Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#2]  (Read 235480 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

November 30, 2010, 03:50:27 PMReply #855

Offline Ξάδελφος

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#2]
« Reply #855 on: November 30, 2010, 03:50:27 PM »
@ denmporwnabrwenausername

thanks  :good:

November 30, 2010, 03:58:20 PMReply #856

Offline Basilmx5

Re: Fiat 124 Abarth
« Reply #856 on: November 30, 2010, 03:58:20 PM »
Επειδή τυχαίνει να έχω δει στην Ιταλία κάποια τέτοια μοντέλα γνήσια
είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι γνήσιο. :nono:
Εκτός αν οι ζάντες απο 131 abarth το κάνουν γνήσιο  :P

Παιδιά το αμάξι είναι μαιμού του κερατά .  :axe:

ΔΕΝ είναι έτσι το γνήσιο 124 Abarth.  :exaclty:

Δεν είναι κακό να βάζουμε και το χαρακτηρισμό Replica ώστε να καταλαβαίνει ο άλλος ότι
δεν είναι το real thing αλλά είναι "θα ήθελα να είμαι " μοντέλο.   :gl:
Είναι δείγμα σεβασμού στους φίλους που έχουν γνήσιο αντίτυπο κάποιου special μοντέλου

Το άλλο μοντέλο το volumex δείχνει γνήσιο αν και η φωτογραφία είναι απο Ολλανδία (ή απο το internet)

Δεν λες ομως τους λογους γιατι δεν ειναι γνησιο...

November 30, 2010, 04:43:42 PMReply #857

Offline saldale

« Reply #857 on: November 30, 2010, 04:43:42 PM »
Μόλις έπεσα επάνω σε ένα topic του φίλου Saldale  για το Fiat 124 Abarth του φίλου του το
οποίο ετοιμάζουν για group4 .
Επειδή τυχαίνει να έχω δει στην Ιταλία κάποια τέτοια μοντέλα γνήσια
είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι γνήσιο. :nono:
Εκτός αν οι ζάντες απο 131 abarth το κάνουν γνήσιο  :P

Παιδιά το αμάξι είναι μαιμού του κερατά .  :axe:

ΔΕΝ είναι έτσι το γνήσιο 124 Abarth.  :exaclty:

Δεν είναι κακό να βάζουμε και το χαρακτηρισμό Replica ώστε να καταλαβαίνει ο άλλος ότι
δεν είναι το real thing αλλά είναι "θα ήθελα να είμαι " μοντέλο.   :gl:
Είναι δείγμα σεβασμού στους φίλους που έχουν γνήσιο αντίτυπο κάποιου special μοντέλου

Το άλλο μοντέλο το volumex δείχνει γνήσιο αν και η φωτογραφία είναι απο Ολλανδία (ή απο το internet)

Και εμφανίζεσαι τώρα εσύ σαν τον κομήτη του Xάλεϋ να κάνεις χαρακτηρισμούς του τύπου “μαιμού του κερατά” ? :???:

Είσαι  γνώστης?  :???:

Μήπως έχεις εσύ ένα γνήσιο αντίτυπο αυτού του μοντέλου εν ζωή γιατί υπάρχει μονός αριθμός σε όλο τον κόσμο και το καθένα κάνει περίπου 100Κ  :???:

Όσο για το Volumex, ναι δεν είναι αυτό της φωτογραφίας αλλά αν θέλεις να το δεις από κοντά έλα το Σαββάτο το πρωί στα Μέγαρα…
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

November 30, 2010, 05:03:40 PMReply #858

Offline saldale

« Reply #858 on: November 30, 2010, 05:03:40 PM »

Και μια φώτο για τον φίλο μου τον Χάλευ απο το 24 Ώρες Ελλάδα του 2007.
Το φέραμε απο Ολλανδία μαζί με το μοντέλο μέσα, ειδικά για τις αγάγκες του αγώνα...

November 30, 2010, 05:33:17 PMReply #859

Offline Liakos

« Reply #859 on: November 30, 2010, 05:33:17 PM »
Και εμφανίζεσαι τώρα εσύ σαν τον κομήτη του Xάλεϋ να κάνεις χαρακτηρισμούς του τύπου “μαιμού του κερατά” ? :???:

Είσαι  γνώστης?  :???:

Μήπως έχεις εσύ ένα γνήσιο αντίτυπο αυτού του μοντέλου εν ζωή γιατί υπάρχει μονός αριθμός σε όλο τον κόσμο και το καθένα κάνει περίπου 100Κ  :???:

Όσο για το Volumex, ναι δεν είναι αυτό της φωτογραφίας αλλά αν θέλεις να το δεις από κοντά έλα το Σαββάτο το πρωί στα Μέγαρα…

Ηθελα να δωσω παρομοια απαντηση νωριτερα αλλα συγκρατηθηκα...Προφανως ο Αντωνης δε χρειαζεται δικηγορο, αλλα θα πω κ εγω τωρα τις π@παριες μου.

Και δικιο να εχεις χρηστη "δεμπορωναβρωονομαχρηστη", θα μπορουσες να εκφραστεις με πιο ευγενικο τροπο.Εκτος αν γνωριζεστε με τον Αντωνη κ ειστε φιλαρακια, οποτε πασο, παιξτε κ σφαλιαρες.
Το "επειδη τυχαινει να εχω δει..." απο που κ ως που στεκει ως επιχειρημα?
Ειναι τουλαχιστον ασεμνο, να δημιουργει κανεις λογαριασμο, μονο κ μονο για να κατηγορησει στα πρωτα δευτερολεπτα της δημιουργιας του λογαριασμου, αλλο χρηστη κ μαλιστα χωρις επιχειρηματα. Αν σκοπευεις αυτη να ειναι η συνεισφορα σου στο mymx5, ευχαριστουμε αλλα δε θα παρουμε.

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

November 30, 2010, 06:25:15 PMReply #860

Offline kakwkei

« Reply #860 on: November 30, 2010, 06:25:15 PM »
+1 στα λογια του Ηλια ;)
Elise S2? Sold....
and now what??

November 30, 2010, 08:41:32 PMReply #861
« Reply #861 on: November 30, 2010, 08:41:32 PM »
+1 στα λογια του Ηλια ;)
Αγαπητοί κατήγοροι

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω την ένταση που βγάζετε. Συζήτηση γίνεται.
Δεν ξέρω αν είμαι "Χάλευ" επειδή λέω τα πράγματα με το όνομα τους  αλλά
στα πλαίσια του διαλόγου αντιπαρέρχομαι την ένταση σας και τους χαρακτηρισμούς
και προχωρώ σε απαντήσεις σε ειδήμονες κα μή.
Καταρχήν συγχαρητηρία στο φίλο του Αντώνη για το Volumex γιατί είναι γνήσιο και άψογο.
Τώρα στους φίλους Αντώνη, Ηλία και +1 (Πράγματι δεν σας γνωρίζω προσωπικά) θα ήθελα
να πώ τα παρακάτω:
Όχι δεν έχω δικό 124 Abarth γιατί δεν είχα 50.000 ευρώ(και όχι πάνω απο 100Κ Αντώνη) να δώσω
για να πάρω το stradale.Έχω τρέξει όμως συνοδηγός με ένα φίλο στην Αγγλία που έχει αυθεντικό αγωνιστικό grp4  και όχι stradale . Επίσης έχω επισκεφθεί στην Ιταλία το οίκο Fassano που προετοιμάζει τέτοια αυτοκίνητα. Άρα μάλλον κάτι ξέρει ο "Χάλλευ"...
Το εν λόγω "αυθεντικό" 124 του φίλου σου το είχα δει στο υπόγειο μιας λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων που λέγεται ΣΙΣΑ κάποια χρόνια πρίν και είχα δει τα εξείς "γουστόζικα":
Είναι αμερικάνικο και όχι Ιταλικό. Δεν έχει το σωστό αριθμό CSA... (Αντώνη και Ηλία) οπότε εκ των πραγμάτων είναι μαιμού. (Βλέπε ρέπλικα...) Το παλικάρι που το είχε είχεκάνει κάτι δικές του κατασκευές στη ανάρτηση  (ρυθμιζόμενα κάμπερ και άλλα εμπριμε...)
Επίσης στις φωτογραφίες φοράει μεταλλικά καπώ και ατσάλινες πόρτες αντί για πολυεστερικά καπό και αλουμίνιες πόρτες -τα ίδια που φορούσε και στο υπόγειο της ΣΙΣΑ ενώ τα πολυεστερικά φουσκώματα είναι πολύ κακές αντιγραφές.
Δεν είναι κακό να φτιάχνεις ρέπλικα του αυτοκινήτου που σου αρέσει αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα δηλώνοντας φανατισμένα ότι είναι γνήσιο γιατί πρώτα τον εαυτό μας γελάμε.... 
Αυτά τα ολίγα απο το "Χάλλευ" και σας ευχαριστώ για την διάθεση συζήτησης.

November 30, 2010, 09:14:44 PMReply #862

Offline saldale

« Reply #862 on: November 30, 2010, 09:14:44 PM »
Πολύ περιεργο τρόπο έχεις να ξεκινάς μια συζήτηση Χάλευ.

Συστήσου πρώτα, πες μας και το όνομα σου και μετά ξεκίνα να βγάλεις και καλά ρόμπα ένα μέλος του φόρουμ.

Πάμε λοιπόν τώρα...

1ον.  Σωστά έχεις δει το συγκεκριμένο αμάξι εκει που το είχες δεί αρα μιλάμε όντως για το ίδιο.
2ον.  Είδες πουθενά να γράφω ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ οτι είναι γνήσιο? Έγραψα οτι ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ.
3ον. Το σασί δεν ξέρω απο που είναι, σίγουρα ομως δεν ειναι γνήσιο Abarth.
4ον.  Η ανάρτηση έχει φτιαχτεί βάση των σχετικών σχεδίων και προδιαγραφών που είχε το original GRP4. Μήπως έχεις και τα σχέδια? Γιατί τα πληρώσαμε πολύ ακριβά να τα βρούμε και είναι ριγέ οχι εμπριμέ.
5ον. Απο τοτε που το είδες κάποια χρόνια πριν (αλήθεια πόσα δε μας είπες), έχουμε πλέον και αλουμινένιες πόρτες και νέα καπώ και επίσης 16βαλβιδο καπάκι και διαφορικό με αγωνιστικά νούμερα (αν ξέρεις....)

Αρα φίλε μου κάνεις δεν ειπε οτι είναι γνήσιο και προσωπικά δεν προσπαθω να γελάσω κανέναν ουτε να κάνω φιγούρα με ξένα αυτοκίνητα.
Επίσης δεν γελάω ουτε με τον εαυτό μου.

Με σένα γελάω που μπήκες να το παιξεις "προστάτης των φτωχών".

November 30, 2010, 11:39:34 PMReply #863

Offline Ξάδελφος

« Reply #863 on: November 30, 2010, 11:39:34 PM »
Eιλικρινα δεν ηθελα να μιλησω αλλα επειδη εχω φαει πολυ χρονο και πολλα λεφτα για να αναπαλαιωσω και να φερω ενα Bertone X1/9 του 1977 σε αριστη και απολυτη αυθεντικη κατασταση και με την ευκαιρια γνωρισα ολη αυτη την ιταλικη κουλτουρα ειτε Alfa ειτε fiat με τις ειδικες εκδοσεις κτλ...θα πω την αποψη μου.
Αν υπαρχει ανθρωπος που με μια ματια ή δυο ή τρεις μπορει να ξεχωρισει τον καθε τυπο την καθε εκδοση την καθε ιταλικη φαμφαρα που πισω απο ενα σκερτσοζικο ιταλικο ονομα και καποιες κακης ποιοτητας δερματινες επενδυσεις ή νικελακια πλασαρεται σαν ειδικη εκδοση και ας ειναι ουσιαστικα το ιδιο αμαξι με την απλη εκδοση...πραγματικα αυτος ο ανθρωπος να παει σε καποιον οικο αξιολογησεις να εκτιμα την αυθεντικοτητα εργων τεχνης.
Πολλες φορες αυτες οι εκδοσεις διαφεουν σε ζαντες και φτιασιδωματα και οχι σε ουσια.replika λοιπον γιατι.
Anyway και ετσι να ειναι,ενας ανθρωπος που αναπαλαιωνει και συντηρει ενα 124 abarth οριτζιναλ ή ρεπλικα χρηζει σεβασμου για την αγαπη του σ αυτα τ αμαξια και οχι μιας ακομψης και φαινομενικα κακοπροαιρετης επιθεσης.
Παρ αυτα θα μπορουσε το ποστ αυτο του icantfindausername αν ειχε διατυπωθει πιο κομψα να γινει αφορμη για μια ωραια συζητηση/ταξιδι για τους μεγαλυτερους απο εμας  τουλαχιστον, σ εκεινα τα ωραια χρονια της αυτοκινησης.

November 30, 2010, 11:49:21 PMReply #864
« Reply #864 on: November 30, 2010, 11:49:21 PM »
Πολύ περιεργο τρόπο έχεις να ξεκινάς μια συζήτηση Χάλευ.

Συστήσου πρώτα, πες μας και το όνομα σου και μετά ξεκίνα να βγάλεις και καλά ρόμπα ένα μέλος του φόρουμ.

Πάμε λοιπόν τώρα...

1ον.  Σωστά έχεις δει το συγκεκριμένο αμάξι εκει που το είχες δεί αρα μιλάμε όντως για το ίδιο.
2ον.  Είδες πουθενά να γράφω ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ οτι είναι γνήσιο? Έγραψα οτι ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ.
3ον. Το σασί δεν ξέρω απο που είναι, σίγουρα ομως δεν ειναι γνήσιο Abarth.
4ον.  Η ανάρτηση έχει φτιαχτεί βάση των σχετικών σχεδίων και προδιαγραφών που είχε το original GRP4. Μήπως έχεις και τα σχέδια? Γιατί τα πληρώσαμε πολύ ακριβά να τα βρούμε και είναι ριγέ οχι εμπριμέ.
5ον. Απο τοτε που το είδες κάποια χρόνια πριν (αλήθεια πόσα δε μας είπες), έχουμε πλέον και αλουμινένιες πόρτες και νέα καπώ και επίσης 16βαλβιδο καπάκι και διαφορικό με αγωνιστικά νούμερα (αν ξέρεις....)

Αρα φίλε μου κάνεις δεν ειπε οτι είναι γνήσιο και προσωπικά δεν προσπαθω να γελάσω κανέναν ουτε να κάνω φιγούρα με ξένα αυτοκίνητα.
Επίσης δεν γελάω ουτε με τον εαυτό μου.

Με σένα γελάω που μπήκες να το παιξεις "προστάτης των φτωχών".

[/quote
Φίλε  Αντώνη και λοιποί
Χαίρομαι που τελικά συμφωνούμε έστω και επεισοδιακά.
Υπενθυμίζω ότι δεν έλεγε για ρέπλικα το αρχικό topic  και αυτό υπογράμμισα μονάχα.
Δεν θεωρώ μεμπτό το ότι φτιάχνετε ρέπλικα απο ένα τόσο φοβερό αμάξι. Πολύ καλά κάνετε.
Απλά θεωρώ  γελοίο να προσπαθείτε να το βαφτίσετε γνήσιο.
Χαίρομαι που προχωράει η κατασκευή σας. Πληροφοριακά πάντως η ανάρτηση πίσω δεν ήταν ποτέ με ρυθμιζόμενο κάμπερ εκτός και αν το μπερδεύετε με τα subaru impreza
Επίσης -μιας και γελάς μαζί μου να σου πώ ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά νούμερα στο διαφορικό αλλά μόνο αγωνιστικό βήμα- αν ξέρεις....που δεν νομίζω....αφού δεν έχει καθόλου νούμερα το διαφορικό.
Επίσης ο ισχυρισμός οτι έχετε 16βάλβιδο καπάκι 124 γνήσιο κάνει εμένα να γελάω . Απλά δεν παίζει -άσε τα φίδια ....δεν μιλάς με άσχετο όπως ίσως κατάλαβες...
Δεν θέλησα να κάνω ρόμπα κανέναν δεν το χρειάζομαι.
Τέλος αν θεωρούμαι "προστάτης των φτωχών" εκτος απο κομήτης του Χάλλευ επειδή είπα στα υπόλοιπα μέλη του forum τηναλήθεια για το "γνήσιο" αυτοκίνητο που φτιάχνει ο φίλος σου τότε τί άλλο να πώ
Ευχαριστώ για το επίθετο!!
Με τιμή

Χάλλευ
Προστάτης των φτωχών
Υστερόγραφο: Μην μου στείλετε μπουμπουνιέρα απο τα βαφτίσια του "γνήσιου"

December 01, 2010, 12:01:24 AMReply #865
« Reply #865 on: December 01, 2010, 12:01:24 AM »
Eιλικρινα δεν ηθελα να μιλησω αλλα επειδη εχω φαει πολυ χρονο και πολλα λεφτα για να αναπαλαιωσω και να φερω ενα Bertone X1/9 του 1977 σε αριστη και απολυτη αυθεντικη κατασταση και με την ευκαιρια γνωρισα ολη αυτη την ιταλικη κουλτουρα ειτε Alfa ειτε fiat με τις ειδικες εκδοσεις κτλ...θα πω την αποψη μου.
Αν υπαρχει ανθρωπος που με μια ματια ή δυο ή τρεις μπορει να ξεχωρισει τον καθε τυπο την καθε εκδοση την καθε ιταλικη φαμφαρα που πισω απο ενα σκερτσοζικο ιταλικο ονομα και καποιες κακης ποιοτητας δερματινες επενδυσεις ή νικελακια πλασαρεται σαν ειδικη εκδοση και ας ειναι ουσιαστικα το ιδιο αμαξι με την απλη εκδοση...πραγματικα αυτος ο ανθρωπος να παει σε καποιον οικο αξιολογησεις να εκτιμα την αυθεντικοτητα εργων τεχνης.
Πολλες φορες αυτες οι εκδοσεις διαφεουν σε ζαντες και φτιασιδωματα και οχι σε ουσια.replika λοιπον γιατι.
Anyway και ετσι να ειναι,ενας ανθρωπος που αναπαλαιωνει και συντηρει ενα 124 abarth οριτζιναλ ή ρεπλικα χρηζει σεβασμου για την αγαπη του σ αυτα τ αμαξια και οχι μιας ακομψης και φαινομενικα κακοπροαιρετης επιθεσης.
Παρ αυτα θα μπορουσε το ποστ αυτο του icantfindausername αν ειχε διατυπωθει πιο κομψα να γινει αφορμη για μια ωραια συζητηση/ταξιδι για τους μεγαλυτερους απο εμας  τουλαχιστον, σ εκεινα τα ωραια χρονια της αυτοκινησης.

Φίλε Ξάδελφε
Συμφωνώ στα λεγόμενα σου
Όποιος συντηρεί γνήσιο παλιό ιταλικό αυτοκίνητο χρήζει σεβασμού. Ακόμα και ρέπλικα όπως λές. Υπογράμμισα -ίσως λίγο άκομψα- το ότι ξέχασε να πεί ρέπλικα.
Δεν ήταν κακοπροαίρετη επίθεση όπως λές ότι φαίνεται. Μάλλον διόρθωση κακώς κείμενου.
Αντιπαρέρχομαι επίσης το ειρωνικό σχόλιο σου για την εμπειρία και τις γνώσεις μου- αν και κακοπροαίρετο.
Το εν λόγω μοντέλλο όμως δεν ήταν απλώς ένα ίδιο με μερικά νικελάκια σηματάκια κλπ
Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο. Άλλη εμπρόσθια / πίσω ανάρτηση άλλο διαφορικό , άλλο σασσί.
Θα ήταν λοιπόν πολύ καλή αρχή συζήτησης
Αλλά δυστυχώς φωνάζει ο κλέφτης...
Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ αν κάποιος έλθει και σας πει ότι έχει ένα mx5 πρώτης γεενιάς που το έχει ντύσει τελευταίο μοντέλοθα του πείτε έχεις δίκιο???

December 01, 2010, 12:11:46 AMReply #866

Offline saldale

« Reply #866 on: December 01, 2010, 12:11:46 AM »
Και έκανες εσύ σήμερα εγραφή σε ΜΧ-5 forum, για να μας κάνεις την υπόδειξη να μην ξεχνάμε να γράφουμε και την λέξη replica?

Τα ιδια έλεγες και για το Volumex αλλά μετά μαζεύτηκες...γιατί άραγε?

Είναι παραπάνω απο προφανές οτι γνωρίζεις και το συγκεκριμένο αμάξι αλλά και τον κάτοχο...
Είναι επίσης σίγουρο οτι έχεις μιλήσει και μαζί του...

Οπότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τις προφάσεις και να βγάλεις με ειλικρίνεια  τον "πόνο" σου.

December 01, 2010, 12:33:43 AMReply #867
« Reply #867 on: December 01, 2010, 12:33:43 AM »
Και έκανες εσύ σήμερα εγραφή σε ΜΧ-5 forum, για να μας κάνεις την υπόδειξη να μην ξεχνάμε να γράφουμε και την λέξη replica?

Τα ιδια έλεγες και για το Volumex αλλά μετά μαζεύτηκες...γιατί άραγε?

Είναι παραπάνω απο προφανές οτι γνωρίζεις και το συγκεκριμένο αμάξι αλλά και τον κάτοχο...
Είναι επίσης σίγουρο οτι έχεις μιλήσει και μαζί του...

Οπότε θα σου πρότεινα να αφήσεις τις προφάσεις και να βγάλεις με ειλικρίνεια  τον "πόνο" σου.
Οπα  ?
Αλλαγή τακτικής ? μετά το ξεβράκωμα το ρίξαμε στη ψυχολογία?
Για το volumex είπα ότι η φωτό όχι το αμάξι ήταν απο internet και απο ότι φάνηκε είχα δίκιο.
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα ο χώρος του ιστορικού έχει ανθρώπους με μεράκι είτε κατόχους
είτε αναπαλαιωτές αλλά έχει και πάμπολλα λαμόγια.
Γιατί λοιπόν εσύ και ο φίλος φτιάχνεται μία  φανταχτερή ρέπλικα και με τόση ένταση μάχεσται για τη γνησιότητα της και τη διαλλαλειτε παντού?
Μήπως για να το πουλήσετε αύριο σαν γνήσιο σε κάποιον κακομοίρη που θα έχει την κάψα αλλά δεν θα ξέρει?
Λέω μήπως ?
Λοιπόν Φρόιντ  , εσύ τι λές ?

December 01, 2010, 12:46:06 AMReply #868

Offline saldale

« Reply #868 on: December 01, 2010, 12:46:06 AM »
Κανέναν δεν ξεβράκωσες φιλε μου.
Γιατί πολύ απλά κανένας δεν ισχυρίστηκε οτι το συγκεκριμένο αμάξι είναι γνήσιο. Ούτε εδω στο forum ουτε έξω στην πιάτσα.

Επίσης οπως μάλλον (σίγουρα) θα ξέρεις κανένα απο τα 2 δεν ειναι προς πώληση, οπότε πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου περί λαμόγια...

Αν ήθελες να ανοίξεις μια ποιοτική συζήτηση, θα μπορουσες να ρωτήσεις στο αρχικό σου ποστ αν το αμάξι αυτό είναι γνήσιο. Θα σου απαντούσα την αλήθεια και θα κάναμε μια όμορφη συζήτηση.
Συνεχίζεις όμως το ίδιο βιολί...

Πές μας λοιπόν αν θέλεις κανένα ανταλλακτικό να σου δώσουμε γιατί ο wannabe εσύ είσαι τελικά.

December 01, 2010, 12:56:59 AMReply #869
« Reply #869 on: December 01, 2010, 12:56:59 AM »
Κανέναν δεν ξεβράκωσες φιλε μου.
Γιατί πολύ απλά κανένας δεν ισχυρίστηκε οτι το συγκεκριμένο αμάξι είναι γνήσιο. Ούτε εδω στο forum ουτε έξω στην πιάτσα.

Επίσης οπως μάλλον (σίγουρα) θα ξέρεις κανένα απο τα 2 δεν ειναι προς πώληση, οπότε πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου περί λαμόγια...

Αν ήθελες να ανοίξεις μια ποιοτική συζήτηση, θα μπορουσες να ρωτήσεις στο αρχικό σου ποστ αν το αμάξι αυτό είναι γνήσιο. Θα σου απαντούσα την αλήθεια και θα κάναμε μια όμορφη συζήτηση.
Συνεχίζεις όμως το ίδιο βιολί...

Πές μας λοιπόν αν θέλεις κανένα ανταλλακτικό να σου δώσουμε γιατί ο wannabe εσύ είσαι τελικά.

Τι να ρωτήσω ρε φίλε ?
Αν η ρέπλικα είναι γνήσια? το έχω δει ιδιοις όμαση.
Το μόνο που θα μπορούσα να ρωτήσω είναι αν το μαιμού τέλει μπανανα- αλλά και πάλι
θα τσαντιζόσουν.

Τι ακριβώς συζήτηση θα ανοίγαμε όταν μίλαγες για αξία 100Κ+ ?

Αστο μωρε καλη σου νύχτα και κρατείστε τα ανταλλακτικά σας. :llol: