!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
VasmaV:
car kit είναι σαν τα cobra και θα στο φτιάξουν στα μέτρα σου :P :P
Dionisis:
--- Quote from: Ξάδελφος on May 20, 2010, 03:14:28 PM ---http://www.hdch.gr/events_details.asp?events_id=150
Exουν ερθει απ το πρωι στον Εμπορευματικο σταθμο της Ολυμπιακης γυρω στις 150 μοτοσυκλετες και ακομη ερχονται και θα ερθουν πολλες ακομη απο διαφορες χωρες.
Τις βαζουν μπροστα αφου τις κατεβασουν απ τις ειδικες παλετες μεταφορας και τρεμει ολος ο σταθμος.
Απιστευτες μηχανες ακομη πιο απιστευτες ιδιοκατασκευες... Δυστυχως απαγορευεται η φωτογραφιση .Εχω παθει την πλακα μου...Πανεμορφες ολες!.
--- End quote ---
Έχουν γεμίσει όλη τη Πάτρα. Όπου και να βρεθείς βλέπεις chopperies και Harley...Νομίζω το Σάββατο θα περάσουν ταυτόχρονα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για να σπάσουν το γκίνες 2.500 μηχανές.
Liakos:
Eλπιζω να εχουν φερει μαζι τους κ μπετονακια με καυσιμο γτ θα τους κοπει το γαλα με το 1.5+ ευρω το λιτρο... :P
Αχιλλεα, ΕΤ+20 απλα δεν μπαινει στο NC.Θελει γερο fender rolling.H ζαντα βεβαια ειναι πανεμορφη...
haris_nc:
--- Quote from: VasmaV on May 20, 2010, 04:22:03 PM ---
--- Quote from: option-D on May 20, 2010, 04:16:11 PM ---Αυτή η βαρβατίλα μου θυμίζει κάτι σε Θεοδόση ή Βας Βας ..
--- End quote ---
Μάνο σου βρήκα το επόμενο σου αμάξι ρε, o Αχιλλέας το ζαχαρώνει, αλλά μάλλον σε σενα πάει πιο πολύ, μόνο πρόσεχε να μη σε κοβει στην φτέρνα :P :P :P
--- End quote ---
:urtm:
Eγραψες......
--- Quote from: Liakos on May 20, 2010, 05:45:54 PM ---Eλπιζω να εχουν φερει μαζι τους κ μπετονακια με καυσιμο γτ θα τους κοπει το γαλα με το 1.5+ ευρω το λιτρο... :P
Αχιλλεα, ΕΤ+20 απλα δεν μπαινει στο NC.Θελει γερο fender rolling.H ζαντα βεβαια ειναι πανεμορφη...
--- End quote ---
Αμα εισαι αντρας μπαινει.-
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on May 20, 2010, 05:26:02 PM ---car kit είναι σαν τα cobra και θα στο φτιάξουν στα μέτρα σου :P :P
--- End quote ---
Κit Car μωρή απλώστρα, όχι car kit :moutza: :moutza:
--- Quote from: haris_nc on May 20, 2010, 05:49:46 PM ---
--- Quote from: Liakos on May 20, 2010, 05:45:54 PM ---Αχιλλεα, ΕΤ+20 απλα δεν μπαινει στο NC.Θελει γερο fender rolling.H ζαντα βεβαια ειναι πανεμορφη...
--- End quote ---
Αμα εισαι αντρας μπαινει.-
--- End quote ---
Άμα είσαι άντρας το βάζεις. :gl:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version