Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]  (Read 209730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 12, 2010, 03:22:58 PMReply #435

Offline haris_nc

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
« Reply #435 on: February 12, 2010, 03:22:58 PM »
Το βαζω και εδω για να υπενθυμισω σε ολους για πιο λογο γραφουμε σε αυτο το φορουμ.

Some friends of mine....

;)

February 12, 2010, 03:42:38 PMReply #436

Offline nmwisima

« Reply #436 on: February 12, 2010, 03:42:38 PM »
Αχιλλέα ξέρεις πόσα παρόμοια πμ με απόψεις σαν του Αιμίλιου έχω λάβει κατά καιρούς??Θα εκπλαγείς αν σου πω...

Δεν θέλω να μου πεις και δεν με ενδιαφέρει. Σημασία έχει τελικά τι φόρουμ θέλεις να έχεις. Στο χέρι σας είναι -όλων όσοι έχετε κοπιάσει και πληρώνετε για το φόρουμ αυτό- να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε/σας ταιριάζει/απαιτουν οι περιστάσεις. Από εκεί και πέρα, όπως έλεγε και ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, τα πράγματα έχουν τη δική τους δυναμική.

Δεν θέλω να δημιουργήσω πολεμική, την άποψή και τη διάθεσή μου μου την κατέθεσα λίγα ποστ πιο πάνω.
Αυτή είναι ότι όντως αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στο οφτόπικ/χαβαλέ και στη μαλακία.

Νομίζω θα συμφωνήσεις ότι απέχει πολύ από το να πάμε στο άλλο άκρο.

February 12, 2010, 04:07:39 PMReply #437

Offline xenos

« Reply #437 on: February 12, 2010, 04:07:39 PM »
Αν ήθελα να σου κάνω κήρυγμα (και να το συνδιάσω και με το επάγγελμά μου) θα σου έλεγα ότι μου θυμίζεις το παιδάκι στην τάξη
που όταν του λέει ο δάσκαλος να μην κάνει φασαρία,εκείνο λέει ότι ο Κωστάκης έκανε περισσότερη.

Μανώλη, εγώ έγραψα:

οκ σόρρυ, δεν μου φάνηκε τρομερό.  :oops:

Τι άλλο να κάνω να εξιλεωθώ?  :-\

Δεν αποτέλεσες την αφορμή εσύ γιατί παρόμοια ποστς γράφονται καθημερινά,απλά μου έκανε εντύπωση που δεν θεώρησες
λογικό ότι το συγκεκριμένο βίντεο σβήστηκε.

Λογικότατο που σβήστηκε. Εγώ το λήγω κάπου εδώ...
Ζητώ συγγνώμη από εκείνους που προσβλήθηκαν άμεσα ή έμμεσα.  :)
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 12, 2010, 04:15:58 PMReply #438

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #438 on: February 12, 2010, 04:15:58 PM »
Μανώλη, εγώ έγραψα:
10 Πάτερ ημών και 5 Χαίρε Μαρία, Χαίρε!
:P :P :P
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

February 12, 2010, 04:24:09 PMReply #439

Offline Ξάδελφος

« Reply #439 on: February 12, 2010, 04:24:09 PM »
Οταν με πληροφορησε ο Α. για αυτο το φορουμ ηδη διαβαζα και συμμετειχα στ αλλα δυο. Πλεον σ αυτο γραφω και συμμετεχω καθημερινα ενω στ αλλα δυο μια φορα τη βδομαδα ανοιγω για να δω τα unread. Εδω βρηκα φιλους και εκανα αλλους κι αυτος ειναι ο λογος που κολλησα,ο παρεϊστικος χαρακτηρας.Οταν ψαχνω καποια τρομερα εξειδικευμενη πληροφορια ακομη αλλα ολο και πιο σπανια  ανατρεχω αλλου αλλα μεχρι εκει.Αυτο το γουσταρω τ αλλα απλα τα χρησιμοποιω.Δε βαζω ομως πληροφορια εκει γιατι δε γουσταρω το στρατιωτικο νομο,δεν ειμαι ανηλικο (εχω μαθει απο παιδι να πειθαρχω χωρις να μου τις βρεχουν οι γονεις μου) εχω  ελευθερη βουληση  και γιατι δε μ αρεσει η δαμοκλειο σπαθη που νιωθω πανω απ το κεφαλι μου η οποια θα πεσει αν γραψω κατι που θα κανει καποιου αλλου τον ανδρισμο μεσω του ποστ μου, μικροτερο ή δε θα συμφωνει. Εδω περα απ την πλακα- κι αυτη μονο στο Μπλα μπλα(μαλλον πρεπει να ορισουμε τα ορια αυτου ωστε να μην τα ξεπερναμε αθελα μας), σ αλλα θεματα παρατηρω μερα με τη μερα οτι με την ανεση και οικειοτητα  που ισως εκτος απο μενα κι αλλοι νιωθουν ,το καθε θεμα εμπλουτιζεται και το φορουμ σιγα σιγα γινεται ολο και πιο πλουσιο απο πληροφορια εχοντας το ιδιαιτερο πλεονεκτημα οτι παραμενει παρεϊστικο-φιλικο.Κι οπως ειπε καποιος νωριτερα"Στο χέρι σας είναι -όλων όσοι έχετε κοπιάσει και πληρώνετε για το φόρουμ αυτό- να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε/σας ταιριάζει/απαιτουν οι περιστάσεις. Από εκεί και πέρα, όπως έλεγε και ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, τα πράγματα έχουν τη δική τους δυναμική".

February 12, 2010, 04:30:54 PMReply #440

Offline xenos

« Reply #440 on: February 12, 2010, 04:30:54 PM »
Μανώλη, εγώ έγραψα:
10 Πάτερ ημών και 5 Χαίρε Μαρία, Χαίρε!
:P :P :P

Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν!  :P
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

February 12, 2010, 04:31:29 PMReply #441

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #441 on: February 12, 2010, 04:31:29 PM »
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/571985/ ....Μονο 333 σε ολο το κοσμο.
Ειναι αληθεια????

Δεν το κόβω να ναι αλήθεια, το trilogy έβγαινε σε 1800 σύμφωνα με το link απο κάτω.

Πολυ-πολυ ωραια εκδοση ! Πραγματικα 333 αυτοκινητα που κυκλοφορησαν ομως μονο στην Ευρωπη ;)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 12, 2010, 04:32:43 PMReply #442

Offline xenos

« Reply #442 on: February 12, 2010, 04:32:43 PM »
Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ

http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html

που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333
Ετσι συμφωνω,αλλα καλο ειναι να το αναφερει ο πωλων για να ξερει κ ο αλλος τι ψωνιζει.......αλλη αξια εχει το no 1 κ αλλη το 237 πχ....

Αυτό πως προκύπτει?  :????:

February 12, 2010, 04:43:20 PMReply #443

Offline saldale

« Reply #443 on: February 12, 2010, 04:43:20 PM »
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση.
Έχοντας αρκετή εμπειρία από σχετικά forums με θέμα το αυτοκίνητο (GTClub, AudiS3 club, AudiSportsClub) άλλα και ως νέο σχετικά μέλος στο MyMX5, θα ήθελα να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται και να δηλώσω ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από το επίπεδο γνώσης και ενημέρωσης που συνάντησα αλλά και από το επίπεδο όλων των παιδιών στο forum, που κάποια τα γνώρισα από κοντά, αλλά και όλων των υπολοίπων που ούτε καν έχω γνωρίσει ακόμα αλλά εκτιμώ ήδη πάρα πολύ.

Σίγουρα χρειάζεται προσπάθεια από όλους μας για να μην “ξεφύγουν” τα πράγματα και χαθεί η ουσία αλλά πραγματικά θεωρώ ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Ηλία (Liakos) για την πρόσκληση να γίνω μέλος/μέρος αυτού του forum.  :)
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

February 12, 2010, 04:53:13 PMReply #444

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #444 on: February 12, 2010, 04:53:13 PM »
Ενα θα πω παιδια... Ιδρυτικο μελος δεν ημουν στο φορουμ, ημουν ομως σιγουρα αρχικο μελος και εχω διαβασει σχεδον οτι εχει γραφτει εδω μεσα, σχεδον ολα τα ποστ, ολοι εδω μεσα εχουν συντελεσει με τον δικο τους τροπο να γεμισουν οι σελιδες αυτου του φορουμ, ας πανε ολοι λοιπον να ριξουν μια ματια στα ποστ που εχουν κανει και να δουν ποσο χρησιμα ειναι τα ποστ τους για ενα φορουμ με ΜΧ5 και ποσο σχεση εχουν με την αυτοκινηση, αν στο τελος λοιπον ειναι ευχαριστημενοι απο τα γραφομενα τους τοτε ας συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο, ελπιζω οτι καποιοι θα εχουν αυτογνωσια και θα κοψουν λιγο τις π@π@ριες τους !
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 12, 2010, 05:12:45 PMReply #445

Offline Basilmx5

« Reply #445 on: February 12, 2010, 05:12:45 PM »
Γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι σε ολα τα τοπικς μα ολα τα τοπικς πλην του Μπλα Μπλα πρεπει να γραφονται πληροφοριες κ συζητησεις με αναφορες για το συγκεκριμενο θεμα...(κανενα οφ τοπικ του στυλ πειραγμα ή πλακα ειναι σιγουρο οτι δεν μπορει να αποφευχθει)... στο Μπλα Μπλα ομως (το λεει κ το ονομα του) γραφεται οτι μας κατεβει στο μυαλο... απο κει κ περα το τι θα μας κατεβει στο μυαλο ειναι θεμα στο καθενα ξεχωριστα ποσο κρινει οτι αυτο που θα ποσταρει θα ειναι "πρεπον".

February 12, 2010, 05:14:55 PMReply #446

Offline Basilmx5

« Reply #446 on: February 12, 2010, 05:14:55 PM »
Γιώργο άμα κοιτάξεις εδώ

http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html

που τα έχει βάλει ο Γιάννης θα δεις και το Trilogy και τις διαφορές που έχει (δέρματα διχρωμίες κτλ).
Άν δεν λάνω λαθος έχουν και αριθμό παραγωγής κανονικά απο 1 εώς 333
Ετσι συμφωνω,αλλα καλο ειναι να το αναφερει ο πωλων για να ξερει κ ο αλλος τι ψωνιζει.......αλλη αξια εχει το no 1 κ αλλη το 237 πχ....

Αυτό πως προκύπτει?  :????:

Το ιδιο ειναι για εναν που ενδιαφερεται για συλλεκτικα κομματια να ξερει οτι εχει το 1ο που βγηκε απτο εργοστασιο(με οτι ψυχολογικα συνοδευει αυτο) με το να εχει το 237ο?
Για εναν που ψαχνει τετοια εχει σημασια...

February 12, 2010, 05:23:13 PMReply #447

Offline Liakos

« Reply #447 on: February 12, 2010, 05:23:13 PM »
Εχω συγκλονιστει !!! Τι αμαξαρα ειναι αυτη στην αρχη του βιντεο !!!
:moutza: :moutza:

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

February 12, 2010, 05:23:31 PMReply #448

Offline lathreos

« Reply #448 on: February 12, 2010, 05:23:31 PM »
Να πεταχτω και εγω σαν το λιλι να πω την γνωμη μου.

Ο χαρακτήρας ενος φορουμ φτιάχνετε με βαση τον συνδυασμό των χαρακτήρων των ενεργων μελων. Αυτο καθ'αυτο ενα φορουμ ειναι άψυχο.
Το mymx5 εχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του ο οποιος ειναι παιχνιδιάρικος και της παρεας.Με βαση αυτον τον χαρακτήρα ειμαστε ολοι εμεις εδω και αγαπαμε αυτο το φορουμ. Κακα τα ψεμετα, τα τεχνικά θεματα δεν ειναι το δυνατο σημείο αυτού του φορουμ οσο η αψογη ατμόσφαιρα.
Για να εισαι ενεργο μελος σε ενα φορουμ σημαίνει οτι γουσταρεις τον συνδυασμό πραγμάτων που βλεπεις και γι'αυτον τον λογο επιδη ολοι γουσταρουμε το ομορφο αυτο κλιμα δεν υπαρχει σκοπος και λογος να αλλαξει το παραμικρό οπως γράφτηκε. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρεπει να καταντήσουμε ξέφραγο αμπελι και μπατε σκύλοι αλέστε.
Αν αλλαξει ο χαρακτήρας του φορουμ πιστεύω οτι θα σταματισουν αρκετοι να γραφουν και δεν το θελει κανεις αυτο. Αν ηταν να λειτουργεί ενα φορουμ μονο για μια παρεα και μια κλικα υπαρχει και το skype
Mx5 1,6 stock
Piaggio X9 210 malossi :P
Yamaha R1 '05

February 12, 2010, 09:18:21 PMReply #449

Offline XrhstosZ

« Reply #449 on: February 12, 2010, 09:18:21 PM »
Αντε να δω εγω πως θα το σφηνωσω...αν καταφερω να το βαλω πανω σε σιδηροδρομους ωστε να μπορει να τ οδηγει κι η μαριλενα τ αμαξι θα ναι κολπο γκροσο(εννοειτε χωρις να καταστρεψω το εργοστασιακο καθισμα).
Το μπακετ με το εργοστασιακο ειναι η μερα με τη νυχτα.Οταν μ ειχε κανει βολτα ο Μανος (Οπτιον Ντι) και αμεσως μετα μπηκα στα αμαξι μου,ειχα συνηθισει στριμωγμενος και στην πρωτη στροφη που γλυστρισα στο καθισμα τρομαξα.

επαθα κατι αντιστοιχο οταν μετα απο μιση ωρα οδηγησης σε polaki του 07(προτελευταιο) μπηκα στο μχ5 μου.... ΚΟΥΒΑΣ!!!!!!!