισημα μονο σε αμερικη και ιαπωνια σε περιορισμενη παραγωγη (4.500 νομιζω κομματια,διορθωστε με αν κανω λαθος)...
τωρα,αν ο 50αρης η γενικα ο οποιοσδηποτε ειχε την δυνατοτητα να παραγγηλει ενα απο την ελμα...δεν γνωριζω,αν και δεν το νομιζω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version