!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#7]
leonidas11b:
--- Quote from: pib on July 24, 2010, 08:48:09 PM ---δεν ξερω αν δεν το εχεις βαλει καλα η ειναι κακη κατασκευη αλλα ετσι οπως παταει δειχνει πολυ ασχημο... :(
αυτο αντιθετα σβηνει πολυ ωραια πανω στο αμαξι και δεν δειχνει ξενο
:good:
--- End quote ---
Πανο για δωσε το λινκ της φωτο για μορ ινφο!
dimsabas:
Όπως καταλάβατε διαβάζοντας το υπόλοιπο φόρουμ, Μάνος, Ηλίας, Αγωνιάρης και Λεωνίδας σήμερα βρέθηκαν από κοντά και μάλλον πήγαν και για μπανάκι... :exaclty: :exaclty:
XrhstosZ:
--- Quote from: dimsabas on July 24, 2010, 11:31:39 PM ---Όπως καταλάβατε διαβάζοντας το υπόλοιπο φόρουμ, Μάνος, Ηλίας, Αγωνιάρης και Λεωνίδας σήμερα βρέθηκαν από κοντά και μάλλον πήγαν και για μπανάκι... :exaclty: :exaclty:
--- End quote ---
εσυ υποτιτλους μας βγαζεις ??? :)
dimsabas:
Νέο απόκτημα του Ολυμπιακού
Neko:
--- Quote from: nmwisima on July 23, 2010, 11:37:57 AM ---
--- Quote from: option-D on July 23, 2010, 09:55:38 AM ---Έλα, εντάξει..
Φαντάζομαι ότι το έχει καταλάβει ο Νεκτάριος ότι άδικα μανουριάστηκε..
Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι το φόρουμ η ζωή μας.. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορεί να μας κάνουν να ξεσπάσουμε και πολλές φορές σε μέρος που δεν φταίει σε τίποτα..
Τώρα απλά περιμένουμε να ξαναγράψει γιατί τσακωμοί άνευ ουσίας κι αν έχουν γίνει εδώ μέσα :zalistika:
Μια καλή παρέα (αν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλή) δεν σπάει με παρεξηγήσεις.. Αργά ή γρήγορα θα ξανακολλήσει ;)
--- End quote ---
Αμήν.
όπως τα είπε ο απόπανως.
Να συμπληρώσω πάντως ότι είναι προφανές ότι το συμβάν ειναι η αφορμή και όχι η αιτία για την κίνηση του Νέκου.
Δεν είναι μικρό παιδί. Κάτι του την έχει δώσει προφανώς και εκνευριστηκε για ψίλου πήδημα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει και να μας πει.
Νέκο έλα πίσω, γουιθάουτ γιου πως να ζήσω?
--- End quote ---
Για να μην λεω πολλα λογια τα πραγματα ειναι περιπου οπως τα λενε τα παιδια.Κατι εχει γινει που με εχει πειραξει αλλα λεω να μην δινω πια σημασια σε τετοια πραγματα.
Λαθος μου που νομιζα οτι σβηστηκε το ποστ μου :-X
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!
Παρακαλω να ξεκλειδωθει το ποστ μου
Ευχαριστω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version