!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
--- Quote from: LePa on March 22, 2010, 05:32:41 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 02:21:00 AM ---Του πάει η ζάντα φίλε μου, αλλά είσαι σίγουρος ότι κάνει για εκτός δρόμου??? :girlie: :girlie: :girlie:
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
το χαμήλωμα εχει μπει στο προϋπολογισμό του Απριλιου :punish:
Βασίλη εγώ είμαι που σου έχω πρήξει τα @@ στο youtube με τις ερωτήσεις περί χαμηλώματος (sixamaras).
--- End quote ---
Είσαι λοιπόν ο Λεπάς ο Σιχαμάρας με το τετρακίνητο???? :girlie: :girlie: :girlie: :hello: :hello:
LePa:
Είσαι λοιπόν ο Λεπάς ο Σιχαμάρας με το τετρακίνητο???? :girlie: :girlie: :girlie: :hello: :hello:
[/quote]
ΤΟ 4x4
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙ
ΓΙΑ Ν' ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΩΡΩ
ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ :guns:
lok502:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 22, 2010, 10:59:53 AM ---Οσον αφορα τις ζαντες...
Μια φωτογραφια με σπασμενη ζαντα θα ηταν πιο σαφης σχετικα με το αν ειναι καλη ή οχι η ζαντα αν συνοδευοταν κι απ τη φωτο με το πως εσπασε η ζαντα...Αν πεσω σ ενα πεζοδρομιο 40 ποντους υψος με 100 χιλιομετρα θα ναι σκαρτη η ζαντα αν σπασει ? ...
Επισης δε συμφωνω οτι οσο πιο ακριβη τοσο πιο γερη...μ αυτο το σκεπτικο οι ατσαλινες θα ηταν πανακριβες...Την τιμη τη διαμορφωνουν και αλλοι παραμετροι και οχι μονο η αντοχη.
--- End quote ---
Είχα δει κάπου ένα ωραίο ρητό για ζάντες στα Αγγλικά και έλεγε..
Όταν θέλετε να αποφασίσετε για ζάντες, διαλέξτε 2 από τα ακόλουθα:
Ελαφριά Γερή Φθηνή
Δηλάδή από τα παραπάνω μπορείς να έχεις μόνο 2, όχι και τα 3 μαζί.
Νομίζω πως σαν γενική άποψη είναι απόλυτα σωστη..
giorgosdam:
τον Πέτα να τον προσέχετε! κατά την γνώμη μου είναι μεγάλος απατεώνας. εγώ έβαψα τις ζάντες μου σε αυτόν, αυτός δεν ζυγοσταθμίζει, και όταν τις πήγα σε άλλον για ζυγοστάθμιση ήταν θεόστραβες και δε ζυγοστάθμιζαν ούτε με αντίβαρα των 80-100gr. αρχικά άρχισα να πιστεύω ότι μου έδωσε άλλες ζάντες ή ότι τράβωσαν από υψηλή θερμοκρασία. όταν πήγα σε αυτόν, αυτός επέμενε ότι τις είχα κοπανήσει όλες! εννοείται ότι οι ζάντες μου ήταν καινούργιες και ολόισιες αλλά έλα που δεν είχα πάρει ούτε απόδειξη για να τον κυνηγήσω μετά. μετά από πολλά παζάρια μου πήρε άλλα 80€ για να τις ισιώσει, οπού αναγκαστικά τα έδωσα αφού είχα καινούργιο αμάξι ακινητποιημένο πάνω σε τσιμεντόλιθους. μετά από καιρό έμαθα από άνθρωπο της δουλειάς ότι όταν μου τις είχε βάψει δεν είχε καθαρίσει το χρώμα στο σημείο που πατάει στην πλήμνη και γι'αυτό δεν ζυγοστάθμιζε. έδωσα άλλα 80€ επειδή είναι κλέφτης και με έπιασε μ@λκ!
Liakos:
@Giorgosdam: καλο ειναι να αποφευγονται οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι.
@mods: επειδη η συζητηση δεν εχει να κανει με diy, ας μεταφερθει η συζητηση σε καταλληλο topic. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version