!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων
jSkyline:
--- Quote from: Liakos on December 21, 2008, 07:57:45 PM ---Εσυ θα αλλαζες το miata με το scirocco.....ειναι δυνατον να μη σαρεσε? :-*
--- End quote ---
Στον καταδικο Αλεξη αναφερεσαι???Αυτος ειναι τοσο καταδικασμενος που θελει να γινει ταξιτζης !!! :D
Καλα εγω καλο λογο για Βαυαρικο αμαξι δυσκολα θα πω, αλλα την προηγουμενη Ζ4 αν και δεν θα την αγοραζα δεν με χαλαγε αισθητικα, αυτο το πραμα ομως δεν μου αρεσει.Οσον αφορα την οροφη εγω νομιζω οτι τις παει το σκληρο "σκουφακι". Γενικα αυτα τα αμαξια δεν τα θεωρω roadster λογο ογκου και βαρους οποτε τα προτιμω με σκληρη οροφη που τα κανουν να φαινονται και πιο στιβαρα.Στο προηγουμενο Ζ4 η οροφη μου φαινοταν μικρη για τον ογκο του αυτοκινητου.
alx:
--- Quote from: Liakos on December 21, 2008, 07:57:45 PM ---Εσυ θα αλλαζες το miata με το scirocco.....ειναι δυνατον να μη σαρεσε? :-*
--- End quote ---
δεχομαι οτι ειναι vw αλλα μην μου πεις οτι το scirocco ειναι ασχημο ειδικα στο πισω μερος
Theo:
--- Quote from: alx on December 21, 2008, 09:36:06 PM ---
--- End quote ---
δεχομαι οτι ειναι vw αλλα μην μου πεις οτι το scirocco ειναι ασχημο ειδικα στο πισω μερος
--- End quote ---
οταν οδηγεις ομως βλεπεις τον κωλο του? :P :P :P
jSkyline:
--- Quote from: alx on December 21, 2008, 09:36:06 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Μα το πισω μερος ειναι το χειροτερο του κομματι, σαν παραμορφωμενο golf μοιαζει !!!
Ξυρισου, και βγες να παρεις αερα !!! Καταλαβαινω σε εχει επηρεασει λιγο η κλεισουρα και η δουλεια αλλα εσυ εχεις χασει καθε επαφη !!! :D :D :D :D :D :D
NIIS:
Ο 2.0 κινητηρας τι εγινε?ή θα ερθει στην πορεια?...βεβαια με τοσα κιλα τα 150 αλογα θα ειναι πολυ "αδυναμα"...
Προσωπικα παντως θεωρω οτι η Ζ4 εχει μια δικια της αισθητικη,σε εμενα αρεστει,σε αλλους οχι ,οπως φυσικα με τα περισσοτερα πραγματα ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version