!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (16/298) > >>

haris_nc:

--- Quote from: mx5mk1 on March 22, 2010, 11:09:52 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 10:51:57 AM ---Σχετικα με τα Μπουρναζια κλπ...
Εγω γουσταρω να βρισκομαι οπου εχω καλη παρεα...Ειτε Κολωνακι ειναι αυτο ειτε Κηφισια ειτε Γλυφαδα ειτε Μπουρναζι ειτε Ταμπουρια. Δηλαδη αν φτιαξω σπιτι στο οικοπεδο μας στη Σταματα,ή συνεχισω να μενω στο σπιτι μου στη Λυκοβρυση ή μετακομισω στη Νικαια θα αλλαζω σαν ανθρωπος,αναλογα με το που κατοικω???... Μ@λ#κες και κομπλεξικοι υπαρχουν παντου...η περιοχη και η καταγωγη ειναι απλα αλλοθι και δικαιολογιες για να μην αποδεχθει ο καθενας την κακομοιρια του ωστε να μπορει να τη βαφτιζει μαγκια.(πχ ο καγκουρας Δυτικων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται Εραστης Δυτικων Προαστειων και ολοι οι αλλοι φλουφλιδες και ο  Φλωρος Βορειων/Νοτιων προαστειων αυτοπροσδιοριζεται φραγκατος και πολιτισμενος και ολοι οι αλλοι ειναι μπαναλ.
Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα.. Αν η κοπελιτσα που εχει ωραιο πωπω ειτε σε παντελονι "miss sixty" ειτε σε "miss fifty" παλι ωραιο πωπω θα εχει ,κι αν ειναι καλη ή ηλιθια... αυτο δε θ αλλαξει ειτε μενει στη Ζωφρια(Λιοσια) ειτε στην Πολιτεια ειτε πινει τον καφε της στο μπουρναζι ειτε στο κεφαλλαρι.
Ξερω πολλους μπουρζουαδες γειτονες μου στα βορεια Π.  που πουλησαν ή νοικιασαν το σπιτι στο Αιγαλεω κι ανεβηκαν στα βορεια να το παιξουν λεφταδες .
Δεν υπαρχουν στερεοτυπα.
Ο καγκουρακος στο Μπουρναζι με το αλμερα το καταπτιστο βαμμενο μοβ περλε με τις λοου μπαντζετ αεροτομες γιατι πρεπει να απολαμβανει περισσοτερο χλευασμο απο τον καγκουρακο ακριβων προαστειων που στο δωρισμενο στα γενεθλια του αμαξι εβαλε ενα κακογουστο πανακριβο βοδι κιτ ,εκανε και μια πανακριβη επεμβαση να παρει 200 αλογα?. Το κινητρο και των δυο ειναι το ιδιο..τα διαθεσιμα μεσα και ποροι αλλαζουν.Απλα ο ενας φορα πολυεστερα και ο αλλος ανθρακονημα .

--- End quote ---

:exaclty:

--- End quote ---

Πολυ σωστα τα λες!!!!!

Basilmx5:

--- Quote from: haris_nc on March 22, 2010, 12:34:41 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on March 22, 2010, 11:09:52 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 10:51:57 AM ---................................

--- End quote ---

:exaclty:

--- End quote ---

Πολυ σωστα τα λες!!!!!

--- End quote ---
Συμφωνω απολυτα με τον ξαδερφο...
Αλλα για πες μου ρε Χαρη κατι... αν σου πω τιποτα για την απιστευτη ομαδα σου, τα ιδια θα μου λες? οτι σωστα τα λεω? :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Ξάδελφος:
Και μια που ανεφεραμε  για ομαδα...Ειδε κανεις το Ντερμπι?Ποσο εληξε?.Παρεμεινε το  0-1 εως το τελος ???. :coolio:

leonidas11b:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 12:51:21 PM ---Και μια που ανεφεραμε  για ομαδα...Ειδε κανεις το Ντερμπι?Ποσο εληξε?.Παρεμεινε το  0-1 εως το τελος ???. :coolio:

--- End quote ---

http://www.sport24.gr/html/ent/913/ent.350913.asp

nmwisima:

--- Quote from: tsekos86 on March 22, 2010, 02:07:02 AM ---

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version