!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: simkoz on March 05, 2010, 04:46:26 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 05, 2010, 11:16:42 AM ---
--- Quote from: simkoz on March 05, 2010, 10:30:02 AM ---Πάντως οπουδήποτε εκτός από ευθεία το dimasabas sporty ήταν πολύυυυυ μπροστά
--- End quote ---
Γλύφε, γλύφε! :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
άντε παραπέρα ρε. Να έρθεις στην επόμενη συνοδηγός μου να δεις. Το κατέχει πολύ περισσότερο από εμένα το άθλημα και το αμάξι είναι πολύ καλύτερα στημένο. Ο Δημήτρης δεν πάτησε φρένο πάνω από 2 φορές σε όλη την διαδρομή ενώ εγώ φρένα, κατεβάσματα κει την ταυτότητα στο στόμα.
--- End quote ---
Βλεποντας στην πορεια οτι το πινει το τσάι του ξυλωσε εν κινησει και πεταξε ,πεταλι φρενου,σεβροφρενο,μαρκουτσια και υγρα,να ελαφρυνει κι αλλο και να ανταγωνιστει τα διλιτρα NC.
lok502:
Αυτούς τους καραγκιόζηδες του ΣΕΑΑ έχω σιχαθεί να τους ακούω. Είχαν καλομάθει τα τελευταία 5 χρόνια ειδικά που ό,τι και να ζητούσαν η κυβέρνηση τους έκανε τη χάρη. Τώρα τους ενοχλούν οι νέοι φόροι γιατί θα πέσουν οι πωλήσεις τους αλλά τα εξωφρενικά τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα ανω της πενταετίας τα επικροτούσαν. :guns: :guns: :guns: :guns:
xenos:
H jdm γάτα που είναι? :????: :????: :????:
option-D:
To ψήνει κανείς για γρήγορη βραδινή βόλτα στο όρος Πεντέλη; :)
option-D:
Η jdm πατούσα;
Μισές δουλειές κάνεις :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version