!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
lok502:
--- Quote from: dimsabas on April 17, 2010, 09:23:16 AM --- :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Δεν παίζεσαι Νεκτάριε! Πάντως, στα δικά μου μάτια, οι δύο φιγούρες θυμίζουν κάποιους Έλληνες πολιτικούς. Ο αριστερά καθήμενος τον Λεωνίδα Κύρκο (όχι τον οδηγό αγώνων) και ο δεξιά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. :llol: :llol: :llol: Ταιριάζει και το πώς τους έχουν τοποθετήσει! :llol:
--- End quote ---
"Πράγματι" (pun intended) :tease:
Πάντως το δίδυμο είναι πολύ γραφικό και ταιριάζει σε χίλιες δυό περιπτώσεις, 2 γέροι που σχολιάζουν όλους τους υπόλοιπους, δεν τους αρέσει τίποτα και βεβαίως διαφωνούν στα πάντα..
dimsabas:
Γιώργη, τι ώρα έχεις εκεί στο Αμέρικα; Λογικά ετοιμάζεσαι για νάνι, έτσι;
spoumi:
--- Quote from: dimsabas on April 17, 2010, 09:34:52 AM ---Αυτά τα είχαμε μάθει σε μαθήματα ψυχολογίας στη σχολή και όντως, βιώνω καθημερινά τις διαφορές των δύο φύλων στην τάξη. Παράδειγμα: όλα τα κοριτσάκια κάνουν πολύ καλύτερα γράμματα. Τα χειρότερα γράμματα κοριτσιού της τάξης μου είναι καλύτερα από αυτά του πιο καλλιγράφου μαθητή.
--- End quote ---
Eγώ μια φορά στο σχολείο αλλά και στη σχολή κάνω πιο ωραία γράμματα από αρκετές κοπέλες :P
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on April 17, 2010, 10:11:42 AM ---
--- Quote from: dimsabas on April 17, 2010, 09:34:52 AM ---Αυτά τα είχαμε μάθει σε μαθήματα ψυχολογίας στη σχολή και όντως, βιώνω καθημερινά τις διαφορές των δύο φύλων στην τάξη. Παράδειγμα: όλα τα κοριτσάκια κάνουν πολύ καλύτερα γράμματα. Τα χειρότερα γράμματα κοριτσιού της τάξης μου είναι καλύτερα από αυτά του πιο καλλιγράφου μαθητή.
--- End quote ---
Eγώ μια φορά στο σχολείο αλλά και στη σχολή κάνω πιο ωραία γράμματα από αρκετές κοπέλες :P
--- End quote ---
spoumi:
Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό απλά δεν ήμουν τόσο σίγουρος αν θα ήσουν εσύ. :moutza:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version