!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#6]

<< < (15/298) > >>

philosopher:

--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 11:00:11 AM ---Κακή σχεδίαση;
Χμμμμ  :????: Για να σκεφτώ.. Έχω roll bar αντιγραφή πολύ γνωστού και πετυχημένου.. Τα σχέδια, οι αποστάσεις, οι κολλήσεις, τα πάντα είναι ακριβή αντίγραφα του original.. Τί το διαφορετικό έχει πέρα από την custom κατασκευή; Ότι δεν το πλήρωσα χρυσό; Η μεγάλη εταιρεία βάζει την τεχνογνωσία και τις μελέτες κι οι υπόλοιποι απλά ακολουθούμε.. Δεν το βρίσκω άσχημο..
Πόσοι έχουν custom δεσίματα, ακριβή αντίγραφα των αυθεντικών; Δεν κάνουν δουλειά μήπως;

--- End quote ---

Θα το θέσω πιο απλά, σκέψου αυτός που έβγαζε το αντίγραφο να τσιγκουνευόταν το μέταλο ή να έκανε "μισές" κολήσεις.
Πως θα σου φαινόταν αυτό, θα το αγόραζες το ίδιο εύκολα αν το ήξερες ή θα προτιμούσες το γνήσιο που ίσως έχει 2,5 φορές τη τιμή του αντίγραφου?

Ξάδελφος:

--- Quote from: philosopher on March 22, 2010, 11:37:26 AM ---
--- Quote from: option-D on March 22, 2010, 11:00:11 AM ---Κακή σχεδίαση;
Χμμμμ  :????: Για να σκεφτώ.. Έχω roll bar αντιγραφή πολύ γνωστού και πετυχημένου.. Τα σχέδια, οι αποστάσεις, οι κολλήσεις, τα πάντα είναι ακριβή αντίγραφα του original.. Τί το διαφορετικό έχει πέρα από την custom κατασκευή; Ότι δεν το πλήρωσα χρυσό; Η μεγάλη εταιρεία βάζει την τεχνογνωσία και τις μελέτες κι οι υπόλοιποι απλά ακολουθούμε.. Δεν το βρίσκω άσχημο..
Πόσοι έχουν custom δεσίματα, ακριβή αντίγραφα των αυθεντικών; Δεν κάνουν δουλειά μήπως;

--- End quote ---

Θα το θέσω πιο απλά, σκέψου αυτός που έβγαζε το αντίγραφο να τσιγκουνευόταν το μέταλο ή να έκανε "μισές" κολήσεις.
Πως θα σου φαινόταν αυτό, θα το αγόραζες το ίδιο εύκολα αν το ήξερες ή θα προτιμούσες το γνήσιο που ίσως έχει 2,5 φορές τη τιμή του αντίγραφου?

--- End quote ---
Η' σκεψου οτι αυτος που εβγαζε τ αντιγραφο, δεν τσιγκουνευτικε το μεταλλο αφου δεν τον ενδιαφερει η οικονομια κλιμακος ή εντοπισες αδυναμιες και μισες κολλησεις του αυθεντικου (λογω μαζικης παραγωγης και παλι περιορισμο κοστους δηλ οικονομιας κλιμακος) και το βελτιωσε...
Στο αυθεντικο πληρωνει εκτος των υλικων και των εργατικων...και το κοστος ερευνας ,εξελιξης,προωθησης κλπ ... στ αντιγραφο μονο πρωτη υλη και εργατικα.
Εγω περισσοτερο εμπιστευομαι των ελληνα μηχανουργο-ηλεκτροσυγκολητη που εφτιαξε τ αντιγραφο  παρα το δυσμοιρο Κινεζο που εργαζεται για 1Εuro μεροκαματο και εμαθε τι ειναι η ηλεκτροκολληση μια μερα μετα απ οταν επιασε δουλεια στο εργοστασιο παρακλαδι της Famous εταιριας στην Κινα ..

Ολα ειναι σχετικα...

philosopher:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 11:46:35 AM ---Η' σκεψου οτι αυτος που εβγαζε τ αντιγραφο, δεν τσιγκουνευτικε το μεταλλο αφου δεν τον ενδιαφερει η οικονομια κλιμακος ή εντοπισες αδυναμιες και μισες κολλησεις του αυθεντικου (λογω μαζικης παραγωγης και παλι περιορισμο κοστους δηλ οικονομιας κλιμακος) και το βελτιωσε...
Στο αυθεντικο πληρωνει εκτος των υλικων και των εργατικων...και το κοστος ερευνας ,εξελιξης,προωθησης κλπ ... στ αντιγραφο μονο πρωτη υλη και εργατικα.
Εγω περισσοτερο εμπιστευομαι των ελληνα μηχανουργο-ηλεκτροσυγκολητη που εφτιαξε τ αντιγραφο  παρα το δυσμοιρο Κινεζο που εργαζεται για 1Εuro μεροκαματο και εμαθε τι ειναι η ηλεκτροκολληση μια μερα μετα απ οταν επιασε δουλεια στο εργοστασιο παρακλαδι της Famous εταιριας στην Κινα ..

Ολα ειναι σχετικα...

--- End quote ---

Δε θα διαφωνήσω με αυτό που λες, ίσα-ίσα όταν πρόκειται ας πούμε για roll-bars.
Απλά το είπα σα παράδειγμα σχετικά με τις ζάντες που λέγαμε πιο πάνω και ειλικρινλά δυσκολεύομαι απίστευτα πολύ να πιστέψω οτι οι Boost είναι καλύτερα κατασκευασμένες απο τις Advan RGII κ.ο.κ.

Ξάδελφος:
Για τα ρολμπαρ ειλικρινα περαν του κοστους σχεδιασης εξελιξης προωθησης δε βρισκω το λογο 5 μετρα σωληνα, και οχι παντα μονοκομματη κουρμπαρισμενη, να εχει τιμη 500-600Ε.
Οι ατσαλινες που εχω ρεζερβα που ειναι και οι πιο ανθεκτικες απ ολες οσες συζητηθηκαν ειναι και οι πιο καλες?.Να τις βαλω αγγελια 1000Ε?.
Παιζει ρολο πως εσπασε η ζαντα το εγραψα και πιο πανω...απλα μια φωτο με σπασμενη ή ραγισμενη  ζαντα δε μου την κανει αυτοματως αναξιοπιστη ζαντα...ουτε εχω δει καμια Ροτα ν ανοιγει σαν τριανταφυλλο. Αν καποιος εχει την απαιτηση να μη σπασει, η οποια ζαντα, αν αυτος πεσει με καμια 150ρια χιλιομετρα με το πλαι σε πεζοδρομια και μπαριερες,ε τοτε δε θελει ζαντα θελει ελπιστριες.
Δηλαδη αν σπασει ζαντα καποιου που την πληρωσε 2000Ε τι θα πουμε..κακοτυχια,τις ματιασαν?.

option-D:
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η κουβέντα γιατί δεν βγάζει κάπου απλά μιλώντας υποθετικά..

http://www.cb7tuner.com/vbb/showthread.php?t=64233

Διαβάστε μια ιστορία για το πώς σπάνε οι Rota κι εδώ είμαστε και πάλι...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version