!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#6]
nmwisima:
Θα το πληρώσω ακριβά το Ρεκάρο τελικά... :llol: :llol: :llol:
xenos:
--- Quote ---Ο χρήστης nmwisima αποβάλλεται από το φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω επίθεσης στον moderator dimsabas
--- End quote ---
:punish: :llol:
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on March 22, 2010, 07:23:08 AM ---Καλή επιτυχία Αντώνη. Πρέπει να έχεις ιστορικές πινακίδες για να τρέξεις σε κάτι τέτοιο και να είσαι γραμμένος σε κάποια λέσχη ή όποιος έχει αυτοκίνητο πριν το 81, εμφανίζεται στην αφετηρία και τρέχει;
--- End quote ---
Πας χαλάρά, στην αφετηρία, τρέχεις, όλα τα καλά και τερματίζεις και ανάποδα άμα λάχει!
LePa:
--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 02:21:00 AM ---Του πάει η ζάντα φίλε μου, αλλά είσαι σίγουρος ότι κάνει για εκτός δρόμου??? :girlie: :girlie: :girlie:
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
το χαμήλωμα εχει μπει στο προϋπολογισμό του Απριλιου :punish:
Βασίλη εγώ είμαι που σου έχω πρήξει τα @@ στο youtube με τις ερωτήσεις περί χαμηλώματος (sixamaras).
Basilmx5:
--- Quote from: LePa on March 22, 2010, 05:32:41 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 22, 2010, 02:21:00 AM ---Του πάει η ζάντα φίλε μου, αλλά είσαι σίγουρος ότι κάνει για εκτός δρόμου??? :girlie: :girlie: :girlie:
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
το χαμήλωμα εχει μπει στο προϋπολογισμό του Απριλιου :punish:
Βασίλη εγώ είμαι που σου έχω πρήξει τα @@ στο youtube με τις ερωτήσεις περί χαμηλώματος (sixamaras).
--- End quote ---
Κ λεω κ εγω ποιος ειναι αυτος... κ γιατι δε μπαινει στο mymx5 να τα βρει ΟΛΑ... :llol:
Γεια σου λοιπον κ απο δω...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version