!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (185/302) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: lok502 on March 05, 2010, 06:53:08 PM ---Αυτούς τους καραγκιόζηδες του ΣΕΑΑ έχω σιχαθεί να τους ακούω. Είχαν καλομάθει τα τελευταία 5 χρόνια ειδικά που ό,τι και να ζητούσαν η κυβέρνηση τους έκανε τη χάρη. Τώρα τους ενοχλούν οι νέοι φόροι γιατί θα πέσουν οι πωλήσεις τους αλλά τα εξωφρενικά τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα ανω της πενταετίας τα επικροτούσαν.   :guns: :guns: :guns: :guns:

--- End quote ---
Αχχχχχχχχχ τι κριμα..πρεπει ν ακυρωσω την KAΓΙΕΝ ..ατιμη κοινωνια...Πες τα ρε Γιωργο...

Ας βαλουν τωρα ,οχι στο στομα ,οχι στη μυτη ,οχι στα ρουθουνια,οχι στ αυτια καπου αλλου δε σας λεω, τα τεραστια υπερκυβισμενα αμαξια τους..

simkoz:
Εγώ γούστάρω Μάνο αλλά δεν μπορώ. Εχθές βόλτα μέχρι τις 2:00, σήμερα πίστα, αν πω στην καλή μου ότι θα πάω πάλι βόλτα με το φόρουμ, θα αλλάξει κλειδαριες καινθα μου κόψει και το Νετ. Καλή βόλτα μάγκες

Ξάδελφος:
Οι παντοφλες και το καλογυαλισμενο παρκε?(respect στη Δαφνη γι αυτο).
Ο Νεκταριος να μας κοπανησει?..Που ειναι , :axe:που του καναμε σωβρακο το θεμα?. :axe:

Neko:
Παρτε την γατα! Πατουσα οταν κοψει τα νυχια :P                                                                                          

Neko:
+1 και εγω ρε Μανο για μια απο τα ιδια!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version