Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ  (Read 237161 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

February 06, 2009, 07:58:20 AMReply #465

Offline alx

Re: Μπλα Μπλα κτλπ
« Reply #465 on: February 06, 2009, 07:58:20 AM »
Υπαρχουν κ αλλοι πρωινοι - 6,15 χτυπα το γ@@@νο το ξυπνητηρι -  καλημερα κ απο μενα

February 06, 2009, 10:47:48 AMReply #466

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #466 on: February 06, 2009, 10:47:48 AM »
Καλα θα ηταν να ξυπναγα και εγω στις 6.15 αλλα ελα που ξυπνησα στις 3.20 για να παω για δουλεια??? :oops: :oops: :oops: Και μετα μου λες εμενα για 6.15 και κουραφεξαλα!!! :llol: :llol: :llol: :exaclty: :exaclty: :exaclty: Και φαντασου οτι θα τελειωσω εντελως στις 5ωρα το απογευμα!!! Εχεις να πεις κατι??? >:- >:- >:-

February 06, 2009, 11:18:22 AMReply #467

Offline tsekos86

« Reply #467 on: February 06, 2009, 11:18:22 AM »
καλημερα σε ολο το mymx-5!!!! :D

February 06, 2009, 12:52:43 PMReply #468

Offline Basilmx5

« Reply #468 on: February 06, 2009, 12:52:43 PM »
Καλημερα, τι εγινε πουλακια μου ειχαμε αϋπνιες? :)

February 06, 2009, 01:04:46 PMReply #469

Offline Liakos

« Reply #469 on: February 06, 2009, 01:04:46 PM »
Για να με μισησετε....Καλημερα!Μολις ξυπνησα.... ;D

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

February 06, 2009, 05:13:09 PMReply #470

Offline GENERAL

• pure velocity
« Reply #470 on: February 06, 2009, 05:13:09 PM »
Για να με μισησετε....Καλημερα!Μολις ξυπνησα.... ;D

Θα σου ξεφουσκωσω τα λαστιχα αποψε για να μαθεις να παιζεις...!!!  >:- >:- >:-

February 07, 2009, 05:20:24 PMReply #471

Offline tsekos86

« Reply #471 on: February 07, 2009, 05:20:24 PM »
καλησπερα σε ολους!!!χριαζομαι τη βοηθεια σας σαν νεο μελος :-\ εχετε βαλει πουθενα φωτο απο εκδρομες και συναντησεις?και αν ναι που μπορω να τις δω?

February 07, 2009, 05:25:49 PMReply #472

emilmx

• Guest
« Reply #472 on: February 07, 2009, 05:25:49 PM »
καλησπερα σε ολους!!!χριαζομαι τη βοηθεια σας σαν νεο μελος :-\ εχετε βαλει πουθενα φωτο απο εκδρομες και συναντησεις?και αν ναι που μπορω να τις δω?

http://mymx5.gr/gallery250109.html

February 07, 2009, 05:26:26 PMReply #473

Offline Manolis

« Reply #473 on: February 07, 2009, 05:26:26 PM »
Στην αρχική σελίδα www.mymyx5.gr στο μενουδάκι που ανοίγει έχει επιλογή Gallery απο τις εκδηλώσεις μας.

February 07, 2009, 05:51:40 PMReply #474

Offline tsekos86

« Reply #474 on: February 07, 2009, 05:51:40 PM »
ευχαριστωωω!!!!! ;D

February 08, 2009, 02:54:21 AMReply #475

emilmx

• Guest
« Reply #475 on: February 08, 2009, 02:54:21 AM »
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!

Η έρευνα διενεργήθηκε διαδικτυακά από sites που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Την έρευνα ανέλαβε η εταιρία BitsnBytes. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1923 άνθρωποι. Ολοκληρωμένα θεωρήθηκαν 1914 απαντημένα ερωτηματολόγια.

Επισημάνσεις
» Περισσότεροι από τους μισούς που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο δήλωσαν ότι έχουν λάβει μέρος σε ελληνικό αγώνα. Φαίνεται δηλαδή ότι μεγάλο μέρος του κόσμου που δεν έχει επαφή με τους αγώνες δεν νιώθει ότι αυτή η προσπάθεια τον αφορά. Τούτο αποδεικνύει μια εσωστρέφεια του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

» Οι 831 έγκυρες απαντήσεις συμμετεχόντων που δεν έχουν λάβει μέρος σε ελληνικούς αγώνες (επιθυμητά θα θέλαμε 1000), αλλά κυρίως η μη στάθμιση και σύγκριση του δείγματος περιορίζουν σε μικρό βαθμό την αξιοπιστία της έρευνας. Ωστόσο επειδή η ίδια είναι επικεντρωμένη στην άποψη και όχι την πρόβλεψη, θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα της μπορούν να θεωρηθούν αξιοποιήσιμα.

» Οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου από αγωνιζόμενους και μη, παρουσίασε μεγάλη
ομοιογένεια στις περισσότερες ερωτήσεις. Ωστόσο η μεγάλη απόκλιση που εμφανίστηκε στις
απαντήσεις αξιολόγησης μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ξεχωριστό παράρτημα για τις δύο κατηγορίες σε σχέση με τις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Κύρια συμπεράσματα

1.    Οι αγωνιζόμενοι από τη μία πλευρά και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την άλλη  δεν έχουν κοινή σκέψη. Η άποψη τους για το τι φταίει αλλά και το τι πρέπει να αναβαθμιστεί απέχει κατά περίπτωση.
2.    Όλοι τους όμως συμφωνούν πως το πρόβλημα της προβολής είναι το μεγαλύτερο και πως ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης του είναι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις υλικού που θα παρουσιάζει όλες τις εκφάνσεις των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.
3.    Υπάρχει μια σαφής διαφοροποίηση της αξίας που δίνουν οι αγωνιζόμενοι στους αγώνες πίστας (ταχύτητας-μονοθέσιων-καρτ). Αγωνιζόμενοι και θεατές ζητούν αναβάθμιση αυτών των πρωταθλημάτων αλλά οι αγωνιζόμενοι δεν έχουν την ίδια προτίμηση με τους θεατές ως προς το είδος των αγώνων. Από αυτό εξάγεται πως η ύπαρξη πραγματικής πίστας αγώνων είναι το κύριο ζητούμενο για τους θεατές.
4.    Συνεπάγεται πως για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των θεατών χρειάζεται θέσπιση νέων προκηρύξεων και μέτρων που θα διαθέτουν φαντασία και που θα αναδείξουν νέα ταλέντα με νέες δυνατότητες.
5.    Δεδομένου της απάντησης αυτών που δεν έχουν συμμετάσχει σε αγώνα αυτοκινήτου, χρειάζεται η δημιουργία και η υποστήριξη Εθνικής ομάδας μηχανοκίνητου με ινδαλματικό προορισμό.
6.    Εξαιρετικά αξιοσημείωτο είναι πως το 33% των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν γνωρίζει σε ποιες τηλεοπτικές εκπομπές μεταδίδεται υλικό από αγώνες αυτοκινήτου και το 55% ΔΕΝ επιθυμεί να συμμετάσχει σε ελληνικούς αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.oepa.gr και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προς χρήση και αξιολόγηση.

πυγη:  http://www.crn.gr

Θα προτιμούσα ένα topic με θέμα άγονες
Είναι στην κρίση των mods-admin να το ανοίξουν και να το μεταφέρουν !!!!

February 08, 2009, 05:14:56 AMReply #476

Offline tsekos86

« Reply #476 on: February 08, 2009, 05:14:56 AM »
πολυ ενδιαφερων αρθρο και πολυ ολοκληρωμενο...!!μπραβο!!! :good:και εγω πιστευω πως θελει δικο του topic. Ο admin θα αποφασησει..

February 08, 2009, 09:35:26 AMReply #477

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #477 on: February 08, 2009, 09:35:26 AM »
Aιμιλιε το αρθρο σου εχει πραγματικα ενδιαφερον και ειναι καλο να μαθαινουμε πραγματα που εχουν σχεση με την αυτοκινηση, ας μην ξεχναμε οτι και το ΜΧ5 αποτελει ενα κομματι της αυτοκινησης και κατ' επεκταση και του μηχανοκινητου αθλητισμου, προσπαθουμε ομως στο συγκεκριμενο φορουμ, η βασικη θεματολογια να σχετιζεται με το ΜΧ5. Ετσι ωστε να μην υπαρχει μια τεραστια βαση δεδομενων που να ειναι δυσπροσβαστη για αυτους που θελουν να μαθουν πραγματα για το ΜΧ τους.
Αυτο ομως δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οι προτασεις σας ειναι απορριπτέες και οτι δεν θα τις σκεφτουμε σοβαρα.Προς το παρον το αφηνω ως εχει και ισως συντομα να δημιουργησουμε μια νεα ενοτητα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 08, 2009, 11:45:55 AMReply #478

emilmx

• Guest
« Reply #478 on: February 08, 2009, 11:45:55 AM »
ένα τοπικ για να μαθαίνουμε τα αγωνιστικά νέα γενικά είτε είναι drift είτε ανάβαση
καλό θα ήταν να υπήρχε για να μυν χάνονται τα ποστ στο μπλα μπλα
σίγουρα ορισμένοι ασχολούνται με τους άγονες είτε απέξω θεατές
είτε από μέσα οδηγοί μηχανικοί
εγώ προσωπικά τα τελευταία 8 χρόνια σε όλους τους άγονες με μηχανές είτε χώμα είτε ασφαλτινούς έχω αμπελάκι μηχανικού και στους άγονες -αναβάσεις αυτοκοινιτου παρακολουθω στενα

February 08, 2009, 07:36:32 PMReply #479

Offline GENERAL

• pure velocity
« Reply #479 on: February 08, 2009, 07:36:32 PM »

-----Συζητούν δύο τύποι:
- Έχω παντρευτεί τρεις φορές, αλλά και οι τρεις γυναίκες μου πέθαναν.
- Σοβαρά; ρωτά ο άλλος. Πώς συνέβη;
- Η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από δηλητηριώδη μανιτάρια...
- Τι λες, βρε παιδί μου; Και η δεύτερη;
- Κι εκείνη από δηλητηριώδη μανιτάρια.
- Κοίτα κάτι πράγματα! Και η τρίτη;
- Η τρίτη πέθανε από κάταγμα κρανίου.
- Αλήθεια; Πώς έγινε;
- Ε, δεν ήθελε να φάει τα μανιτάρια!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H γυναίκα είναι στο κατώφλι του θανάτου. Ζητάει από τα εφτά παιδιά της να βγούν έξω απο το δωμάτιο και να την αφήσουν για λίγο μόνη με τον άντρα της. Του ψιθυρίζει με μεγάλη προσπάθεια: - Θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι...

- Ναι;

- Ξέρεις... το έβδομο παιδί μας, ο Γιωργάκης...

- Τι;;; δεν είναι δικός μου;

- Οχι, όχι... Αυτός ΕΙΝΑΙ δικός σου....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο supermarket:
- Βάλε μου μισό κιλό φέτα.
- Είναι 650 να τ αφήσω;
- Αστο και βάλε μου μισό κιλό φέτα !

Πως λέγεται ο superman στην Κρήτη;
Υπερκοπέλι

Πώς λέγεται ο πρόεδρος της ισπανικής ΔΕΗ;
- Σαντιάγκο Κιλοβατόρες!

Ο Τοτος στον πατερα του...
-Μπαμπα μπαμπα στο σχολειο με φωναζουν αδελφη!
-Και συ τι κανεις παιδι μου?
-Τους βαραω με το νεσεσερ μου...

Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο....
- Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
- Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;

Μια ξανθια,μετα το 1ο ραντεβου,ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο,στο σπιτι του συνοδου της...
Αντρας:Να πιουμε ουισκι?
Ξανθια:Οκ!
Αντρας:Να σου βαλω 2 δαχτυλα?
Ξανθια:Δε θα πιουμε ουισκι πρωτα...???

Ρωτάει ο Μανωλιός το Σίφη το φίλο του:
-Ώρε Σιφαλιό, άμα σου γ***σω τη γυναίκα ίντα θα 'μαστε; Κουμπάροι θα είμαστε.. Μπατζανάκηδες; Ίντα θα 'μαστε;
-Τί να σου πω ωρέ Μανωλιό; Μάλλον πάτσι θα 'μαστε !

Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον
Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;"
- "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται.
Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται:
"Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω."

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

- Ρε Μήτσο, η γυναίκα σου φωνάζει όταν κάνει σεξ;
- Αν φωνάζει λέει; Απ' το καφενείο την ακούω ....