!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (199/302) > >>

XrhstosZ:
εγω γελασα παντως οταν το ειδα :-)  ηταν λιγο off topic βεβαια!

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on March 08, 2010, 10:06:11 PM ---
--- Quote from: pooru ni san on March 08, 2010, 11:07:24 AM ---Εδώ η 100άρα έχει 1,70 με 1,72 στο Ηράκλειο ενώ για την απλή πρέπει να πας σε ένα δύο συγκεκριμένα πρατήρια για να την βρεις οριακά κάτω από 1,50.  :'(
--- End quote ---

Κάτσε, εσύ βάζεις 100άρα; Γιατί;

Πάρτε κι έναν μεθυσμένο Λεωνίδα να ευθυμήσουμε. Σημειώνονται οι γλωσσικές αυθαιρεσίες... :llol: :llol: :llol:

--- Quote from: leonidas11b on March 08, 2010, 09:10:56 PM ---Αντε καλοπουλειτα ρε κουκλε!
Πολυ καλη επιλογη για οποιον θελει να στιβει ευκολα, να δειχνει ομορφο κ.τ.λ..........
Τι σκεφτεσαι να βαλεις?

--- End quote ---

Κάπου σου έπεσαν οι τόνοι Λεώ... :tease: :tease: :tease:

--- End quote ---

Καλα, καλα επειδη το δικο σου δεν θα στιβει τοσο καλα και θα πινεις τσαγια στις γνωστες στροφες γι'αυτο με διασυρεις!
Τονους δεν βαζω! :finger:
ΟΚ με το καλοπουλειτα οκ με το στιβει αντε και με τους τονους......το να τι σε ενοχλησε!?!
Δεν πιστευω να πηγε στο κακο το μυαλο σου?!

dimsabas:
Δεν υπήρχε να στο αρχικό ποστ, μάνα μου! :P :P :P :P :P
Το δικό σου στίβει δηλαδή; :llol: :llol: :llol:

leonidas11b:

--- Quote from: dimsabas on March 08, 2010, 10:36:50 PM ---Δεν υπήρχε να στο αρχικό ποστ, μάνα μου! :P :P :P :P :P
Το δικό σου στίβει δηλαδή; :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol:
Δωρο στο δασκαλω:

Το δηκω μου ακκωμα ουται στιβυ, ουται τρυβη, αλα κοντωζοιγονει και αυτη ει στειγμυ! :yeah:
 :llol: :zalistika: :llol: :tease:

emilmx:

--- Quote from: dimsabas on March 08, 2010, 10:02:18 PM ---
--- Quote from: emilmx on March 08, 2010, 04:58:31 PM ---γιαυτό αγοραστικέ ένα φιατ πάντα να κάνει τα πάντα και να μην στεναχωριέμαι άμα δεν βρίσκω παρκιν στων πειρεα

--- End quote ---

Κάτσε να τα βάλουμε κάτω: το να έχεις το Miata κάπου στη Γλυφάδα, να πρέπει να διανύσεις τη μισή Αθήνα για να το βρεις (άρα χάνεις τις αυθόρμητες βόλτες), το να πληρώνεις διπλές ασφάλειες και τέλη, συν τη δόση για το Panda (γιατί δε φαντάζομαι να το βρήκες στα γαριδάκια :llol:) είναι πιο συμφερτικό από το να νοίκιαζες με 130 ευρώ μια θέση πάρκινγκ για το Miata και να γλίτωνες τα έξοδα του Panda; Και μη μου πεις για τα 25 λίτρα/100 χλμ, γιατί αυτά περιελάμβαναν και μπόλικα αλήτικα στην πίστα, δεν καις τόσο κάθε μέρα. Νομίζω ότι δε σε συμφέρει με τίποτα οικονομικά, άσε που θα έχεις μια αμαξάρα που ουσιαστικά δε θα την έχεις, παρά μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.

Πάντως, η Γλυφάδα είναι 7 λεπτά από το σπίτι μου. Μπορείς να μου δώσεις κλειδιά να στο ξεμπουκώνω πού και πού... :angel: :angel:

--- End quote ---

φιατ παντα

μοντέλο 90-92 injection 900 κυβικά κατανάλωση 5-7 λίτρα/100χιλ
αγορά 350€
μεταβίβαση 170€
ασφάλεια 250€ το χρόνο!!!
και το σημαντικότερο δεν κοπανάει δεν καίει δεν θα με νιαξει αν μου το κλέψουν χωράει παντού σαν το σμαρτ ένα πράμα!!
όσο για της αυθόρμητες βόλτες μόνο κάλο θα μου κάνει αυτόν των καιρό που θα πέσει πίνα (τα οικονομικά μου είναι χάλια και στην αθηνα θα γίνουν χειρότερα)

άσε που είναι αμαρτία και ταλαιπωρία να το βασανίζω μέσα στην αθηνα και την κίνηση

δεν το έκανες βόλτα κρύο να δεις την συμπεριφορά του συμπλέκτη και του ρελαντί
κατανάλωση

--- Quote from: emilmx on February 26, 2010, 04:08:46 PM ---μόλις έκανα ενα προχειρο υπολογισμό τι βενζίνα έκαψα δεύτερα τρίτη

είναι η πρώτη φόρα στη ζωή μου που κατάφερα και έκαψα 2 ντεπόζιτα βενζίνα τη ίδια μέρα  :exaclty: :exaclty: :exaclty:

την κυριακη πριν μπω στο καράβι φουλάρω 45λιτρα
αθηνα-μέγαρα-πιστά φουλάρω 44 λίτρα (μετά την επίσκεψη στην πιστά)
μέγαρα-κιατο-αθηνα-γλυφάδα (160-170χλι) και ο δείκτης είναι στο Ε :grrrrrr:
απο μεγαρα κιατο και πίσω αθηνα η ταχύτητα μου ήταν απο 120-150χλι  :????:
τρίτη πρωί ξεκινάω για αγ παρασκευή και λέω κάτσε να βάλω
πίρε  47 λίτρα  :oops:
δηλαδή ~23-25λιτρα/100 καλά είναι να το αφήσω :zalistika:

--- End quote ---

για πάμε πείσε μαι ότι κάνω κάπου λάθος Δημήτρη γιατί δεν βλέπω άλλη λύση  :????: :????:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version