!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (198/302) > >>

option-D:

--- Quote from: haris_nc on March 08, 2010, 06:11:26 PM ---
--- Quote from: option-D on March 08, 2010, 02:04:26 PM ---Κι η τιμή αυτού;

--- End quote ---

Μανο ζαχαρωνεις...?

--- End quote ---

Με τέτοια τιμή μένω στο ζαχάρωμα  :trelgel:

Neko:
Πες Antonio τι προβλημα εχεις και μπορει καποιος να σε βοηθησει ;)

simkoz:

--- Quote from: option-D on March 08, 2010, 09:12:23 PM ---Τί σκέφτομαι βάλω εν σου λέγω και μη μου χαλάς την αγγελία αγαπητέ φίλε..
Αν φύγει πάμε για κάτι καλό πάντως..

--- End quote ---
είπε ο άνθρωπος που δεν κυκλοφορεί το ΜΧ του...

dimsabas:

--- Quote from: emilmx on March 08, 2010, 04:58:31 PM ---γιαυτό αγοραστικέ ένα φιατ πάντα να κάνει τα πάντα και να μην στεναχωριέμαι άμα δεν βρίσκω παρκιν στων πειρεα

--- End quote ---

Κάτσε να τα βάλουμε κάτω: το να έχεις το Miata κάπου στη Γλυφάδα, να πρέπει να διανύσεις τη μισή Αθήνα για να το βρεις (άρα χάνεις τις αυθόρμητες βόλτες), το να πληρώνεις διπλές ασφάλειες και τέλη, συν τη δόση για το Panda (γιατί δε φαντάζομαι να το βρήκες στα γαριδάκια :llol:) είναι πιο συμφερτικό από το να νοίκιαζες με 130 ευρώ μια θέση πάρκινγκ για το Miata και να γλίτωνες τα έξοδα του Panda; Και μη μου πεις για τα 25 λίτρα/100 χλμ, γιατί αυτά περιελάμβαναν και μπόλικα αλήτικα στην πίστα, δεν καις τόσο κάθε μέρα. Νομίζω ότι δε σε συμφέρει με τίποτα οικονομικά, άσε που θα έχεις μια αμαξάρα που ουσιαστικά δε θα την έχεις, παρά μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.

Πάντως, η Γλυφάδα είναι 7 λεπτά από το σπίτι μου. Μπορείς να μου δώσεις κλειδιά να στο ξεμπουκώνω πού και πού... :angel: :angel:

dimsabas:

--- Quote from: pooru ni san on March 08, 2010, 11:07:24 AM ---Εδώ η 100άρα έχει 1,70 με 1,72 στο Ηράκλειο ενώ για την απλή πρέπει να πας σε ένα δύο συγκεκριμένα πρατήρια για να την βρεις οριακά κάτω από 1,50.  :'(
--- End quote ---

Κάτσε, εσύ βάζεις 100άρα; Γιατί;

Πάρτε κι έναν μεθυσμένο Λεωνίδα να ευθυμήσουμε. Σημειώνονται οι γλωσσικές αυθαιρεσίες... :llol: :llol: :llol:

--- Quote from: leonidas11b on March 08, 2010, 09:10:56 PM ---Αντε καλοπουλειτα ρε κουκλε!
Πολυ καλη επιλογη για οποιον θελει να στιβει ευκολα, να δειχνει ομορφο κ.τ.λ..........
Τι σκεφτεσαι να βαλεις?

--- End quote ---

Κάπου σου έπεσαν οι τόνοι Λεώ... :tease: :tease: :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version