!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
xenos:
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 12:32:53 PM ---Δεν πετάω μια ατάκα στον αέρα, μου κάνει εντύπωση μεγάλη ο απλοϊκός τρόπος που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα.
Ό,τι είχα να πω το είπα. Καλό Πάσχα.
--- End quote ---
Ίσως γιατί οι θεωρίες συνομωσίας και το κυνήγι μαγισσών δεν αποτελούν τα χόμπυ μου.
Καλό Πάσχα, οδηγείτε με ασφάλεια... :)
Basilmx5:
--- Quote from: xenos on April 01, 2010, 12:07:43 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:59:11 AM ---Nα σε ενημερώσω για τί πράμμα?
--- End quote ---
Εφόσον γνωρίζεις πράγματα, δεν είναι κακό να τα λες. Το να πετάς μια ατάκα στον αέρα δεν μου λέει κάτι.
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:59:11 AM ---Θεωρείς δηλαδή ότι ο Τάκης παραμένει εκεί επειδή δεν πάει κάποιος άλλος να διεκδικήσει τη θέση?
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τις γνώσεις;
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τη διάθεση;
Δεν σου περνά από το μυαλό ότι είναι ένας κλειστός χώρος με γνωριμίες και χορηγίες για παράδειγμα...
--- End quote ---
Αν είναι τόσο κλειστός χώρος ώστε να παραμένει ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν έχω ακούσει ποτέ καλά σχόλια, τότε μένω έκπληκτος. Και αυτό γιατί ένα κανάλι πχ πιστεύω θα ήθελε τον "καλύτερο" ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου = περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Νομίζω είναι κοινή λογική... ή όχι? :????: ::-
--- End quote ---
1ον χαλαρωστε δεν υπαρχει λογος για τριτους να τσακωνεστε...
2ον Ξενο η τηλεοραση κ γενικοτερα η δημοσιογραφια, αρχισυνταξια κ ολα αυτα τα επαγγελματα στη τηλεοραση κ στα εντυπα ειναι αρκετα ανταγωνιστικα επαγγελματα.. σε σημειο που ξεφευγουν αρκετες φορες απτη λογικη.. παρουσιαστης ο οποιος φερνει λεφτα θα μεινει ειτε αρεσει ειτε οχι στο κοσμο.. σιγουρα πιο ικανοι υπαρχουν απτον συγκεκριμενο αλλα ισως με γνωριμιες οπως αυτος μαλλον οχι.. γιαυτο κ μενει...
Κ για να ευθυμισουμε λιγο σκεψου οτι εδω ζεις καταστασεις στην Ελλαδα που δεν αρεσουν σχεδον σε ολους κ ομως μενουν χρονια... ενας παρουσιαστης σου εκανε εντυπωση... :llol: :llol: :llol:
xenos:
--- Quote from: Basilmx5 on April 01, 2010, 12:50:07 PM ---1ον χαλαρωστε δεν υπαρχει λογος για τριτους να τσακωνεστε...
--- End quote ---
Δεν τσακώθηκε κανένας, συζήτηση γίνεται. (τουλάχιστον αυτό προσπαθώ... :oops: )
--- Quote from: Basilmx5 on April 01, 2010, 12:50:07 PM ---2ον Ξενο η τηλεοραση κ γενικοτερα η δημοσιογραφια, αρχισυνταξια κ ολα αυτα τα επαγγελματα στη τηλεοραση κ στα εντυπα ειναι αρκετα ανταγωνιστικα επαγγελματα.. σε σημειο που ξεφευγουν αρκετες φορες απτη λογικη.. παρουσιαστης ο οποιος φερνει λεφτα θα μεινει ειτε αρεσει ειτε οχι στο κοσμο.. σιγουρα πιο ικανοι υπαρχουν απτον συγκεκριμενο αλλα ισως με γνωριμιες οπως αυτος μαλλον οχι.. γιαυτο κ μενει...
Κ για να ευθυμισουμε λιγο σκεψου οτι εδω ζεις καταστασεις στην Ελλαδα που δεν αρεσουν σχεδον σε ολους κ ομως μενουν χρονια... ενας παρουσιαστης σου εκανε εντυπωση... :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Δεν είμαι στο χώρο και δεν γνωρίζω, γι αυτό ρωτάω κιόλας. :police:
haris_nc:
Λοιπον,χθες περασα απο το φιλο μου που εχει το μαγαζι με τα μπλουζακια,θα βγουν απο οτι μου ειπε περιπου 18-15 ευρω το ενα και αναλογως ποσα ειναι μπορει να κανει και κατι καλυτερο,μπορει να φτασει και τα 12 για 40+,
αν μπορει καποιος ας ξαναβαλει το link με τα σχεδια για να του το στειλω και να μας πει ποσο ακριβως θα κανουν,σε τι χρωματα μπορει να μας το κανει κτλ.
edit.το βρηκα
haris_nc:
Nα ανοιξω καινουριο topic και να δουμε τι θελουμε και αναλογως να πραξουμε?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version