Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 17, 2010, 12:43:33 AMReply #525

Offline nmwisima

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #525 on: February 17, 2010, 12:43:33 AM »

ΥΓ τελειωνε με αυτες τις φωτο, μεχρι να τις ανεβασεις θα εχω βαρεθει να βλεπω το αμαξι σου με αυτες τις ζαντες :P
Το καλο πραγμα αργει να ερθει..... :hello:

Το αργό πράγμα αργεί να έρθει. Είστε οφτόπικ. :????:
Ποσταρες ακριβως την στιγμη που εκανα την μεταφορα στο ποστ του Γιαννη, παραδεχομαι βεβαια οτι εγω το εβγαλα off topic αλλα και παλι ευτυχως εχω την δυνατοτητα να τα μεταφερω...

Ψιλά γράμματα. Ακόμα και οι άριστοι παρασύρρονται.

February 17, 2010, 12:56:51 AMReply #526

Offline racing nick

« Reply #526 on: February 17, 2010, 12:56:51 AM »
αφιερωμενο στον saba
Best Bike Drift!!!
 4 wheels transport  the body ...2 wheels transport the soul!!!

February 17, 2010, 10:01:44 AMReply #527

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #527 on: February 17, 2010, 10:01:44 AM »
Liako εχω nb και εχω πανω το 4,625 (το εχω γραψει και στην παρουσιαση ;))

ρωτησα μηπως εχει τυχει να μετρηθουν τιποτα παιδια εδω απο το φορουμ μιας και βλεπω οτι εχουμε εδω μιατα και με τα 2 κωρονοπηνια... σε καποια συναντηση ισως κανουμε κανα δοκιμαστικο  :yeah:

Καλα θες να πεις οτι τρεχεις στο δρομο..... :o
Φτου σου τεντιμποη.

Αν ερθεις την Παρασκευη μπορεις να με κερασεις αν θες.Εχω το 4.7  ;)
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 17, 2010, 10:10:10 AMReply #528

Offline dimsabas

« Reply #528 on: February 17, 2010, 10:10:10 AM »
Ναι, με τα κιλά μου, μόνο στο έντο είμαι καλός όταν πατάω κατά λάθος τέρμα το μπροστινό φρένο... :llol:

O Πατελος απ'οτι ηξερα ηταν κατοχος ΜΧ5 επετιακο(η ειναι ακομα?).

Λογικά το έχει ακόμα. Το έχει βάλει για πώληση άπειρες φορές, όσες δηλαδή τα χρέη έφταναν στο ταβάνι. Αλλά εις πείσμα των χρεών, κάθε φορά το κρατούσε. Ίσως επειδή δεν μπορούσε να το πουλήσει. Ζητούσε πάντα πολύ υψηλή τιμή, γιατί είχε βέβαια και λίγα χιλιόμετρα. O0

February 17, 2010, 11:03:11 AMReply #529

Offline nmwisima

« Reply #529 on: February 17, 2010, 11:03:11 AM »
Το συγκεκριμένο βίντεο ποσταρίστηκε πριν 4 μέρες στο σχετικό τόπικ.
Το έχεις βάλει άλλες δύο φορές σε εντελώς άσχετα τόπικ ενώ το έχουμε ήδη δει.
Θα παρακαλούσα τους μοντρερέιτορ να μην ανεχτουν τέτοιες σπαμαριστικές συμπεριφορές,
και εσένα να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου.

February 17, 2010, 11:10:06 AMReply #530

Offline nmwisima

« Reply #530 on: February 17, 2010, 11:10:06 AM »
Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

February 17, 2010, 11:15:52 AMReply #531

Offline pib

« Reply #531 on: February 17, 2010, 11:15:52 AM »
leonidas11b  ασε ηθελα να ερθω γιατι με βολευει κιολας η Μακρη αλλα εχω αγωνα και θα τελειωσω αργα  :tanevramou:

nmwisima  δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα οταν μεσα εδω υπαρχουν ολοκληρα βιντεο με γρηγορα περασματα σε δρομους ο χαβαλες που εκανε ο Λεο ειναι νομιζω το λιγοτερο  :good:

February 17, 2010, 11:28:33 AMReply #532

Offline pooru ni san

« Reply #532 on: February 17, 2010, 11:28:33 AM »
Θεωρώ ότι θα ήταν καλό να μην διαπραγματεύεστε δημοσίως παράνομους αγώνες που δεν συνάδουν με το πνεύμα μιας αυτοκινητιστικής λέσχης σαν της δική μας, για ευνόητους λόγους. ;)

Το «φιλικό άνοιγμα» για να διαπιστωθούν διαφορές δε λέω πως είναι ό,τι ασφαλέστερο να γίνεται σε δημόσιο δρόμο αλλά δεν είναι απαραίτητο να επιτευχθούν μεγάλες ταχύτητες ούτε και να διαρκέσουν περισσότερο από μερικά δεύτερα. Κατά τα άλλα σε καμία περίπτωση δεν θα διαφωνούσα με τον Αχιλλέα αν υπήρχε μια κοινή γραμμή. Αλλά τότε, το «Lipton ice tea» τι είναι τότε; Άλλο φόρουμ;

Φιλικά πάντα  :angel:

February 17, 2010, 11:49:36 AMReply #533

Offline nmwisima

« Reply #533 on: February 17, 2010, 11:49:36 AM »
Θα έλεγα με πλήρη ειλικρίνεια ότι ποσώς με ενδιαφέρει αν υπάρχει τοπικ σχετικό με Παγωμένο Τέιον, καθώς αφενός δεν καταναλώνω το σχετικό αφέψημα, αφετέρου ουδέποτε με απασχόλησε το συγκεκριμένο σπορ (οι δε εκκινήσεις μου είναι τόσο καλές που ουδέποτε με ανταγωνίστηκε κανείς).

Πέραν τούτου, δεν είμαι πολέμιος της γρήγορης οδήγησης στους δημοσιους δρόμους, ασχολία που άλλωστε με έχει απασχολήσει εκτενώς, και συνεπώς δεν είμαι και ενάντια στην βιντεοσκόπηση ή εξιστόρηση αυτής.

Πλήν όμως, θεωρώ ότι μια βολτα ή εκδρομή που γίνεται κάτω από τη φτερούγα του ΜyMx5 και συνεπώς το χαρακτηρίζει, πρέπει να προστατευεται από ακραίες εκδηλώσεις προς αποφυγήν δυσάρεστον συμβάντων. Νομίζω με κατανοείς ;)

Μετά το επίσημο πέρας της εκδηλώσεως την Παρασκευή , καθείς to each own, ας κάμει ότι τον φωτίξει ο καλός θεούλης.

February 17, 2010, 05:20:50 PMReply #534

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #534 on: February 17, 2010, 05:20:50 PM »

:moutza:
Πλακα εκανα και εσυ το εκανες ολοκληρο ζητημα και συνεχιζεις  :axe:!

Υ.Σ. Α. κρατα γερα τα πραγματα οταν κλεισουν αλλον ενα μηνα θα ερθω να τα παρω. :P
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 17, 2010, 06:16:29 PMReply #535

Offline nmwisima

« Reply #535 on: February 17, 2010, 06:16:29 PM »

:moutza:
Πλακα εκανα και εσυ το εκανες ολοκληρο ζητημα και συνεχιζεις  :axe:!

Δεν αντιλήφθηκα το αστείο. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση που δημιουργήθηκε άνευ λόγου.

February 17, 2010, 09:20:18 PMReply #536

Offline nmwisima

« Reply #536 on: February 17, 2010, 09:20:18 PM »
Σχετικά με τις απορίες που (λανθασμένα) εκφραστηκαν στο τόπικ παρουσίασης του αυτοκινήτου μου,
και όπως πολύ σωστά τόνισε ο Σπύρος (Spoumi) στο κείμενο που επισυνάπτω:

μονο για na διαθετει το καταστημα?  :angel:
Πολλές αεροτομές που κάνουν σε mk1 κάνουν και σε mk3....οπότε ίιιιισως και να σου κάνει.

Αλλά εδώ είναι το θέμα παρουσίασης του mk1 του Αχιλλέα και όχι κάποια αγγελία οπότε :btp:

θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής:
-Oι αεροτομές "Ντακ-Τέιλ" (καθότι σχετικώς αυθέραιτα θεωρείται ότι ομοιάζουν με ουράς παπιας) κατασκευάστηκαν από ανεξάρτητο κατασκευαστη στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατόπιν δικής μου στήριξης και προτροπής και είναι μοναδικές σε σχέδιο μη ομοιάζουσες με άλλα προιόντα της αγοράς.
-Αγοράστηκαν σε μορφή "Γκρουπ Μπάι", στην προνομιακή τιμή των 170 ευρώ με τα μεταφορικά. Η ομαδική αγορά ανακοινώθηκε από το προσωπικό μου σάιτ (συμβουλευτικό αγορών και χαβαλέ για όσους δεν γνωρίζουν) και δυστυχώς ακολουθήθηκε μόνο από τον φίλο μου το Νίκο (με το υπέροχο ΝΑ) που κατά κανόνα με εμπιστεύεται (και με αντιγράφει), αλλά και από ένα άλλο παιδί άγνωστο σε εμέ.
-Οι αεροτομαί προσφέρονται με επένδυση μαύρου gelcoat, κάμει δουλειά σε μαύρο αυτοκίνητο, αλλά εγώ προσωπικά θα την βάψω.
-Δυστυχώς, αν πρέπει να παραγγελθεί ένα κομμάτι θα επιβαρυνθεί με το πλήρες ποσό μεταφορικών και η τιμή θα είναι υψηλότερη.
-Δεν ταιριάζει σε Μκ2, πλην όμως κατόπιν προτροπής μου και πάλι, θα κατασκευαστεί κάποια στιγμή τέτοια. Θα πάρει λίγο χρόνο καθώς είναι ιδιωτική προσπάθεια και γίνεται σε αργους ρυθμούς (λάου-λάου) και ευλελπιστώ να το έχουμε σε εύλογο διάστημα (και όχι ταιπουτς).
-Δεν γνωρίζω σε καμία περίπτωση αν ταιριάζει (κατσουμπώνεται) σε Μκ3 (ή άλλως, NC σύμφωνα με τον κωδικό του σασί του) και δεν φαντάζομαι πως μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά εάν κάποιος κάτοχος επιθυμεί να δομικάσουμε να του την ακουμπήσουμε (την αεροτομή στο καπό), κανένα πρόβλημα. :)
« Last Edit: February 17, 2010, 09:22:34 PM by nmwisima »

February 17, 2010, 09:48:06 PMReply #537

Offline simkoz

« Reply #537 on: February 17, 2010, 09:48:06 PM »
Α. παρότι μονοπωλείς την παρούσα σελίδα του τόπικ, θα συνεχίσω με μια αναφορά προς εσένα.
ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΕ τόσο καιρό ψάχνω για ανάρτηση για το κουκλί μου και μόλις βάζω τα ελατήρια (+ τα ΑΡΕΧ που μου περισσεύουν) πας βάζεις αυτό:
http://www.jdmbits.com/2010/02/bc-racing-br-coilovers-for-mx5-miata-nc.html

E, τι να σου πω τώρα...
Παίδια όσοι με NC σπεύσατε...
Liako, αυτές δεν κοίταγες?
Σούπερ τιμή και φαίνεται και καλή ποιότητα.

Τι να πω.... παρά μόνο:  :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

February 17, 2010, 09:50:05 PMReply #538

Offline Theo

« Reply #538 on: February 17, 2010, 09:50:05 PM »
Ενας που τις εχει βαλει παντως..δεν ειχε ξετρελαθει κιολας..
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

February 17, 2010, 09:51:22 PMReply #539

Offline philosopher

« Reply #539 on: February 17, 2010, 09:51:22 PM »
Ενας που τις εχει βαλει παντως..δεν ειχε ξετρελαθει κιολας..

Ίσως φταίει το 12/6 στα ελατήρια για δώσε κι άλλες ινφο.

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.