!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (137/302) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: mx5mk1 on February 25, 2010, 02:38:54 PM ---
--- Quote from: option-D on February 25, 2010, 02:31:04 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on February 25, 2010, 02:14:15 PM ---....και αλλους τους τα κατεβαζεις.

--- End quote ---

:???:
Kί εσένα σ' αρέσει αυτό, ε;

:gay:

--- End quote ---

:llol: :moutza:

--- End quote ---

Εισαι και φαινεσαι.. :gay:.. :P νανανανανα........ :girlie:

option-D:
Τόσα ποστ κι ασχολείστε με μια μαυρίλα σε ένα κομμάτι πλαστικό.. Κανείς δεν ρωτάει όμως τί έγινε με το μηχανάκι.. Λογικά αυτό είναι λάστιχο.. Έπεσε το μηχανάκι; Χτύπησε ο οδηγός;
Περαστικά για τον προφυλακτήρα, δεν είναι τίποτα.. Φεύγει πανεύκολα..

Εγώ έχω μόνιμο καημό με τα μηχανάκια, επειδή είμαι κι εγώ οδηγός δικύκλων (διαφόρων μεγεθών) μην τους κλείσω το δρόμο ή χίλια δυο που θα βάλουν τον οδηγό τους σε κίνδυνο..
Ακόμα και λάθος να έκανε, σκέψου οτι είναι μόνιμα εκτεθειμένος.. Για να οδηγείς στην πόλη πρέπει να είσαι καμικάζι για να αποφύγεις ταρίφες που σταματάνε μές στη μέση για να φορτώσουν κόσμο (εννοείται χωρίς αλάρμ κι οι πόρτες να ανοίγουν χύμα - είχα φάει μια φορά μία στη μούρη), βιαστικούς που πετάνε τη μούρη απο τα στοπ για να μπουν στο δρόμο, πεζούς που περνάνε απέναντι ανάμεσα από τα σταματημένα οχήματα κι άλλα που αν οδηγάς καταλαβαίνεις μόνο.. Όταν πλησιάζεις/ σε πλησιάζει μηχανάκι κράτα πάντα μια πισινή για τυχόν μακακία του..

haris_nc:
Μανο να τους προσεχαμε αλλα οι πιο πολλοι οδηγουν σα ζωα,ουτε κοκκινο,ουτε στοπ,ουτε φλας,πανε αναποδα οποτε γουσταρουνε,οσο για τον οδηγο ας μην εκανε τη μ@λ@κι@ και εστριβε οποτε του κ@υλωνε να μην επεφτε πανω στο Βασιλη.

Εγω απο οσο εχω καταλαβει μονο το 30-40% οδηγουν σωστα και φορανε κρανος,ολοι οι αλλοι...κουκουρουκου,για να μη πω ποσοι δεν εχουν διπλωματα/ασφαλεια/αδεια κτλ.

option-D:
Δεν πάω να σου παρουσιάσω το μηχανάκι ως άγιο μέσο μεταφοράς..
Εσύ έχεις μίσος όμως μέσα σου.. Δεν είναι καλό αυτό..
Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν είχες οδηγήσει ποτέ μηχανάκι/μηχανή (και δεν εννοώ στις διακοπές για να πας στην παραλία, όπου εκεί είναι και χειρότερο) θα μπορούσες να καταλάβεις έστω και λίγο..
Το τελευταίο δεν το λέω αποκλειστικά για σένα..

nmwisima:

--- Quote from: Basilmx5 on February 25, 2010, 03:34:46 PM ---
--- Quote from: george 1323 on February 25, 2010, 03:32:25 PM ---
--- Quote from: haris_nc on February 25, 2010, 03:15:44 PM ---Γιατι ο Βασιλης ειναι κουλος..... :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel: :trelgel:

--- End quote ---
:llol: :llol: :exaclty:

--- End quote ---
Ρε αντε αποδω... ρε... χανοι...

--- End quote ---

honey???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version