Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 04, 2010, 06:06:32 PMReply #870

Offline option-D

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #870 on: March 04, 2010, 06:06:32 PM »
Άντε, ξεκολλάτε.. Πολλή ανάλυση έγινε κι όλοι καταλάβαμε ποιός ήταν εντάξει, ποιός είναι ο μάγκας και ποιός ο ψευτόμαγκας...

Πάντως τον φίλο Kakwkei τον βλέπω για "πίτα"  ::-

Καλή σου όρεξη!

(οι πατάτες πού είναι;  >:a )
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 04, 2010, 06:13:06 PMReply #871

Offline simkoz

« Reply #871 on: March 04, 2010, 06:13:06 PM »
Σε 3-4 ωρίτσες θα χτυπάμε τέτοια στον Ζάχο!
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

March 04, 2010, 06:15:26 PMReply #872

Offline Dionisis

« Reply #872 on: March 04, 2010, 06:15:26 PM »
Με με να τον λες γάιδαρο δεν τον βρίζεις. Γιατί είναι όντως.
Και πιο σοβαρά δεν είναι το ίδιο να τον πεις γάιδαρο με το να πλακωθείς στο ξύλο. Και στο συγκεκριμένο συμβάν ποιος από τους 2 ήταν ο ΜΑΛΑΚΑΣ φάνηκε νομίζω ξεκάθαρα

Ok! Αν πιστεύεις βρε Σίμο ότι το να αποκαλείς κάποιον γάιδαρο (ακόμη και αν η πράξη του είναι αυτή που είναι) είναι νόμιμο τότε θα σου έλεγα να μη το δοκιμάσεις, γιατί αν σε μηνύσει τότε δε θα βρεις άκρη. Πως να του κάνουμε, το να αποκαλείς τον άλλον γάιδαρο κολλώντας του αυτοκόλλητο είναι έργω εξύβριση και τιμωρείται. Και ο gay έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του αλλά αν τον αποκαλέσεις π*στη πάλι είναι παράνομο ακόμη και αν λές αλήθεια!

Τώρα αν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να mh κατανοούμε τα αυτονόητα οκ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Το αν ή μια απο τις δύο πράξεις είναι περισσότερο κατακριτέα είναι άλλο ζήτημα. Και για να έρθω στα λόγια σου, ναι αυτός που παρκάρει παράνομα όπου να 'ναι είναι περισσότερο κατακριτέος από κάποιον που τον έβρισε. Απλά και οι δύο παρανομούν. Είναι απλό!

ΥΓ: Το να αποκαλείται το Μάνο 19χρονο είναι κατά τη γνώμη μου πολύ ειρωνικό και προσβλητικό. Δε θυμάμαι σ' αυτό το φορουμ η γνώμη κάποιου να πρέπει να κρίνεται ανάλογα με την ηλικία του.
NC 2.0 Niseko Sunlight Silver

March 04, 2010, 06:18:57 PMReply #873

Offline Ξάδελφος

« Reply #873 on: March 04, 2010, 06:18:57 PM »
@Ξαδελφος για αλλη μια φορα δεχομαι επιθεση απο 'σενα,επειδη πολυ απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου ακουμπησει κανενας το αυτοκινητο.ΔΕΝ δικαιολογω τους ψευτομαγκες που εδειραν τον τυπο επειδη κολλησε ενα αυτοκολλητο,αλλα ποιος θα διαφωνησει ( με επιχειρηματα ) οτι το να ασχοληθεις με την περιουσια του αλλου ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ?Το να φερεσαι σαν γαιδαρος απεναντι σε καποιον που φερεται επισης σαν γαιδαρος(εστω και 10x περισσοτερο) δε νομιζω να οφελει κανεναν.
edit. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε μενεις σε περιοχη που οι Πακιστανοι/Αλβανοι/Συριοι/οτιδηποτε/αλλα ΚΑΙ Ελληνες εχουν δημιουργησει γκετο.Δεν εχεις πεσει θυμα αυτων(με οποια εννοια θες παρ'το το "θυμα") οποτε δεν μπορεις να εκφερεις αποψη.

March 04, 2010, 06:24:56 PMReply #874

Offline Ξάδελφος

« Reply #874 on: March 04, 2010, 06:24:56 PM »
@Πλοκαμη .Δε σου κανω επιθεση ουτε τωρα ουτε αλλοτε και στη γυαλα να βαλει τ αμαξι σου ,δε μ αφορα.
Αν πεταξω εγω σκατα στο μπαλκονι σου σου μη με πεις μ@λ@κα και μου ριξεις κλωτσιες,φωναξε την αστυνομια και κανε μου μηνυση.
Στην περιοχη που μενω δεν εχουμε γκετο ουτε απο ξενους ουτε απο Ελληνες κι αν υπαρχει γκετο δεν το ξερω.
Επιμενω,στα φαναρια εργαζονται λαθρομεταναστες απο το Μπαγκλαντεζ.Δεν εχω προβλημα αν αυτος που με πειραξει ειναι Ελληνας ,Συριος,Πακιστανος ή Εσκιμωος..τις ιδιες κλωτσιες θα φάι.

Ασχετο..ο μαγαζατορας και οι λοιποι γιατι ενεπλακησαν?κολλησε και σ αυτους αυτοκολλητο?.

March 04, 2010, 06:32:05 PMReply #875

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #875 on: March 04, 2010, 06:32:05 PM »
Ενεπλακησαν γιατι πολυ απλα ειδαν τον εαυτο τους στον τυπο που ειχε παρκαρει ετσι...

March 04, 2010, 06:44:27 PMReply #876

Offline nmwisima

« Reply #876 on: March 04, 2010, 06:44:27 PM »
Διονύση, το "μπάτσος" είναι απλά μια λέξη της καθομιλουμένης, έχεις δίκιο ότι το αστυνομικός ειναι το σωστό. Όπως έχεις δίκιο ότι το έχουν λόγο ύπαρξης. :)
Υπάρχει όμως ένα ολόκληρο πλέγμα γεγονότων γύρω από τη χρησιμότητά τους.
Τι δύναμη έχει το κάθε τμήμα και ως εκ τούτου με ποια πράγματα μπορουν να ασχοληθούν.
Έλα να πάμε μια βόλτα εδώ στη γειτονιά μου ή στη γειτονιά σου και να καλούμε την αστυνομία για κάθε έναν παράνομα παρκαρισμένο.
Είναι πρακτικά αδύνατο να το κάνουμε αυτό. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα πάντα σε αναλογία με τη διαθεσιμότητα της αστυνομίας.

Επειδή λοιπόν ειναι κάτι ανέφικτο, από το να κάνεις μια τρύπα στο νερό, προσωπικά προτιμώ την πράξη.
Αυτοκόλλητάκι λοιπόν στο παρμπρίζ και αν θέλει κάποιος θιγμένος γάιδαρος να το συζητήσουμε, συζητάω καλά (με απόψεις, με επιχειρήματα, με το δεξί, με το αριστερό...)

Ο γάιδαρος από την άλλη είναι απλά ένα ζώο, δεν ειναι βρισιά. Αν παρόλα αυτά ο γάιδαρος θιχτεί, ας μου κάνει μύνηση. :nod:

Τέλος, ο Μάνος, κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ΕΞΥΠΝΟ παιδί και αρκετά ώριμο για την ηλικία του και ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΣ για full scale συζήτηση και έχω καταλάβει ότι προτιμά να τον αντιμετωπίζουμε ως ίσο (εμείς οι 30άρηδες γέροι :tanevramou:)

March 04, 2010, 06:50:36 PMReply #877

Offline Ξάδελφος

« Reply #877 on: March 04, 2010, 06:50:36 PM »

Τέλος, ο Μάνος, κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ ΕΞΥΠΝΟ παιδί και αρκετά ώριμο για την ηλικία του και ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΣ για full scale συζήτηση και έχω καταλάβει ότι προτιμά να τον αντιμετωπίζουμε ως ίσο (εμείς οι 30άρηδες γέροι :tanevramou:)

+1
Αρκει αυτο να το καταλαβει ο Μανος και να μη στεναχωριεται η αρπαζεται,αν τον υποτιμουσα ή περιφρονουσα δε θα ασχολιομουν καν.Εγω του μιλω ως ισο ή και σαν ανωτερο,δεν εχω τετοια κολληματα και οχι σαν σε χαζοπιτσιρικι.

March 04, 2010, 07:06:06 PMReply #878

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #878 on: March 04, 2010, 07:06:06 PM »
To να λες ενα ανθρωπο γαιδαρο ειτε και το αντιθετο ακομα ειναι βρισια. Καθε ζωντανος οργανισμος εχει ενα ειδος που τον χαρακτηριζει και δεν καταλαβαινω γιατι τα μπερδευουμε.
Αν αφησουμε την συγκεκριμενη περιπτωση στην ακρη γιατι εδω υπαρχει και χρηση βιας, τοτε πολυ απλα αν υπαρχει καποια πραξη που χαρακτηριζεται ως παρανομη τοτε ναι μπορουμε να καλεσουμε την αστυνομια και να μαζεψει το αυτοκινητο η να κοψει το αναλογο προστιμο. Αυτα τα αυτοκολητακια οσο και αν εχουν πλακα σιγουρα δεν δινουν καμια λυση.
Εχω παρκαρει παρανομα ελαχιστες φορες και οπως και ο Σιμος δεν ειμαι περηφανος για αυτο (και οταν λεω παρανομα εννοω να εχω κλεισει ενα γκαραζ) εχω ομως και πολλες φορες να γρατσουνισω η να αφησω υβριστικο σημειωμα σε καποιον που μου εμποδιζει το δρομο η μου εχει κλεισει το γκαραζ, δεν το εκανα ποτε ως τωρα, αλλα αν το ειχα κανει σιγουρα δεν θα το εκανα με υπερηφανεια.
Καλα οσον αφορα την αποψη του Μανου για σπασιματα υαλοκαθαριστηρων κτλ θα ηθελα καποια στιγμη να αναγκαστεις να παρκαρεις παρανομα (γιατι κανενας εως τωρα δεν εχει αναφερει το αναγκαστικο παρανομο παρκαρισμα) και να βρεις το αμαξι σου στην κατασταση που αναφερεις μετα θα ηθελα να δω εκτενεστερα την αποψη σου στο συγκεκριμενο θεμα.
Ξεχνατε οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις...Οσο για αυτο που αναφερει καπου ο Γιωργος για αμαξια της μαμας κτλ εγω το χαρακτηριζω ως κομπλεξισμο, που καποιες φορες εχω και εγω οταν βλεπω κατι μαλακισμενα με τα τζιπακια των γονιων τους να σκαρφαλωνουν σε πεζοδρομια ομως και αυτο ειναι καλυτερο απο το να το παραταγε για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο...
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 04, 2010, 07:09:05 PMReply #879

Offline Dionisis

« Reply #879 on: March 04, 2010, 07:09:05 PM »
Σαφώς και είναι μια λέξη της καθομιλουμένης, όπως και τόσες άλλες που αποτελούν όμως παράλληλα προσβολή  ;)

Όπως επίσης και ο γάιδαρος (το κατά τα άλλα συμπαθέστατο ζωάκι) λέξη της καθομιλουμένης είναι, αλλά το να αποκαλείς έναν άνθρωπο έτσι (αναίσθητος είναι,πιστεύω ταιριάζει περισσότερο στο νόημα της πράξης του οδηγού εν προκειμένω) είναι επίσης προσβλητικό και υβριστικό.

Τώρα μη θίγουμε το θέμα της κατανομής της αστυνομικής δύναμης όταν ένα μεγάλο μέρος της  βρίσκεται σε θέσεις που δε χρειάζεται (βλέπε φύλαξη δήθεν σημαντικών προσώπων λες και οι υπόλοιποι είμαστε παιδιά κατώτερου Θεού και δεν έχουμε δικαίωμα προστασίας) γιατί δε θα βγάλουμε άκρη και θα οδηγηθούμε σε κουβέντα με πολιτική χροιά. Απλά θεωρώ ότι το να καλέσεις την αστυνομία για κάτι που είναι η δουλειά της είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη. Εγώ προσωπικά δε λύνω τις διαφορές μου με ξύλο. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι νόμιμοι τρόποι αλλιώς θα είχαμε καταντήσει άγρια δύση  :llol: :llol:

Και αφού τέλος θεωρείς τόσο έξυπνο και ικανό το Μάνο (που είναι αλλιώς δε θα συζητάγαμε ένα τέτοιου είδους θέμα) θα παρακαλούσα να μην αναφέρεται η ηλικία του ως προσφώνηση διότι δεν έχει κανένα νόημα. Στο λέω διότι είμαι στη μέση περίπου ηλικιακά και μπορώ να καταλάβω και σένα και αυτόν πιστεύω.

Μετά από τόση κουβέντα θα ήταν παράλειψη να μην  αφιερώσουμε και ένα κομμάτι του post στο ζωάκι που τόσες φορές αναφέραμε στις υγιείς διαφωνίες μας. :P :P :P

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pSnnbgjSql4[/youtube]

NC 2.0 Niseko Sunlight Silver

March 04, 2010, 07:20:39 PMReply #880

Offline Ξάδελφος

« Reply #880 on: March 04, 2010, 07:20:39 PM »
.Ξεχνατε οτι ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις...Οσο για αυτο που αναφερει καπου ο Γιωργος για αμαξια της μαμας κτλ εγω το χαρακτηριζω ως κομπλεξισμο, που καποιες φορες εχω και εγω οταν βλεπω κατι μαλακισμενα με τα τζιπακια των γονιων τους να σκαρφαλωνουν σε πεζοδρομια ομως και αυτο ειναι καλυτερο απο το να το παραταγε για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο...

Η μαμα μου εχει δυο αμαξια το ενα της το αγορασα εγω.Αν καποιες φορες εχεις κομπλεξισμο μη το γενικευεις ισως να μην τον εχουν ολοι και καποιος να θιχτει,εγω δε θιγομαι ειμαι κομπλεξικος και γουσταρω.
Οσο αθλιο ειναι να παρατησει καποιος  το αυτοκινητο για 5 λεπτα κλεινοντας ενα δρομο αλλο τοσο αθλιο ειναι να το σκαρφαλωσεις σ ενα πεζο-δρομιο και να αναγκασεις τους πεζους να περπατουν στο δρομο με οποιο κινδυνο για τη σωματικη τους ακεραιοτητα.Εγω αν δε μπορω να παρκαρω παω 2-3-4 χιλιομετρα παρακατω που μπορω να παρκαρω και γυριζω με τα ποδια.
 Οι μπατσοι-αστυφυλακες-χωροφυλακες-μπασκινες-οργανα της ταξης ή οπως τους λεει ο καθενας,απλα μ αφηνουν αδιαφορο.
Αν καναν σωστα τη δουλεια τους θα χαν κερδισει το σεβασμο και δε θα υπηρχαν και τα γκετο που ελεγε παραπανω ο μικρος.
Το να κολλησεις ενα αυτοκολλητο που βγαινει με νερο σε καποιον που υιοθετει αντικοινωνικη συμπεριφορα,ισως ειναι και λειτουργημα απο το οτι να φωναξεις τους μπατσους-οργανα της ταξης.Ειμαι υπερ του σωφρονισμου και κατα της τιμωριας...

March 04, 2010, 07:24:55 PMReply #881

Offline spoumi

« Reply #881 on: March 04, 2010, 07:24:55 PM »
Ο καθένας έχει την άποψή του.Και οι δύο πλευρές μίλησαν.Από κει και πέρα το φόρουμ δεν είναι ο καλύτερος τόπος για να το συζητήσουμε περισσότερο.Κανείς δεν θα πείσει τον άλλον έτσι έυκολα απο το φόρουμ.
Οπότε καλύτερα να σταματήσει εδώ η συζήτηση.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

March 04, 2010, 07:43:00 PMReply #882

Offline nmwisima

« Reply #882 on: March 04, 2010, 07:43:00 PM »
Σπύρο, δεν θέλει κανείς να πείσει κανέναν. Συζητάμε για ένα ζήτημα που έμμεσα (αν όχι άμεσα) έχει σχέση με το αυτοκίνητο.
Συζητάμε (σε μεγάλο βαθμό) πολιτισμένα και σίγουρα υπάρχει καλή διάθεση από όλους.
Η κουβέντα είναι, όπως είπε και ο Διονύσης υγιής και επικοδομητική.
Οπότε προς τι η παρέμβαση με μπλε γράμματα; Τα φόρα είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις.
Και ο Γιάννης είναι μοντερέιτορ και συμμετέχει στην κουβέντα κανονικά (πριν δυο ποστ) ποιος αποφασίζει πότε μια κουβέντα συζητήθηκε αρκετά και πότε όχι; (Δεν είναι προσωπική επίθεση φυσικά και ελπίζω να μην το πάρεις ως τέτοια)

Στο θέμα μας τώρα, φυσικά Γιάννη υπάρχουν πάντα δυο όψεις και πάντα υπάρχουν ακραία παραδείγματα και εξαιρέσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο τύπος που έδειρε τον άλλο και αυτός (εσύ ή εγώ) που έχουμε παρκάρει μ@λ@κωδώς 2-3 φορές από ανάγκη.
Προφανώς επίσης η λύση δεν ειναι αυτή που ανέφερε ο Μάνος Οπτιον Ντι. Το να σπάσεις το αμάξι του άλλου ξεπερνάει τα δικά μου όρια, και στα μάτια μου ειναι εξίσου λάθος με την αρχική άποψη του Μάνου Πλοκάμη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Ντι, όταν βρήκε το αμάξι του με κλειδί γρατζουνισμένο θυμωσε και στενοχωρήθηκε πολύ. Εγώ αυτό σκέφτομαι όταν μου ρχεται να πατήσω πάνω στο καπό του κάθε πίπα που κλείνει μια διάβαση. Θεωρώ ότι η καταστροφή δεν ειναι η λύση.

Το αυτό πιστευω και για το ξύλο. Θέλω και προσπαθώ να εξαντλώ πάντα (εκτός απ όταν κυριαρχεί ο χαλασμένος θηροειδής μου) τα περιθώρια του διαλόγου. Απλά δεν έχω πρόβλημα και αν αυτά ξεπεραστουν.

Με όλα τα παραπάνω κατά νου, το να βάζεις ένα αυτοκόλλητο που θέλει λίγη προσπάθεια για να ξεκολλήσει θεωρώ ότι είναι μια καλή λύση με χιούμορ.

Το αυτοκόλλητο ειναι γενικά (γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις)
-Καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα.
-Καλύτερο από το να κάνεις ακρότητες.
-Πρακτικότερο από το να καλέσεις την αστυνομία (που δεν έχει δυναμικό να ασχοληθεί).
-Εξυπνότερο από το να φτύσεις.
-Βολικότερο από το να πλακωθείς.

Κυρίως όμως, πείτε με ρομαντικό, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι το 85% όσων βρουν αυτοκόλλητο τέτοιο βγάζοντάς το θα σκεφτεί λογικά ότι "ίσως έκανα λάθος" και θα σκεφτεί διπλά την επόμενη φορά.

March 04, 2010, 08:04:26 PMReply #883

Offline plokamhs

• 300 km/h
  • Total likes: 0
  • You know it will always just be me...
« Reply #883 on: March 04, 2010, 08:04:26 PM »
Εισαι οντως ρομαντικος.Καθενας απο οσους εχουν εστω και λιγη συνειδηση δε θα παρκαρει παρανομα σε διαβαση ή σε ραμπα ή οπουδηποτε αν δεν υπαρχει λογος.Και βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε την περιπτωση λαθους καθως μπορει να μην εχεις δει οτι η θεση προοριζεται για αναπηρο π.χ. Ναι κι εγω θα ειχα ενα ηλιθιο χαμογελο αν μου κολλουσαν ενα τετοιο αυτοκολλητο και θα ελεγα "ωχ μ@λ@κι@ εκανα" αλλα και παλι εξακολουθει να ειναι υβριστικο και να παραβιαζει την ιδιοκτησια μου.
Παρεπιπτοντως ειναι οντως εκνευριστικο να χρησιμοποιουν το νεαρο της ηλικιας σου ως μεσο πειθους.Επιθεση στο ηθος(ή το κυρος εν προκειμενω) του πομπου ονομαζεται και χρησιμοποιειται ως τρικακι απο πολιτικους κυριως :)
Οσο για τα οργανα της ταξεως,υπαρχουν πλειστα παραδειγματα που αποδεικνυνουν πως υπαρχουν ακομα σωστοι αστυνομικοι.Αλλωστε μεγαλωσα σε οικογενεια αστυνομικων και τα γνωριζω εκ των εσω  :exaclty:
Οπως τα λαμπρα παραδειγματα δε φτανουν ωστε να χαρακτηρισουμε το επαγγελμα/λειτουργημα "άγιο",ετσι και τα κατακαθια δεν πρεπει να χαρακτηριζουν ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους.Δυστυχως ή ευτυχως ειναι μην πεσεις στην περιπτωση  :oops:

March 04, 2010, 08:09:39 PMReply #884

Offline spoumi

« Reply #884 on: March 04, 2010, 08:09:39 PM »
Παρακολουθώ την συζήτηση από την αρχή της και βλέπω πώς εξελίσεται και γι'αυτό λέω ότι λέω.
Πιστεύω ότι γενικά είστε κατάλληλοι να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση χωρίς να ξεφύγετε.Είναι στο χέρι σας.
Απλά να μην ξεφύγει. ;)

Τα μαύρα γράμματα σου κάνουν?Αν θέλεις άλλο χρωματάκι πες μου..Παίζει και το ροζ.
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia