!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
xenos:
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:22:34 AM ---
--- Quote from: xenos on April 01, 2010, 11:12:42 AM ---Μπορεί να είναι χάλια αλλά αφού δεν πάει άλλος με γνώσεις και διάθεση, τι να κάνουμε? :punish:
--- End quote ---
Μα τι είναι αυτά που λέει το στόμα σου ρε φίλε...
--- End quote ---
Ενημέρωσέ με Α. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... :-\
nmwisima:
--- Quote from: xenos on April 01, 2010, 11:29:43 AM ---
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:22:34 AM ---
--- Quote from: xenos on April 01, 2010, 11:12:42 AM ---Μπορεί να είναι χάλια αλλά αφού δεν πάει άλλος με γνώσεις και διάθεση, τι να κάνουμε? :punish:
--- End quote ---
Μα τι είναι αυτά που λέει το στόμα σου ρε φίλε...
--- End quote ---
Ενημέρωσέ με Α. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... :-\
--- End quote ---
Nα σε ενημερώσω για τί πράμμα?
Θεωρείς δηλαδή ότι ο Τάκης παραμένει εκεί επειδή δεν πάει κάποιος άλλος να διεκδικήσει τη θέση?
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τις γνώσεις;
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τη διάθεση;
Δεν σου περνά από το μυαλό ότι είναι ένας κλειστός χώρος με γνωριμίες και χορηγίες για παράδειγμα...
xenos:
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:59:11 AM ---Nα σε ενημερώσω για τί πράμμα?
--- End quote ---
Εφόσον γνωρίζεις πράγματα, δεν είναι κακό να τα λες. Το να πετάς μια ατάκα στον αέρα δεν μου λέει κάτι.
--- Quote from: nmwisima on April 01, 2010, 11:59:11 AM ---Θεωρείς δηλαδή ότι ο Τάκης παραμένει εκεί επειδή δεν πάει κάποιος άλλος να διεκδικήσει τη θέση?
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τις γνώσεις;
Ακόμα χειρότερα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει τη διάθεση;
Δεν σου περνά από το μυαλό ότι είναι ένας κλειστός χώρος με γνωριμίες και χορηγίες για παράδειγμα...
--- End quote ---
Αν είναι τόσο κλειστός χώρος ώστε να παραμένει ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν έχω ακούσει ποτέ καλά σχόλια, τότε μένω έκπληκτος. Και αυτό γιατί ένα κανάλι πχ πιστεύω θα ήθελε τον "καλύτερο" ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου = περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Νομίζω είναι κοινή λογική... ή όχι? :????: ::-
Ξάδελφος:
Με την F1,εποχες που τα πρωταθληματα κρινονταν στα πιτ ,εχω ριξει τρελους υπνους,αυτο το βζζζινννν των αυτοκινητων τελειο νανουρισμα...η αληθεια ειναι οτι το σπικαζ και οι ζητωκραυγες τον σπικερς αναλογα με το ποιος "νικαει" ηταν ενοχλητικες...
Τωρα ακουω οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα,θ αρχισω να βλεπω..
Το θεμα με το σπικαζ και το ποιος το κανει ειναι παρομοιο φαινομενο μ αυτο που συναντουμε στη μπαλα...
Ομορφες συμπαθεστατες καλλονες αλλα παρ αυτα ασχετες σχολιαζουν ενεργειες παικτων,παιδια γνωστων οργανοπαιχτων επειδη ειχαν τσιφλικι την ΕΡΤ προωθηθηκαν σε περιοπτες θεσεις αθλητικων σχολιαστων,κορες αθλητικογραφων κληρονομισαν τις ακριβοπληρωμενες θεσεις πατεραδων κλπ κλπ κλπ.
Ισως θελουν οι παραγοντες των καναλιων ,ψιλοουδετερους ή ασχετους σπικερς παρουσιαστες και οχι φανατικους γνωστες αυθεντιες,ισως για να ναι πιο φιλικο στο ευρυ κοινο το θεαμα. Ισως.
nmwisima:
Δεν πετάω μια ατάκα στον αέρα, μου κάνει εντύπωση μεγάλη ο απλοϊκός τρόπος που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα.
Ό,τι είχα να πω το είπα. Καλό Πάσχα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version