Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων  (Read 219552 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

September 03, 2009, 03:10:33 PMReply #855

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων
« Reply #855 on: September 03, 2009, 03:10:33 PM »
Θελωντας να σχολιασω παντως το αρθρο που δημοσιευσες καταλαβαινεις πως τα αποτελεσματα ενος τετοιου στατιστικου συμπερασματος. Μπορει να καθοριστει απο πολλους παραγοντες.Αναφερω ενδεικτικα οτι στο παραπανω παρατηρω τα εξης.
-Μιλαμε για μια χωρα (Γερμανια) που οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν γερμανικα αυτοκινητα, τα οποια ομως δεν εχουν τις 2 πρωτες θεσεις.
-Βγαζει πρωτη την Daihatsu μαλλον οχι και τοσο παραλογο, αφου ελαχιστοι θα ειναι αυτοι που θα ζουσαν στην Γερμανια και θα αγοραζαν ενα Sirion, ασε που και λαθος επιλογη να εχει κανει καποιος αγοραζοντας το μαλλον ειναι αρκετα βλαμμενος να παραδεχτει την βλακωδη επιλογη του :)
-Τελος να αναφερω οτι και τα κριτηρια που εχουν επιλεγει τα "καλυτερα" αμαξια εχει γινει κυριως με βαση το Vehicle Appeal (32%)
Οποτε συμφωνω με τον raftopoua οτι ειναι γελοια καποια απο τα συγκριτικα που εμφανιζονται κατα καιρους. Δεν αναφερομαι παλι σε περιοδικα και τα δικα τους συγκριτικα αποτελεσματα γιατι θα με κραζει παλι ο Αχιλλεας (και ισως να εχει και δικιο).

Οσον αφορα την Alfa Romeo εχουν ακομα καποια ανεξηγητα κουσουρια απο το παρελθον που ομως δεν ειναι τοσο σημαντικα οσο καποτε, προσωπικα δεν θα αγοραζα Ιταλικο, ουτε ομως και Γερμανικο, Γαλλικο κτλ, οχι ομως για λογους αξιοπιστιας.
Εχει τυχει να περασουν αρκετα αμαξια μεσα απο την οικογένεια μου το μονο που ποτε δεν ζητησε ουτε ενα εξτρα € ηταν το πρωτο Primera και το Corolla και δεν μας αφησαν και ποτε στο δρομο, oλα τα αλλα καποια βλακεια την ζητησαν, τα περισσοτερα τα ζητησαν το Α4 και το Leon, το Punto και το τωρινό Primera τα λιγοτερα. To τωρινό Primera ζητησε ενα distributor και το punto επισκευτηκε αρκετες φορες ηλεκτρολογο.
Το ΜΧ τιποτα σοβαρο αλλα κατι ρελε κατι ασφαλειες κατι σαν το Punto και αυτο ;)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 03, 2009, 03:15:13 PMReply #856

Offline raftopoua

« Reply #856 on: September 03, 2009, 03:15:13 PM »
ρε συ raftopoua, όντως μην γίνεσαι ερειστικός...ο καθένας έχει τις απόψεις του και καλά κάνει ;)

Άλλο να έχεις μια αποψη και να την υποστηρίζεις απλά, πράγμα που είναι απολύτως θεμιτό, και άλλο να την παρουσιαζεις σαν κάτι κοινώς αποδεκτό ή αναγνωρισμένο. Επίσης δεν είχα την διάθεση να φανώ εριστικός απλά βρέθηκα να υποστηρίζω την άποψη μου απέναντι σε ποστ όπως:

-Γεγονός, ο κολλημένος αλφίστι δεν το χει σε τπτ να σε σκοτώσει υπερασπιζόμενος το καμάρι του.  exactly!

-Οι Αλφα ειναι για πυροβολημενους

Μα εγω εγραψα οτι οι Αλφα ΔΕΝ ειναι για πυροβολημενους.  :P

Μα δεν είναι δικό σου το ποστ!
Με εσένα συμφωνώ αφού έχω Αλφα και δεν έχω δεχτεί ποτέ πυροβολισμό, μεχρι τώρα δηλαδη... χαχα

Ορίστε και μια φωτό για να γίνει περισσότερο αισθητό ότι πλέον η Αλφα δεν είναι όπως παλιά!

By raftopoua at 2008-07-05

Ας ήταν βέβαια και ας πήγαινα κάθε δεύτερη μέρα συνεργείο ;)

Miata NA 1.6
'93 116ps 980kg full load

15x7 ET35
Frame rail braces
HR-Koni

September 03, 2009, 03:34:33 PMReply #857

Offline dimsabas

« Reply #857 on: September 03, 2009, 03:34:33 PM »
(είχε κάποτε ο πατέρας μου ένα 75 turbo...  ααααχχχχχχχχχχχ.... ποιο μάζντα εκτός ρχ7 μπορούσε να το δει άραγε?)

Πλάκα κάνεις, έτσι; Μη μου πεις ότι προτιμάς οδηγικά την 75 από ένα Miata Μκ1!!! Σκέψου πόσο ευχάριστο είναι το Μκ3 σου, αύξησέ το κάμποσο ακόμα (ιδιαίτερα στην αμεσότητα του τιμονιού και την ανάλαφρη αίσθηση του πλαισίου) κι έχεις μια εικόνα για το τι εστί Μκ1. :exaclty:

September 03, 2009, 03:41:44 PMReply #858

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #858 on: September 03, 2009, 03:41:44 PM »

Οι ιδιοκτήτες των Alfa είναι κολλημένοι? Δεν έχεις γνωρίσει προφανώς ιδιοκτήτη golf...

[/quote]

Αυτό είναι αλήθεια από το 97 μόνο golf παίρνει ο πατέρας μου έχει αλλάξει 3!
Λες και δεν υπάρχουν άλλα τουτου! ;)
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

September 03, 2009, 04:16:23 PMReply #859

Offline xenos

« Reply #859 on: September 03, 2009, 04:16:23 PM »
(είχε κάποτε ο πατέρας μου ένα 75 turbo...  ααααχχχχχχχχχχχ.... ποιο μάζντα εκτός ρχ7 μπορούσε να το δει άραγε?)

Πλάκα κάνεις, έτσι; Μη μου πεις ότι προτιμάς οδηγικά την 75 από ένα Miata Μκ1!!! Σκέψου πόσο ευχάριστο είναι το Μκ3 σου, αύξησέ το κάμποσο ακόμα (ιδιαίτερα στην αμεσότητα του τιμονιού και την ανάλαφρη αίσθηση του πλαισίου) κι έχεις μια εικόνα για το τι εστί Μκ1. :exaclty:

οκ, υπερβολή μεν, αλλά ήταν πολύ καλό και ευχάριστο αυτοκίνητο. Το δε μκ1 νομίζω ότι ήταν πολύ πιο αργό.  ::-
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

September 03, 2009, 04:19:05 PMReply #860

Offline xenos

« Reply #860 on: September 03, 2009, 04:19:05 PM »
Επίσης δεν είχα την διάθεση να φανώ εριστικός απλά βρέθηκα να υποστηρίζω την άποψη μου απέναντι σε ποστ όπως:

-Γεγονός, ο κολλημένος αλφίστι δεν το χει σε τπτ να σε σκοτώσει υπερασπιζόμενος το καμάρι του.  exactly!

Eγώ αν είδες έγραψα:

Τα άλφα έχουν πλέον γίνει πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα, στα πλαίσια όλων των καινούριων. Εντάξει παλαιότερα είχαν κάποια θεματάκια, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος να μην παραδέχεται τα άλφα ως σπορτίφ αυτοκίνητα. Το 147 νομίζω έχει 2,2 στροφές από άκρη σε άκρη και φημίζεται για το στήσιμό του. Έστω και αν έχουν υπάρξει σε ορισμένα απίστευτα ηλεκτρολογικά προβλήματα.

:-\ :-\ :-\
Επίσης το ότι οι αλφίστι παθιάζονται περισσότερο δεν είναι κακό, τώρα γιατί το αντιμετωπίζεις έτσι...  :o
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

September 03, 2009, 04:27:13 PMReply #861

Offline nmwisima

« Reply #861 on: September 03, 2009, 04:27:13 PM »
Δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα, θέλει κανείς να μου κάνει ψύχραιμα μια σούμα???

September 03, 2009, 05:16:28 PMReply #862

Offline raftopoua

« Reply #862 on: September 03, 2009, 05:16:28 PM »
Επίσης δεν είχα την διάθεση να φανώ εριστικός απλά βρέθηκα να υποστηρίζω την άποψη μου απέναντι σε ποστ όπως:

Eγώ αν είδες έγραψα:

Τα άλφα έχουν πλέον γίνει πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα, στα πλαίσια όλων των καινούριων. Εντάξει παλαιότερα είχαν κάποια θεματάκια, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος να μην παραδέχεται τα άλφα ως σπορτίφ αυτοκίνητα. Το 147 νομίζω έχει 2,2 στροφές από άκρη σε άκρη και φημίζεται για το στήσιμό του. Έστω και αν έχουν υπάρξει σε ορισμένα απίστευτα ηλεκτρολογικά προβλήματα.

:-\ :-\ :-\
Επίσης το ότι οι αλφίστι παθιάζονται περισσότερο δεν είναι κακό, τώρα γιατί το αντιμετωπίζεις έτσι...  :o

ok μπορει να παθιάζονται αλλα δεν σκοτώνουν κιόλας!

Miata NA 1.6

15x7 ET35
Frame rail braces
HR-Koni

September 03, 2009, 05:44:08 PMReply #863

Offline Charlie

« Reply #863 on: September 03, 2009, 05:44:08 PM »
Γεγονός είναι πως αν η Alfa έβγαζε αυτό το concept duetto "mx5 phοtoshopped"
μάλλον ξέρω τι αυτοκίνητο θα είχα...  :)
http://www.alfaclub.co.za/CARC/duetto.php
http://www.infomotori.com/auto/2008/04/05/alfa-romeo-duetto/3/12/

September 03, 2009, 05:53:27 PMReply #864

Offline raftopoua

« Reply #864 on: September 03, 2009, 05:53:27 PM »
Δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα, θέλει κανείς να μου κάνει ψύχραιμα μια σούμα???

Ψύχραιμα κάναμε μια κουβέντα πάνω στην αξιοπιστία των Αλφα

Miata NA 1.6

15x7 ET35
Frame rail braces
HR-Koni

September 04, 2009, 09:44:36 AMReply #865

Offline dimsabas

« Reply #865 on: September 04, 2009, 09:44:36 AM »
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε ζητήσει μια Alfa Romeo αν είχε περάσει όσα το Miata μου. 128Κ χλμ και τόσες πίστες... :zalistika:

September 07, 2009, 08:52:31 PMReply #866

September 07, 2009, 09:17:54 PMReply #867

Offline option-D

« Reply #867 on: September 07, 2009, 09:17:54 PM »
Έχει ξαναμπεί το άρθρο..
Focus RS λαχανί είδα πηγαίνοντας στη Χαλκίδα μια φορά.. Πολύ εντυπωσιακό..! Καταλάμβανε ολόκληρο το φάρδος της λωρίδας του και με τα difussers και τα φουσκώματα ήταν μια τρέλα!
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

September 08, 2009, 12:01:29 PMReply #868

Offline A1D3L

« Reply #868 on: September 08, 2009, 12:01:29 PM »
Στο Λαύριο κυκλοφορεί ένα λαχανί Ford Focus RS μόνιμα. Επίσης, στο ίδιο μέρος υπάρχει και ένα ΝΒ Mazdaspeed, με κόκκινες πινακίδες  PAI ...

September 08, 2009, 12:30:39 PMReply #869

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #869 on: September 08, 2009, 12:30:39 PM »
Στο Λαύριο κυκλοφορεί ένα λαχανί Ford Focus RS μόνιμα. Επίσης, στο ίδιο μέρος υπάρχει και ένα ΝΒ Mazdaspeed, με κόκκινες πινακίδες  PAI ...

Πλάκα κάνεις υπάρχει NB-FL Mazda-speed στην ΕΛΛΑΔΑ δεν έχω δει ποτέ μου!
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΛΑΕΙ!!!!!!  :exaclty:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover