Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#6]  (Read 196961 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

March 28, 2010, 02:13:02 PMReply #285

Offline Basilmx5

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
« Reply #285 on: March 28, 2010, 02:13:02 PM »
Γιατί έβαλες σε μένα τη γυναίκα;  >:a

Σταματα παραπονιαρη... μετα αλλαξατε ρολους... ;)
<a href="http://aka.zero.jibjab.com/client/zero/ClientZero_EmbedViewer.swf?external_make_id=dV7Q89hBr6VlsnvD&amp;service=sendables.jibjab.com&amp;partnerID=JibJab" target="_blank" class="new_win">http://aka.zero.jibjab.com/client/zero/ClientZero_EmbedViewer.swf?external_make_id=dV7Q89hBr6VlsnvD&amp;service=sendables.jibjab.com&amp;partnerID=JibJab</a>
 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Great finale...

March 28, 2010, 02:25:26 PMReply #286

Offline option-D

« Reply #286 on: March 28, 2010, 02:25:26 PM »
Φοβερή η πριγκίπισσα Αχιλλέας.. Όταν την είχα πιάσει από τα πόδια και την έκανα γύρους σκέφτηκα να την αφήσω να εκτοξευτεί κι ακόμα απορώ γιατί τελικά δεν το έκανα..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 28, 2010, 02:43:05 PMReply #287

Offline dimsabas

« Reply #287 on: March 28, 2010, 02:43:05 PM »
Μάλλον θα συνειδητοποίησες ότι δεν πρόκειται να ξαναβρείς τόσο ταιριαστό έταιρον ήμισυ. Ποιος θα ανεχτεί την παρακάτω παραξενιά σου; :llol: :llol: :llol: :llol:

Εγώ βλέπω και παλιές ταινίες στα γιαπωνέζικα χωρίς να καταλαβαίνω τί λένε  :zalistika:

και βέβαια...
Φοβερό κομμάτι της jdm κουλτούρας είναι οι πολύχρωμοι τίτλοι που κατακλύζουν την οθόνη και σχεδόν πάντα περιέχουν θαυμαστικά...

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

March 28, 2010, 03:15:50 PMReply #288

Offline option-D

« Reply #288 on: March 28, 2010, 03:15:50 PM »
Με την ευκαιρία, ο Γκοντζίλας παίζει στο mega αυτή τη στιγμή..
Τα καλά είναι τα παλιά όμως  :nod:

March 28, 2010, 03:22:10 PMReply #289

Offline dimsabas

« Reply #289 on: March 28, 2010, 03:22:10 PM »
χρειαζεται να καψω καμια ντουζινα λαστιχα ακομα για να πω οτι ειμαι καλα σε επιπεδο.θελει πολυ προπονηση και ερωτα γι αυτο που κανεις.εγω ειχα δηλωσει απο την αρχη οτι πηρα τον μιχο μονο για drift.αν για καποιο λογο το σταματησω αυτο την αλλη μερα μπαινει πωλητηριο.

Μπράβο Νικολή! Άξιος! :clap: :clap: :clap: :clap:
Αν θες το αμάξι μόνο για drift, πούλα το Miata και πάρε ένα πισωκίνητο Starlet. Στήσ΄το όπως πρέπει, βάλτου κι ένα κλουβί και θα έχεις ένα πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές αυτοκίνητο για τη δουλειά που το χρειάζεσαι. Και θα σου μείνουν κι ένα κάρο λεφτά στην άκρη. Εκτός αν του φορέσεις μοτέρ από κάνα S2000, όπως ο Τσιφετάκης... :excited: :excited:

March 28, 2010, 03:27:13 PMReply #290

Offline option-D

« Reply #290 on: March 28, 2010, 03:27:13 PM »
Γιατί, καλύτερο είναι το στάρλετ από το μιάτα;  :zalistika:
Είναι πολύ κοντή η καρότσα του, δεν κάνει για drift..

March 28, 2010, 03:34:37 PMReply #291

Offline dimsabas

« Reply #291 on: March 28, 2010, 03:34:37 PM »
Ε, δεν είναι καλύτερο το Starlet από το Miata καθαρά για τέτοια χρήση; Θυμήσου τι γούστα βγάζουν τα Starletάκια στις πίστες σε σχέση με τα δικά μας. Και θα μπορεί να το δυναμώσει πολύ, θα έχει και κλουβί για να είναι ασφαλής (ενώ τώρα δεν είναι), δε θα κλαίει με μαύρο δάκρυ αν τσαλακώσει κάνα φτερό... ψηφίζω δαγκωτό! :exaclty: :exaclty:

March 28, 2010, 03:42:42 PMReply #292

Offline option-D

« Reply #292 on: March 28, 2010, 03:42:42 PM »
Ούτε τώρα θα κλαίει.. Εξάλλου, οι άντρες δεν κλαίνε..
Όσοι κλαίνε για τσαλακωμένα φτερά (για οποιονδήποτε λόγο)....  :gay:

March 28, 2010, 05:28:35 PMReply #293

Offline Neko

« Reply #293 on: March 28, 2010, 05:28:35 PM »
Ούτε τώρα θα κλαίει.. Εξάλλου, οι άντρες δεν κλαίνε..
Όσοι κλαίνε για τσαλακωμένα φτερά (για οποιονδήποτε λόγο)....  :gay:
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ωχχχ!! Αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την μεση για καποιον με φρεσκοβαμενο τσαλακωμενο φτερο :o
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

March 28, 2010, 10:19:34 PMReply #294

Offline xenos

« Reply #294 on: March 28, 2010, 10:19:34 PM »
Γιατί έβαλες σε μένα τη γυναίκα;  >:a

Μάνο και χωρίς σουτιέν κομπλέ είσαι βλέπω...  :llol:

βασικά ξεκίνισε σαν παρατσούκλι και έγινε nickname
:o
Και το λες έτσι απλά;
Αφού ισχύει, να κρατάμε αποστάσεις   :llol:

Ναι, να μην μπλέξετε τα δρεπάνια σας...  :P
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

March 28, 2010, 10:48:20 PMReply #295

Offline racing nick

« Reply #295 on: March 28, 2010, 10:48:20 PM »
χρειαζεται να καψω καμια ντουζινα λαστιχα ακομα για να πω οτι ειμαι καλα σε επιπεδο.θελει πολυ προπονηση και ερωτα γι αυτο που κανεις.εγω ειχα δηλωσει απο την αρχη οτι πηρα τον μιχο μονο για drift.αν για καποιο λογο το σταματησω αυτο την αλλη μερα μπαινει πωλητηριο.

Αν θες το αμάξι μόνο για drift, πούλα το Miata και πάρε ένα πισωκίνητο Starlet. Στήσ΄το όπως πρέπει, βάλτου κι ένα κλουβί και θα έχεις ένα πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές αυτοκίνητο για τη δουλειά που το χρειάζεσαι. Και θα σου μείνουν κι ένα κάρο λεφτά στην άκρη. Εκτός αν του φορέσεις μοτέρ από κάνα S2000, όπως ο Τσιφετάκης... :excited: :excited:
ρε συ μητσο δεν την παλευω να μπλεκω με μεταροπες και πολλα νταραβερια με μαστορους και τετοιες ιστοριες.εξαλλου δεν εχω και δικο μου μηχανικο για τετοιες δουλειες οπως εσυ.το 18αρι που εχω και με τις αλλαγες που του εχω κανει ειναι μια χαρα για ντριφτ ειδικα σε πιστες τυπου καρτοδρομο.ενα μπακετ και ενα ρολ μπαρ και θα ειμαι κομπλε, και ουσιαστικα με μαμα αμαξι δηλαδη βαζω μπρος και το σκιζω χωρις να σπαει και να χαλαει. :exaclty:
 4 wheels transport  the body ...2 wheels transport the soul!!!

March 28, 2010, 10:49:56 PMReply #296

Offline haris_nc

« Reply #296 on: March 28, 2010, 10:49:56 PM »

ρε συ μητσο δεν την παλευω να μπλεκω με μεταροπες και πολλα νταραβερια με μαστορους και τετοιες ιστοριες.εξαλλου δεν εχω και δικο μου μηχανικο για τετοιες δουλειες οπως εσυ.το 18αρι που εχω και με τις αλλαγες που του εχω κανει ειναι μια χαρα για ντριφτ ειδικα σε πιστες τυπου καρτοδρομο.ενα μπακετ και ενα ρολ μπαρ και θα ειμαι κομπλε, και ουσιαστικα με μαμα αμαξι δηλαδη βαζω μπρος και το σκιζω χωρις να σπαει και να χαλαει. :exaclty:

Σωστος ο nick,λιγα πραγματακια και καλα!

March 28, 2010, 11:19:23 PMReply #297

Offline simkoz

« Reply #297 on: March 28, 2010, 11:19:23 PM »
Ποιο καλό παιδί μπορεί να με βοηθήσει λίγο που κατέχει το Photoshop;

Θα ήθελα να δω πώς θα είναι το τουτού:
α) χαμηλωμένο με βαμένες μαύρες ζάντες
β) χαμηλωμένο με βαμένες λευκές ζάντες

α) Σαν του Σπύρου  :P
β) Σαν του καρνάβαλου  :angel:

Tι είπες ρε Αντώνη!!!
Γελάω εδώ και 5 λεπτά
 :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

March 29, 2010, 01:12:31 AMReply #298

Offline tsekos86

« Reply #298 on: March 29, 2010, 01:12:31 AM »
εδω δειτε τι εκανε το παλικαρι!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5YuGi5eU9hM[/youtube]

March 29, 2010, 01:26:55 AMReply #299

Offline gianic

« Reply #299 on: March 29, 2010, 01:26:55 AM »
Μουφα ειναι, στεκεται πιο μπροστα απο το αυτοκινητο.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod