!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
gr8:
--- Quote from: lok502 on July 24, 2010, 11:18:04 AM ---Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να αντιδρά και μακάρι (εδώ θα διαφωνήσουν πολλοί αλλά απόψεις είναι αυτές) να επιτρεπόταν η οπλοκατοχή στην Ελλάδα για νόμιμη άμυνα.
--- End quote ---
μπααα.. με τα νεύρα που έχουν όλοι θα έπαιζαν κάθε μέρα πιστολιές για "νόμιμη άμυνα".. :guns:
XrhstosZ:
--- Quote from: heras on July 24, 2010, 11:01:01 AM ---Eνα τετοιο τσογλανακι να πεσει στα χερια μου θελω....σε 5'' του χουν σβησει τα φωτα! :exaclty: >:-
Παρεμπιπτοντως χθες το βραδυ σε βολτα που χα βγει για το στρωσιμο των toyo ειδα πολλα mx...ολων των γενεων!! Πρωτη φορα βλεπω τοσα πολλα εν μια νυκτι!!
--- End quote ---
μου θυμιζεις εναν γνωστο μου που ασχολειται με τετοια κ οπου ακουσει για φασαρια τρεχει για να δειρει :) :) :) :) :): :) χωρις παρεξηγηση πλακιτσα κανω
heras:
Kαμμια σχεση....το αθλημα το κανω πρωτιστως για φυσικη κατασταση κλπ....αλλωστε ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος κ χαμηλων τονων!! Ουτε επιζητω ουτε μπλεκω σε καβγαδες. Αλλα αν με πειραξουν χωρις να εχω κανει κατι ή αν δω οτι τα βαζουν με ανυπερασπιστους ανθρωπους μπορω να γινω επικινδυνος
Δυστυχως εχει βγει η φημη οτι οσοι ασχολουνται με αυτα τα δυναμικα σπορ ειναι περιθωριακοι τυποι...κατι τετοιο δεν ισχυει....ειμαι μια ζωη σε τετοια γυμναστηρια κ πραγματικα οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες! Δεν διαφερει σε τιποτα ενας καλος αθλητης της πυγμαχιας, του kick boxing, του muay thai, του mma κλπ απο εναν τοπ ποδοσφαιριστη, μπασκετμπολιστα ή αθλητη του στιβου. Οι προπονησεις που κανουμε ειναι αν οχι πιο σκληρες, τουλαχιστον εφαμιλλες! Απλα δεν τυγχανουμε της ιδιας αναγνωρισης κ προβολης κυριως λογω της φυσης των αθληματων αυτων
Και μια κ το φερε η κουβεντα κ να κανω κ λιγη διαφημιση....επισκεφτειτε οσοι ενδιαφερεστε το site της υπογραφης μου....εχουμε 2 γυμναστηρια στα Γλυκα Νερα κ την Κυψελη...στο πρωτο προπονητης ειναι ο δικος μου δασκαλος κ στο αλλο εγω! Ελατε να δειτε μια προπονηση απο κοντα κ απο κει κ περα αν σας ενδιαφερει το αθλημα join us!!! :yeah:
XrhstosZ:
το ξερω ρε συ , ειχα ασχοληθει και γω για λιγο καιρο το χειμωνα και ολοι ηταν ενας και ενας. Πολυυυυυ δυσκολες ειναι οι προπονησεις οχι απλα δυσκολες και η δικια μου προπονηση ηταν σε τμημα μεσης δυσκολιας.. παντως αν εχεις το χρονο ειναι ενα πολυ ωραιο hobby αλλα δυστυχως θελει τουλαχιστον 6-9 ωρες τη βδομαδα
dimsabas:
Ο Μισέλ Ρούσσο ποιος είναι; Το καλλιτεχνικό σου είναι Βαγγέλη; :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version