Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209653 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 14, 2010, 07:20:01 PMReply #495

Offline Vroutos

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #495 on: February 14, 2010, 07:20:01 PM »
Εκπαιδευτής? Πως την παλεύεις? Το πιτμπουλάκι μου μ'έχει καβαλήσει κανονικά!
Miata NBFL 1.6
Greddy Custom Turbo
Megasquirt 3 By Rev
Toyota Cops
Torsen T1 LSD
Sporty Braces
BC Coilovers 9/6
Hard Dog Single Diagonal Roll Bar w/ Harness Bar
Sparco Sprint Seat (Driver's Only)
15x7 +37 OZ Superleggeras w/ Toyo R888
Hawk HP+ w/ TDR SS Brake Lines
Lefkaditis Motorsport

February 14, 2010, 07:44:52 PMReply #496

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #496 on: February 14, 2010, 07:44:52 PM »
@jskyline
ξερεις που παρκαρω....
Κοιτα αν αλλαξε τπτ στο nc μου :finger:
Περασα χθες αλλα δεν ηταν εκει το αμαξι :P Και χωρις πλακα το κοιταω καθε φορα...Αφου περιμενω πως και πως να το δω...Σημερα θα ανεβω για φαγητο Κεφαλαρι αστο εκει ολη μερα :)
Mολις το ειδα και ναι ειναι αλλαγμενο !!! Σταματησα και λιγο και το χαζεψα. Πολυ ωραια τα παπουτσακια σου ;) Φαινοταν και απο μακρια οτι εχει τουμπανιασει !!! Ηταν και πεντακαθαρες οι ζαντες και τα ΤΟΥΟ οποτε ξεχωριζαν απο το γκριζομπλε αμαξι !!! Πρεπει να εχει αλλαξει και κατι στο οφσετ ε ??? Γιατι μου φανηκαν να βγαινουν λιγο προς τα εξω και βοηθουσε πολυ στην εμφανιση αυτο...Ειπα να μην το βγαλω φωτο σαν καλος ρουφιανος, το αφησα να το καθαρισεις και να μας τα παρουσιασεις εσυ.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 14, 2010, 09:39:24 PMReply #497

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #497 on: February 14, 2010, 09:39:24 PM »
Τι εγινε ρε πολυ ερωτας επεσε στο φορουμ. :P
Πατας refresh και δεν υπαρχει τιποτα.
.
.
.
Χρονια πολλα στους ερωτευμενους. :giveheart:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

February 14, 2010, 11:18:58 PMReply #498

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #498 on: February 14, 2010, 11:18:58 PM »
Το μαμα γιατι το εγραψες με εισαγωγικα Χαρουλι??? :girlie: :girlie:

Γιατι απλα εχω ψιλομπερδευτει...!!!  :punish: :punish: :punish:
Ειμαι"μαμα"????
Ειμαι... "μπαμπα"???
"Ξαδερφος" μηπως???? :llol: :llol: :llol:

February 14, 2010, 11:28:58 PMReply #499

Offline HOUZIK

« Reply #499 on: February 14, 2010, 11:28:58 PM »
Φαινοταν και απο μακρια οτι εχει τουμπανιασει !!! Ηταν και πεντακαθαρες οι ζαντες και τα ΤΟΥΟ οποτε ξεχωριζαν απο το γκριζομπλε αμαξι !!! Πρεπει να εχει αλλαξει και κατι στο οφσετ ε ??? Γιατι μου φανηκαν να βγαινουν λιγο προς τα εξω και βοηθουσε πολυ στην εμφανιση αυτο...
Απο το ΟΕΜ 55 οφσετ και 6.5 πλατος, ανεβηκα σε 45 και 7.5, οποτε δικαιολογημενα δειχνει πρησμενο :tease:

Ειπα να μην το βγαλω φωτο σαν καλος ρουφιανος, το αφησα να το καθαρισεις και να μας τα παρουσιασεις εσυ.
μεσα στην εβδομαδα περιμενω να ολοκληρωθει αλλη μια μοντα....
Μετα πλυσιμο και βουρ για παρουσιαση :yeah:
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

February 15, 2010, 11:44:28 AMReply #500

Offline Liakos

« Reply #500 on: February 15, 2010, 11:44:28 AM »
Κ τα ελληνικα στρατα δεν τα σκεφτεσαι ρε αλητη?Τι πρεπει να κανω εγω δλδ που τοτε θα ειμαι μεσα?Να αφησω το περιπολο μου για να μπω στο κεντρικο ΚΨΜ που εχει internet για να δω τα καμωματα σου?Αισχος... :P :P :P
Μεγειες!

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

February 15, 2010, 11:51:05 AMReply #501

emilmx

• Guest
« Reply #501 on: February 15, 2010, 11:51:05 AM »
ρε δεν πετάτε χαρταετό εσείς??

February 15, 2010, 11:57:21 AMReply #502

Offline Liakos

« Reply #502 on: February 15, 2010, 11:57:21 AM »
Ντεν μπορι καρντια μου.Ντιαβαζι... :yawn:

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

February 15, 2010, 12:05:38 PMReply #503

Offline HOUZIK

« Reply #503 on: February 15, 2010, 12:05:38 PM »
Κ τα ελληνικα στρατα δεν τα σκεφτεσαι ρε αλητη?Τι πρεπει να κανω εγω δλδ που τοτε θα ειμαι μεσα?Να αφησω το περιπολο μου για να μπω στο κεντρικο ΚΨΜ που εχει internet για να δω τα καμωματα σου?Αισχος... :P :P :P
Μεγειες!
Προς σεβασμο στα ελληνικα στρατα...πες μου σε πιο στρατοπεδο εισαι και σιγουρα :girlie: θα περασω να παρω εγκριση :yeah:
αλλλιως την κοπανας την παρασκευη και ερχεσαι Βαρυμπομοπη  :finger:
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

February 15, 2010, 02:55:43 PMReply #504

Offline Liakos

« Reply #504 on: February 15, 2010, 02:55:43 PM »
Eπιτρέψτε μου να γράψω δύο πράγματα.
Ο συγχρονισμός των στροφών είναι απαραίτητος σε γρήγορα κατεβάσματα και είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια (από τις e30 εποχές). Όταν μάλιστα δεν το έκανες αυτό με την e30, ήσουν σε πολύ δύσκολη θέση (καμμία σχέση με μιατα).

Για το βίντεο τώρα η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο φίλος πηγαίνει πραγματικά αργά και θα έπρεπε καλύτερα να εξασκηθεί στην απαλή και αποτελεσματική πραγματικά γρήγορη οδήγηση. Αν πήγαινε γρήγορα και στο πραγματικό όριο τότε έπρεπε τα ελαστικά να στριγγλίζουν, φτάνοντας στα όριά τους(βέβαια δεν βοηθάει και ο ¨αρωγός¨κινητήρας). Οι γραμμές του θα έπρεπε να είναι στο όριο, να γλύφει το apex, κάτι που βεβαιοτατατα δεν κάνει. Το βίντεο είναι λυπηρό (συγνώμη για την έκφραση)

Τα παραπάνω είναι η ταπεινή μου άποψη και βέβαια μπορείτε να την κρίνετε όπως εσείς θέλετε.

Hλια να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια.Χωρις να δηλωνω προσβεβλημενος, με χαρα θα σε προσκαλουσα να με ακολουθησεις με το νεο σου αποκτημα στον ιδιο ρυθμο(αν οχι σε χαμηλοτερο) στον ιδιο νωπο δρομο...
Η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη κ προσωπικα παντα τη δεχομαι κ τη σεβομαι.Θα μου επιτρεψεις ομως να μην σχολιασω την τηλεκριτικη, κοινως την κριτικη του καναπε, καθως το forum λειτουργει συμφωνα με καποιους κανονες τους οποιους δεν επιθυμω να παραβω.
Επαναλαμβανω, προφανως κ δεν παρεξηγηθηκα. :)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

February 15, 2010, 03:09:38 PMReply #505

Offline Liakos

« Reply #505 on: February 15, 2010, 03:09:38 PM »
Κ για να συνεχισω....το βιντεο δεν προβαλει οδηγηση στο οριο της προσφυσης.Κανουμε που κανουμε τη μλκια να τρεχουμε σε δημοσιους δρομους, ας μην το ξεφτυλιζουμε κιολας.Προβαλει οδηγηση στο δικο μου οριο.Στο οριο που μου επιβαλει η δικη μου λογικη(υπο συζητηση αυτο) οχι τοσο για τον κακομοιρη που θα τυχει να ειναι στο αντιθετο ρευμα, αλλα για την ασφαλεια του εαυτου μου, λεγε με κ αυτοσυντηρηση ή ενστικτο επιβιωσης.

Απαλη, αποτελεσματικη οδηγηση = οχι στραμπουληγματα = μειωμενο "στριγγλημα" ελαστικων.Επισης καλο ειναι να γνωριζουμε οτι δεν συμπεριφερονται ολα τα λαστιχα ομοιως.Υπαρχουν λαστιχα που φτανοντας στο οριο παραγουν εντονα αυτο το στριγγλημα κ υπαρχουν κ αλλα που απλα δεν ξερουν τι σημαινει κατι τετοιο...ποσο μαλλον σε βρεγμενη ασφαλτο. ;) Για γραμμες σε δημοσιο, αγνωστο σε εμενα δρομο με μια λωριδα νομιζω δεν εχει νοημα να συζηταμε...

Το "αργα" ειναι γεματες 3ες κ 4ες...γτ το βιντεο ειναι μονιμως 3η,4η κ που κ που ανεβαζω σε 5η...μιλαμε για 120+ 150+ και χλμ κ στις 2 περιπτωσεις...

Το heel&toe δεν εχει να κανει με την ταχυτητα που θα γινει ενα κατεβασμα...αυτο νομιζω ειναι προφανες.

Λυπαμαι που το βιντεο σε λυπει... :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

February 15, 2010, 03:15:25 PMReply #506

Offline mx5mk1

« Reply #506 on: February 15, 2010, 03:15:25 PM »
Eπιτρέψτε μου να γράψω δύο πράγματα.
Ο συγχρονισμός των στροφών είναι απαραίτητος σε γρήγορα κατεβάσματα και είναι κάτι που κάνω εδώ και πολλά χρόνια (από τις e30 εποχές). Όταν μάλιστα δεν το έκανες αυτό με την e30, ήσουν σε πολύ δύσκολη θέση (καμμία σχέση με μιατα).

Για το βίντεο τώρα η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο φίλος πηγαίνει πραγματικά αργά και θα έπρεπε καλύτερα να εξασκηθεί στην απαλή και αποτελεσματική πραγματικά γρήγορη οδήγηση. Αν πήγαινε γρήγορα και στο πραγματικό όριο τότε έπρεπε τα ελαστικά να στριγγλίζουν, φτάνοντας στα όριά τους(βέβαια δεν βοηθάει και ο ¨αρωγός¨κινητήρας). Οι γραμμές του θα έπρεπε να είναι στο όριο, να γλύφει το apex, κάτι που βεβαιοτατατα δεν κάνει. Το βίντεο είναι λυπηρό (συγνώμη για την έκφραση)

Τα παραπάνω είναι η ταπεινή μου άποψη και βέβαια μπορείτε να την κρίνετε όπως εσείς θέλετε.

Hλια να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια.Χωρις να δηλωνω προσβεβλημενος, με χαρα θα σε προσκαλουσα να με ακολουθησεις με το νεο σου αποκτημα στον ιδιο ρυθμο(αν οχι σε χαμηλοτερο) στον ιδιο νωπο δρομο...
Η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη κ προσωπικα παντα τη δεχομαι κ τη σεβομαι.Θα μου επιτρεψεις ομως να μην σχολιασω την τηλεκριτικη, κοινως την κριτικη του καναπε, καθως το forum λειτουργει συμφωνα με καποιους κανονες τους οποιους δεν επιθυμω να παραβω.
Επαναλαμβανω, προφανως κ δεν παρεξηγηθηκα. :)

:oops:
 Ηλία μου δεν είδα ότι είναι δικό σου το βιντεάκι.  :-[
Συγνώμη  

February 15, 2010, 03:19:14 PMReply #507

Offline Liakos

« Reply #507 on: February 15, 2010, 03:19:14 PM »
Ηλια, τι συγγνωμη? Οπως εγραψα κ πριν η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.  :) Ολοι μας ειμαστε αξιοι κριτικης.Απλα τυχαινει να διαφωνω με την αποψη σου, καθως ημουν παρων. :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

February 15, 2010, 03:20:59 PMReply #508

Offline mx5mk1

« Reply #508 on: February 15, 2010, 03:20:59 PM »
Κ για να συνεχισω....το βιντεο δεν προβαλει οδηγηση στο οριο της προσφυσης.Κανουμε που κανουμε τη μλκια να τρεχουμε σε δημοσιους δρομους, ας μην το ξεφτυλιζουμε κιολας.Προβαλει οδηγηση στο δικο μου οριο.Στο οριο που μου επιβαλει η δικη μου λογικη(υπο συζητηση αυτο) οχι τοσο για τον κακομοιρη που θα τυχει να ειναι στο αντιθετο ρευμα, αλλα για την ασφαλεια του εαυτου μου, λεγε με κ αυτοσυντηρηση ή ενστικτο επιβιωσης.

Απαλη, αποτελεσματικη οδηγηση = οχι στραμπουληγματα = μειωμενο "στριγγλημα" ελαστικων.Επισης καλο ειναι να γνωριζουμε οτι δεν συμπεριφερονται ολα τα λαστιχα ομοιως.Υπαρχουν λαστιχα που φτανοντας στο οριο παραγουν εντονα αυτο το στριγγλημα κ υπαρχουν κ αλλα που απλα δεν ξερουν τι σημαινει κατι τετοιο...ποσο μαλλον σε βρεγμενη ασφαλτο. ;) Για γραμμες σε δημοσιο, αγνωστο σε εμενα δρομο με μια λωριδα νομιζω δεν εχει νοημα να συζηταμε...

Το "αργα" ειναι γεματες 3ες κ 4ες...γτ το βιντεο ειναι μονιμως 3η,4η κ που κ που ανεβαζω σε 5η...μιλαμε για 120+ 150+ και χλμ κ στις 2 περιπτωσεις...

Το heel&toe δεν εχει να κανει με την ταχυτητα που θα γινει ενα κατεβασμα...αυτο νομιζω ειναι προφανες.

Λυπαμαι που το βιντεο σε λυπει... :P

Έκανες πολύ καλά που πήγες αργά σε άγνωστο+δημόσιο+βρεγμένο δρόμο  :good:
Συγνώμη και πάλι   :nono:
::-

February 15, 2010, 03:28:22 PMReply #509

Offline Liakos

« Reply #509 on: February 15, 2010, 03:28:22 PM »
Έκανες πολύ καλά που πήγες αργά σε άγνωστο+δημόσιο+βρεγμένο δρόμο  :good:

:moutza: :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High