Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων  (Read 219551 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

July 04, 2009, 12:39:02 AMReply #720

Offline option-D

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων
« Reply #720 on: July 04, 2009, 12:39:02 AM »
.....
Ο κακομοιρης ΜΧ ηθελε να παρει αλλα μολις πηγαν να ακουμπησουν τα τουβλα της προκαταβολης ρωτησε η μητερα του τον πωλητη "και αν τουμπαρει με αυτο τι γινεται και της απαντησε "ειναι επικυνδινο στο τουμπαρισμα" εφυγαν επιτοπου και κατεληξε με το Γκολφ.
.....

Τον έχει δει το φίλο σου η μάνα του τώρα που κυκλοφορεί με mx5 να τον.... καμαρώσει;  :axe:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 04, 2009, 02:56:41 AMReply #721

Offline Lef205

« Reply #721 on: July 04, 2009, 02:56:41 AM »
.....
Ο κακομοιρης ΜΧ ηθελε να παρει αλλα μολις πηγαν να ακουμπησουν τα τουβλα της προκαταβολης ρωτησε η μητερα του τον πωλητη "και αν τουμπαρει με αυτο τι γινεται και της απαντησε "ειναι επικυνδινο στο τουμπαρισμα" εφυγαν επιτοπου και κατεληξε με το Γκολφ.
.....

Τον έχει δει το φίλο σου η μάνα του τώρα που κυκλοφορεί με mx5 να τον.... καμαρώσει;  :axe:
πρωτη ατακα μολις ειδε τη μπουμπου στο γκαραζ . . . "προσεχε μην σκοτωθεις"

July 04, 2009, 03:09:54 AMReply #722

Offline Lef205

« Reply #722 on: July 04, 2009, 03:09:54 AM »
Μηπως βαζουμε τα περιοδικα πολυ ψηλα ???
Τα περιοδικα βγαζουν κορυφαια μια εταιρια που επενδυει τεραστια ποσα σε διαφημισεις, δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο ???
Δεν βαζω ψηλα ή χαμηλα κανεναν, απλα οταν για κατι εχουν 11/10 περιοδικα την ιδια αποψη ε αποκλειεται να ειναι ολοι κουλοι ολοι μαλακες ολοι πουλημενοι.
Εχω φιλους συντακτες, εδω μεσα γραφουν συντακτες και δεν μπορω να φανταστω εν ετη 2009 οτι αυτοι οι ανθρωποι εγραφαν πουλημενα λογια.
Εχω παψει να ειμαι επιφυλακτικος και προκατειλλημενος για το οτιδηποτε διοτι ετσι ειδα οτι χανω, και οπως το ΜΧ-5 ειναι μια κατηγορια μονο του και δεν εχει αντιπαλο, πραγμα που δεχονται ΟΛΑ τα περιοδικα, δεν καταλαβαινω γιατι το γκολφ και το εκαστοτε γκολφ που ειναι το περιεργο να μην εχει αντιπαλο στην κατηγορια του.

July 04, 2009, 11:11:57 AMReply #723

Offline eimai koulos

« Reply #723 on: July 04, 2009, 11:11:57 AM »
Τα περιοδικα βγαζουν κορυφαια μια εταιρια που επενδυει τεραστια ποσα σε διαφημισεις, δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο ???

Εχω φιλους συντακτες, εδω μεσα γραφουν συντακτες και δεν μπορω να φανταστω εν ετη 2009 οτι αυτοι οι ανθρωποι εγραφαν πουλημενα λογια.

k ομως αυτο κανουν.Πουλημενα λογια κ παιχνιδια των εταιριων.
Καλυτερα να εμπιστευεσαι γνωμες ανθρωπων σε καποια φορουμ που πιστευεις οτι μετραει η γνωμη τους παρα τον ειδικο τυπο...

July 04, 2009, 09:22:55 PMReply #724

Offline Lef205

« Reply #724 on: July 04, 2009, 09:22:55 PM »

k ομως αυτο κανουν.Πουλημενα λογια κ παιχνιδια των εταιριων.
Καλυτερα να εμπιστευεσαι γνωμες ανθρωπων σε καποια φορουμ που πιστευεις οτι μετραει η γνωμη τους παρα τον ειδικο τυπο...
Aν επιτρεπεται εσυ που το ξερεις αυτο? γιατι ειναι βαρια κουβεντα αυτο που λες, να το αποδειξεις μπορεις?
Για τα φορουμ συμφωνω απλα θα κοιτουσα συγκεκριμενες ενοτητες οπως αυτη των προβληματων γιατι δε νομιζω να εμπαινα πχ στο γκολφ κλαμπ να τους ρωτησω αν το γκολφ ειναι καλο και να μου ελεγε κανεις οτι δεν ειναι.  :P :P :P

July 04, 2009, 09:48:51 PMReply #725

Offline eimai koulos

« Reply #725 on: July 04, 2009, 09:48:51 PM »

Aν επιτρεπεται εσυ που το ξερεις αυτο? 

inside infos

γιατι ειναι βαρια κουβεντα αυτο που λες, να το αποδειξεις μπορεις?

ναι...αλλα επειδη πραγματικα δεν εχω να κερδισω τιποτα οπως δεν κερδιζω τιποτα με το να συμμετεχω σαυτο εδω το φορουμ μπορεις εσυ οπως κ ο καθενας μας να νομιζει οτι θελει...

Για τα φορουμ συμφωνω απλα θα κοιτουσα συγκεκριμενες ενοτητες οπως αυτη των προβληματων γιατι δε νομιζω να εμπαινα πχ στο γκολφ κλαμπ να τους ρωτησω αν το γκολφ ειναι καλο και να μου ελεγε κανεις οτι δεν  ειναι.

ακομα κ σε κλαμπ φορουμ συγκεκριμενων αυτοκινητων υπαρχουν ατομα χωρις καγκουροελληνιστικους ψευτοεγωισμους που λενε τα πραγματα με το ονομα τους αλλα μια καλη αρχη για Ελλαδα ειναι το φορουμ των 4 τροχων .Το ποια ατομα μετραει η γνωμη τους ειναι υποκειμενικο κ ειναι διαφορετικα για τον καθενα προφανως...

July 04, 2009, 09:53:29 PMReply #726

Offline nmwisima

« Reply #726 on: July 04, 2009, 09:53:29 PM »
Θέλω απλά να ξέρετε ότι διαβάζω. Δεν θα μιλήσω. Σε καμία περίπτωση.
Από κοντά για καφέ όταν τα καταφέρουμε, 2-3-5 άτομα, την λέω την άποψή μου.

Απλά θέλω να σας βάλω στη θέση μου, γιάννη σε εσένα αναφέρομαι, ό,τι δουλειά κάνετε,
πως θα νιώθατε αν κάποιος σας έλεγε ότι είστε πουλημένοι ή οτιδήποτε άλλο προσβλητικό
για την εργασία σας από την οποία βγάζετε το ψωμί σας και μάλιστα πολλές με κίνδυνο της ζωής σας.

Το να κρίνει κάποιος και να προσβάλει τον κόπο κάποιου τρίτου είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Ως δημοσιογράφος δεν έγραψα ποτέ ελαφρά τη καρδία προσβλητικά λόγια για ένα αυτοκίνητο, γιατί πίσω του
δουλέυουν χιλιάδες άνθρωποι και άλλες τόσες οικογένειες.

Άλλο να κρίνεις και άλλο να προσβάλεις, να χλευάζεις και μάλιστα χωρίς στοιχεία.

υ.γ.: Αν σας διευκολύνει στην κουβέντα σας για τα αυτοκίνητα (και μόνο γι αυτά), αντιπαθούσα από παιδί τα Golf, δεν θα αγόραζα γιατί θέλω κάτι πιο σπορ από την κατηγορία (π.χ. Leon ή Mazda3), αλλά σε έναν γνωστό η συγγενή, αφού τους εξηγούσα ότι δεν είναι τέρατα αξιοπιστίας, νιώθω υποχρεωμένος να τους πω ότι το Golf με τα 122 ps, είναι το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας.

υ.γ.2: Φίλε "eimai koulos" που δεν θυμάμαι το όνομά σου, μου κάνει εντυπωση, ανατρέχοντας στο Inbox μου να βλέπω κάμποσα μηνύματα όπου ζητάς τη γνώμη ενός ατόμου ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ για το που θα καταθέσεις τα επόμενα 100+ χιλιάρικα σου...

καλησπερα
καπου διαβασα οτι δουλευεις στο ντραιβ
μηπως εχεις καποια γνωμη η εχεις οδηγησει την κευμαν εην απλη κ την s
eidika τη facelift που θα ερθει την ανοιξη
σευχαριστω

να σε ρωτησω επειδη εχεις οδηγησει αρκετα λογο της δουλειας σου πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα πχ 90κ που εχει η κευμαν

July 04, 2009, 10:13:21 PMReply #727

Offline eimai koulos

« Reply #727 on: July 04, 2009, 10:13:21 PM »
Θέλω απλά να ξέρετε ότι διαβάζω. Δεν θα μιλήσω. Σε καμία περίπτωση.
Από κοντά για καφέ όταν τα καταφέρουμε, 2-3-5 άτομα, την λέω την άποψή μου.

Απλά θέλω να σας βάλω στη θέση μου, γιάννη σε εσένα αναφέρομαι, ό,τι δουλειά κάνετε,
πως θα νιώθατε αν κάποιος σας έλεγε ότι είστε πουλημένοι ή οτιδήποτε άλλο προσβλητικό
για την εργασία σας από την οποία βγάζετε το ψωμί σας και μάλιστα πολλές με κίνδυνο της ζωής σας.

Το να κρίνει κάποιος και να προσβάλει τον κόπο κάποιου τρίτου είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Ως δημοσιογράφος δεν έγραψα ποτέ ελαφρά τη καρδία προσβλητικά λόγια για ένα αυτοκίνητο, γιατί πίσω του
δουλέυουν χιλιάδες άνθρωποι και άλλες τόσες οικογένειες.

Άλλο να κρίνεις και άλλο να προσβάλεις, να χλευάζεις και μάλιστα χωρίς στοιχεία.

υ.γ.: Αν σας διευκολύνει στην κουβέντα σας για τα αυτοκίνητα (και μόνο γι αυτά), αντιπαθούσα από παιδί τα Golf, δεν θα αγόραζα γιατί θέλω κάτι πιο σπορ από την κατηγορία (π.χ. Leon ή Mazda3), αλλά σε έναν γνωστό η συγγενή, αφού τους εξηγούσα ότι δεν είναι τέρατα αξιοπιστίας, νιώθω υποχρεωμένος να τους πω ότι το Golf με τα 122 ps, είναι το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας.

υ.γ.2: Φίλε "eimai koulos" που δεν θυμάμαι το όνομά σου, μου κάνει εντυπωση, ανατρέχοντας στο Inbox μου να βλέπω κάμποσα μηνύματα όπου ζητάς τη γνώμη ενός ατόμου ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ για το που θα καταθέσεις τα επόμενα 100+ χιλιάρικα σου...

καλησπερα
καπου διαβασα οτι δουλευεις στο ντραιβ
μηπως εχεις καποια γνωμη η εχεις οδηγησει την κευμαν εην απλη κ την s
eidika τη facelift που θα ερθει την ανοιξη
σευχαριστω

να σε ρωτησω επειδη εχεις οδηγησει αρκετα λογο της δουλειας σου πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα πχ 90κ που εχει η κευμαν

σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος (κ ειναι πολλα) περα απο ποστ ανταλασσω πμ .Κ αλλα παιδια απο εδω μεσα εχω ρωτησει τη γνωμη τους για συγκεκριμενα αμαξια που εχω σαν στοχο να αγορασω οπως επισης κ καποια αλλα που πουλησαν η αγορασαν προσφατα μιατα για να δω σε τι τιμη παιζει η πωληση τους
Δεν πασχω απο ξερολιαση κ παντα θελω να μαθαινω κ να ακουω αποψεις χωρις να παιρνω τις μετρητοις αυτα που ακουω

εσενα ''φιλε'' δεν σε εθιξα πουθενα.Ουτε το ονομα σου ειπα ουτε το περιοδικο που δουλευεις-δουλευες
τι προσπαθεις να κανεις ''μαγκια'' πισω απο το πληκτρολογιο χωρις να εχω αναφερθει σε σενα?

δεν ειμαι διατεθιμενος για τηλεξεκατινιασμα κ οτι ειναι να το πω το λεω face to face αλλα δεν καταλαβαινω τη λογικη σου...

αυτα για την ωρα...

July 04, 2009, 10:16:54 PMReply #728

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #728 on: July 04, 2009, 10:16:54 PM »
εντάξει παίδες...ας μην το χοντρύνουμε το θέμα, δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί....

Αχιλλέα κατανοητό ότι μπορεί να προσβλήθηκες αλλά σίγουρα δεν αναφερόταν στον Αχιλλέα ή τον Χ Αχιλλέα ο eimai koulos, όταν μιλούσε για πουλημένους (άλλωστε σου ζήτησε και τη γνώμη σου για ένα σεβαστό ποσό ;) ).
Μάλλον αυτό που εννοούσε είναι ότι ως εργαζόμενος ενός κερδοσκοπικού οργανισμού, αν σου ζητηθεί πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσεις την γραμμή που θα σου δώσουν, οπως κάνουμε όλοι όσοι δουλεύουμε σε εταιρείες...

eimai koulos...σε παρακαλώ ρίξε τους τόνους...
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

July 04, 2009, 11:04:23 PMReply #729

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #729 on: July 04, 2009, 11:04:23 PM »
Aχιλλεα δεν αναφερομουν σε καμια περιπτωση σε εσενα.Και προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν λεω οτι τα ολα τα περιοδικα αυτοκινητου ειναι ξεπουλημενα (υπαρχουν βεβαια και καποια που δεν διακρινονται για την αντικειμενικοτητα τους), οπως και να το κανουμε τα αμαξια ειναι και αυτα σαν της αθλητικες ομαδες και οι οδηγοι σαν τους φιλαθλους. Ο καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα απο το αυτοκινητο του και καποιες φορες φανατιζεται με αυτο ακομα και αν δεν ειναι και το καλυτερο. Υπαρχουν καποιες εταιριες που γενικα "φροντιζουν" τους δημοσιογραφους και καποιες που με δυσκολια παρεχουν ακομα και αυτοκινητο για δοκιμες. Το group VAG ειναι απο τις εταιριες που πανευρωπαικα τουλαχιστον παιζει πολυ καλα το παιχνιδι του μαρκετινγκ και επισης ειναι και απο τις εταιριες που αντιλαμβανεται πολυ καλα τι ζηταει η αγορα (σημαντικο και αυτο μην ξεχνιομαστε). Πιστευω οτι πλεον λιγα ειναι τα "κακα" αυτοκινητα και ακομα λιγοτερα αυτα που μπορουν να χαρακτηριστουν ως "επικινδυνα".Οι διαφορες πλεον που κρινουν το νικητη σε συγκρισεις αυτοκινητων νομιζω πως ειναι μικρες και ισως για καποιον να ειναι ανουσιες η αδιαφορες...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 17, 2009, 03:03:44 PMReply #730

Offline option-D

« Reply #730 on: July 17, 2009, 03:03:44 PM »
Το έχει δει ποτέ κανείς αυτό εδώ;

Κι όχι, δεν είναι τσίγκος με μούτρα κλειούς..
BELLIER VARIO λέγεται και απ' ό,τι βλέπω θέλει δίπλωμα για πενηντάρι μηχανάκι μόνο, καθώς και τα πραγματικά του κυβικά είναι τόσα.. Αν και  με 50 cc δεν θα ξεκινάει ποτέ.. Επίσης, απο 50cc δεν μπορείς να βγάλεις 20 ίππους..
Για δείτε το κι εσείς.. Μου φαίνεται αρκετά επικίνδυνο για να κυκλοφορεί έξω..
Τί προέλευσης είναι, άντε βγάλε άκρη τώρα...
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 17, 2009, 03:28:14 PMReply #731

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #731 on: July 17, 2009, 03:28:14 PM »
Οχι ρε δεν ειναι 50αρια αυτα, νομιζω 500αρια πρεπει να ειναι... Για 2000 αγοραζα ενα τετοιο παντως να το πεταω οπου βρω!!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 21, 2009, 06:12:26 PMReply #732

Offline tsantmad

« Reply #732 on: July 21, 2009, 06:12:26 PM »
επειδη σκεφτομαι για αγορα και δεν μπορω να καταληξω καπου,
τελευταια εχω φαει κολλημα με το clio sport. >:-
θα ηθελα τη γνωμη σας..  :angel: σας λεει κατι? θα το περνατε?

July 21, 2009, 06:26:50 PMReply #733

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #733 on: July 21, 2009, 06:26:50 PM »
εχω μπει συνοδηγός...το αμάξι ξυρίζει και στην ευθεία και στις στροφές, του βγαλε όμως κάτι προβλήματα το σασμάν..
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

July 21, 2009, 07:02:54 PMReply #734

Offline tsantmad

« Reply #734 on: July 21, 2009, 07:02:54 PM »
εχω μπει συνοδηγός...το αμάξι ξυρίζει και στην ευθεία και στις στροφές, του βγαλε όμως κάτι προβλήματα το σασμάν..

μηπως επεξε ρολο η χρυση που εκανε???
ποσο καιρο το εχει? μιλαμε για το συγκεκριμενο ή το προηγουμενο?