!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων

<< < (4/298) > >>

opterios:

--- Quote from: NIIS on December 10, 2008, 04:44:16 PM ---βεβαια opterie εχεις δει με ενα σωστο στησιμο & στα καταλληλα χερια(οχι τα δικα μου ;D) τι χρονους γραφει μεσα σε καρτοδρομο & Μεγαρα το corsaκι ;)

--- End quote ---

Και λοιπόν;  8)

Liakos:
Eιναι ομως κ το ταξιδι στην Ιθακη το οποιο εχει αξια....Ασε που το Corsa στις εν λογω πιστες ειναι ελαχιστα γρηγοροτερο απο 2.0NC.... ;)

jSkyline:
Το corsaki ειναι νομιζω αρκετα πιο γρηγορο απο NC 2.0 σε πιστες οπως τον καρτοδρομο, χαρακτηριστικα θυμαμαι οτι το OPC που αναφερθηκε παραπανω κανει εκει μεσα καπου 55" και ενα s2000 καπου 57", ενω ΝΒ 1.8 γυρω στα 59". Ενω στα μεγαρα στο τελευταιο GTCC το corsa ειναι καπου στα 42" και μετα ΝΒ καπου στα 44" (Το NC 2.0 ειναι λιγο πιο πισω). Στους χρονους παιζει βεβαια ρολο και ο οδηγος!
Αλλα σαν πολυ δεν ασχοληθηκαμε με το κουβαδακι !!!  ;D

alx:
Αυτα τα κουβαδακια ομως φτιαχτηκαν για μεγαλες στιγμες. Προσωπικα εχω αμφιβολιες για το πως θα στριβειι το κορσα- δεν το εχω οδηγησει . Παντως αν κινουμουν σ αυτη την κατηγορια θα επελεγα την Κλιο. Αλλα φυσικα θα περιμενα κανενα χρονο ακομα για να δω το  ΜιΤο Gta . Aυτο θα ειναι εργαλειο σιγουρα. Στους Αλφιστι που διαβαζα πριν καιρο γραφαν πολυ καλα σχολια για το ηδη υπαρχον με το 1,4 κ τα 155 σχολια κ ολοι λεγαναν για το πως θα ειναι το  GTA. Προσωπικα τρελενομαι για το αμαξακι κ ας κουβας ιταλικος :-\

emik:
Ρε παιδιά απορώ πως κάποιος που έχει οδηγήσει πισωκίνητο αυτοκίνητο θα επιστρέψει σε τουτου με κίνηση εμπρός! Καλοί οι χρόνοι, καλή η ταχύτητα αλλά η χαρά της σβούρας είναι αλλού!

Φιλικά πάντα και προσωπική άποψη.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version