!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
haris_nc:
Mανο κανενα μισος δεν εχω και εχω και φιλους που εχουν μηχανακια/μηχανες,αλλα οταν δε σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου που οδηγας το μηχανακι γιατι να σε σεβαστω εγω?
Για να μη σου πω για τα αλλα ΖΩΑ που βαζουν πανω στο μηχανακι τα παιδια τους χωρις κρανος χωρις τιποτα,και πολλες φορες οχι μονο ενα παιδι(αλλο τοσο ΖΩΑ ειναι και οσοι βαζουν τα παιδια τους στο καθισμα του συνοδηγου).
VasmaV:
please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα
όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
Konstantinos:
Εχώ δέχομαι ότι οι μηχανόβιοι είναι μια ευπαθής ομάδα οδηγών. Και εγώ λαμβάνω τα μέτρα μου όταν βλέπω μηχανάκια δίπλα μου, προσπαθώ να τους διευκολύνω κολλώντας στο μπροστινό μου στο φανάρι κτλ αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνοι γίνονται και οι ίδιοι έτσι...πόσες φορές έχουν σπάσει καθρέπτες για να προχωρήσουν μισό μέτρο στο φανάρι έχοντας κάνει 300 σφήνες στο μεταξύ λες και τα αμάξια πρέπει να πετάξουν σπό τους δρόμους... Μην πω πόσες φορές με έχουν παρασύρει μηχανές στο πεζοδρόμιο όταν πηγαίνω στη δουλειά μου στο κέντρο και με βρίζουν και από πάνω. Δεν πρόκειται για εμπάθεια και μίσος αλλά για μια περίεργη νοοτροπία! Και τις φορές που τα μηχανάκια δεν είναι στο πεζοδρόμιο για να κόψουν δρόμο, αλλά κινούνται όπως ορίζει ο ΚΟΚ στο δρόμο ρισκάρουν τη ζωή τους επειδή σε περίπτωση ατυχήματος ο έρμος ο οδηγός αυτοκινήτου βρίσκει το μπελά του και αυτό πιστεύουν ότι τους παράχει μια ασυλιά! Όπως αντιλαμβάνομαι στη περίπτωση του Βασίλη η ζημιά έγινε με ελάχιστα χιλιόμετρα έως μηδενικα :????: Δεν έχω οδηγήσει μηχανάκι ποτέ αλλά αν οδηγούσα θα πήγαινα με σύνεση. Μερικές φορές πάνε γυρεύοντας και οι ίδιοι. Εξαιρούνατι οι οδηγοί ντιλίβερι που η πίεση και μόνο του χρόνου και ο φόρτος της δουλειάς τους αναγκάζει να πετάξουν με το μηχανάκι και να περάσουν μέχρι και στοπ και φανάρια.Εκεί είμαι περισσότερο επιεικής. Αλλά αυτές τις σφήνες, ειδικά από παπάκια χωρίς καθρέπτες ::- δεν μπόρεσα να τις καταλάβω ποτέ :btp: όντως :D
plokamhs:
Μανο σαν και σενα νιωθω και εγω.Οταν βλεπω μηχανακι κατω,ειτε του επεσε στο φαναρι ειτε τρακαρε ειτε οτιδηποτε,σφηγκεται η καρδια μου...Και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο---->
--- Quote from: option-D on February 25, 2010, 05:20:35 PM ---Το μόνο που ξέρω είναι οτι αν είχες οδηγήσει ποτέ μηχανάκι/μηχανή (και δεν εννοώ στις διακοπές για να πας στην παραλία, όπου εκεί είναι και χειρότερο) θα μπορούσες να καταλάβεις έστω και λίγο..
--- End quote ---
Αν καποιος δεν εχει οδηγησει μηχανη,δυσκολα καταφερνει να μαντεψει την επομενη τους κινηση(γιατι τις περισσοτερες φορες αυτο χρειαζεται,ετσι δεν ειναι?)
Απλα οταν βλεπεις τον αλλον σε ενα παπι χωρις κρανος και με το αμανικο,να κανει σφηνες και να στριβει παντου χωρις φλας εχοντας το σκεπτικο "Ελα μωρε!Μηχανακι εχω,δεν ενοχλω κανεναν ενω στριβω!" ,διαμορφωνεις μια γενικοτερη αποψη για το ειδος των μοτοσυκλετιστων...Το θεμα ειναι να μην οδηγουμε επιθετικα στο δρομο,ειτε ειμαστε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο...
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on February 25, 2010, 05:28:47 PM ---please να μην εξελιχθεί αυτό σε μηχανές vs αυτοκίνητα
όλοι μας κάνουμε λάθη στο δρόμο...ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω...
--- End quote ---
Για σένα Βασιλάκη μου μπαλέτο!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version