!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on April 17, 2010, 11:10:27 AM ---Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό απλά δεν ήμουν τόσο σίγουρος αν θα ήσουν εσύ. :moutza:
--- End quote ---
Έκανα πλάκα και το ξέρεις. Αλλιώς, θεωρώ ότι τέτοια κλισέ δεν έχουν θέση σε μια σοβαρή συζήτηση. ;)
Αν σε ενοχλεί, σβήστο πάντως, νο προμπλεμ :)
gr8:
:crycry:
δεν πιστεύω να υπάρχει πιο άσχημος προφυλακτήρας για nc :moutza:
simkoz:
--- Quote from: katerinaki1402 on April 17, 2010, 08:56:35 PM ---Τελικά τι ώρα? ::-
Αν είναι για τις 10, είμαι και εγώ μέσα!!! :excited:
--- End quote ---
Χάθηκες εσύ εδώ και καιρό, ε?
leonidas11b:
--- Quote from: termi on April 17, 2010, 06:03:30 PM ---Ζητείται μπλοκέ (με κοντό ακόμα καλύτερα!!!) για NCFL!!! >:-
Ευχαριστώ!!!
--- End quote ---
To πηρες και αρχισες, για να μας τρελανεις??? >:-
:sorry: :btp:
dimsabas:
--- Quote from: lok502 on April 18, 2010, 02:15:30 AM ---Εκτός από πυροβολημένος Μιατάκιας (εκεί να δείτε ελάφρωμα) είναι και εξαιρετικός φωτογράφος ο Μύθος. Τυχερός κιόλας που κάνει κάτι που του αρέσει και είναι συνέχεια γύρω από βελτιωμένα αυτοκίνητα.
--- End quote ---
Εξαιρετικό παιδί ο Κώστας, πάντα πρόσχαρος και πολύ συνεργάσιμος. Οι φωτογραφίες του είναι καλλιτεχνικότατες, η πλάκα είναι πως δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο, φοιτητής στο Πολυτεχνείο είναι, αλλά του άρεσε από παλιά κι έχει μεράκι. Το τυχερό που γράφεις Γιώργη είναι ένα θέμα, γιατί τώρα κάνει το κέφι του, αλλά μετά θα θέλει να ζήσει την οικογένειά του από το αντικείμενο. :nono: :nono:
Όσο για το ελάφρωμα, παρ' ότι έχει ένα γυμνό Μκ1 μόνο για πίστα, επίτρεψέ μου να σου πω ότι από ψες βράδυ τού ρίχνω 3 κιλά (952 vs 955). Και δεν έχω Μκ1, ούτε το έχω μόνο για την πίστα :yawn:! Κι έχουν να γίνουν κάμποσα πράγματα ακόμα... αλλά περισσότερα για αυτά σε άλλο θέμα... :guns: :guns:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version