!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων

<< < (8/298) > >>

Liakos:

--- Quote from: Manolis on December 21, 2008, 03:21:39 PM ---απλά θα την προτιμούσα με πάνινη οροφή
--- End quote ---
+1000

Theo:
τη προηγουμενη Ζ4 τη θεωρω πιο ομορφη!η μουρη της καινουργιας μου θυμιζει την 6αρα που δν μαρεσει καθολου.
+1 στην υφασματινη οροφη

vagmann:

--- Quote from: Theo on December 21, 2008, 03:33:02 PM ---τη προηγουμενη Ζ4 τη θεωρω πιο ομορφη!η μουρη της καινουργιας μου θυμιζει την 6αρα που δν μαρεσει καθολου.
+1 στην υφασματινη οροφη

--- End quote ---

Απλως καποια σχεδια ειναι αδυνατο γινουν καλυτερα,και οταν πας να τα φρεσκαρεις γινονται αδιαφορα,οπως πχ.το ΤΤ.
Τα αρχικα ηταν πολυ προτοτυπα,και προκαλεσαν αισθηση,κατι που δεν καταφεραν τα νεα μοντελα.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι και τα δυο ειναι πολυ ομορφα αυτοκινητα ::)

alx:

--- Quote from: Manolis on December 21, 2008, 03:21:39 PM ---Εντάξει απευθύνεται και σε οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας από σένα Λιάκο σαφέστατα.Από εκεί και έπειτα είναι πιο όμορφη
από την τωρινή Ζ4-την οποία ποτε δεν συμπάθησα-απλά θα την προτιμούσα με πάνινη οροφή.Κάπου μάλιστα είχα διαβάσει
ότι θα έχει και πάνινη και μεταλλική οπως και το NC μας δλδ αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει.

--- End quote ---

εχει δικιο ο μανωλης... εμενα προσωπικα μ αρεσει,φερνει βεβαια λιγακι σε 6αρα αλλα λιγο πιο compact

Liakos:
Εσυ θα αλλαζες το miata με το scirocco.....ειναι δυνατον να μη σαρεσε?   :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version