!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
haris_nc:
--- Quote from: nmwisima on May 20, 2010, 06:04:03 PM ---
--- Quote from: VasmaV on May 20, 2010, 05:26:02 PM ---car kit είναι σαν τα cobra και θα στο φτιάξουν στα μέτρα σου :P :P
--- End quote ---
Κit Car μωρή απλώστρα, όχι car kit :moutza: :moutza:
--- Quote from: haris_nc on May 20, 2010, 05:49:46 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 20, 2010, 05:45:54 PM ---Αχιλλεα, ΕΤ+20 απλα δεν μπαινει στο NC.Θελει γερο fender rolling.H ζαντα βεβαια ειναι πανεμορφη...
--- End quote ---
Αμα εισαι αντρας μπαινει.-
--- End quote ---
Άμα είσαι άντρας το βάζεις. :gl:
--- End quote ---
Ναι ετσι,επισης αν εισαι καραγκιοζης παλι το βαζεις,αλλα τες πα!
Liakos:
Ρε Χαρη...χαβαλες γινεται, μην αρπαζεσαι... :)
nmwisima:
--- Quote from: haris_nc on May 20, 2010, 07:17:57 PM ---
--- Quote from: haris_nc on May 20, 2010, 05:49:46 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 20, 2010, 05:45:54 PM ---Αχιλλεα, ΕΤ+20 απλα δεν μπαινει στο NC.Θελει γερο fender rolling.H ζαντα βεβαια ειναι πανεμορφη...
--- End quote ---
Αμα εισαι αντρας μπαινει.-
--- End quote ---
Άμα είσαι άντρας το βάζεις. :gl:
--- End quote ---
Ναι ετσι,επισης αν εισαι καραγκιοζης παλι το βαζεις,αλλα τες πα![/quote]
Χαριτωμένο. :yawn:
Ευτυχώς που οι περισσότεροι δεν είμαστε άντρες εδώ μέσα και έχουμε γυναικεία αυτοκίνητα.
Αν είμασταν άντρες όμως...
Ξάδελφος:
Ενταξει παιδια μην τσακωνεσται δεν χρειαζονται νευρα.Στην τελικη το οφσετ ειναι σαν τ αγγουρια που οσο πιο μεγαλα,αλλοι τα τρωνε και ζοριζονται κι αλλοι τα τρωνε και δροσιζονται.
Εγω παντως με οφσετ + 10 δεν ενιωθα καραγκιοζης .Τοτε που ειχα οφσετ +10 και τωρα που εχω οφσετ +40 νιωθω το ιδιο αντρας.
Εγω θεωρω εντελως καραγκιοζιστικες πολλες τοποθετησεις και αδερφιστικες πολλες επιλογες αλλα τη γνωμη μου την κρατω για μενα δε μ αφορα τι κανει ο αλλος,δεν ειμαι στο μυαλο του να ξερω γιατι τις εκανε , ουτε νιωθω καποια ανασφαλεια που θα την καλυψω με το να τον θιξω και να του την πω θεωρωντας οτι μονο η δικη μου γνωμη ειναι σωστη και ολοι οι αλλοι ειναι μ@λ@κες .Αλλιως αν αρχισουμε τους χαρακτηρισμους ευκολα μπορει να χαθει το μετρο και να αρχισουμε τα καντηλια και τις χριστοπαναγιες .
Ειναι κριμα να χαλαει το οποιο ωραιο κλιμα και ν αρχισουμε μεταξυ μας τα "κλωτσιδια".
leonidas11b:
--- Quote from: racing nick on May 20, 2010, 12:03:53 AM ---Λεώ περνω εγω το S παρε εσυ το FD ok?
--- End quote ---
Εγινε...........*απλα κερνας.......ΕΕΕ????????????
*Εχω στριμωχτει τωρα τελευταια και δεν βγαινω για FD!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version