!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
simkoz:
Με τις μαύρες τις δικές μου πάντως φαίνονται πορτοκαλί (μπρος-πίσω-πλάι)
nmwisima:
--- Quote from: pib on February 19, 2010, 11:59:48 AM ---με αφορμη 2-3 nc που ειδα εδω με μεμβρανες στα πισω φωτα... οταν τωρα αναβαιτε φλας φαινεται το πορτοκαλι λαμπακι ?? στις κοκκινες μεμβρανες δεν δειχνει κοκκινο και το φλας οταν αναβει ?? ρωταω επειδη ειχα βαλει κι εγω στο δικο μου (nb1) και φωτιζε κοκκινο με αποτελεσμα να κοντευει η μιση Αθηνα να πεσει πανω μου... κανεις δεν το εβλεπε :nono:
--- End quote ---
Eγώ πάντως που είχα κόκκινα φλας και στην ΑΕ86 και στο Μιάτα δεν έχω πρόβλημα.
xenos:
--- Quote from: pib on February 19, 2010, 11:59:48 AM ---με αφορμη 2-3 nc που ειδα εδω με μεμβρανες στα πισω φωτα... οταν τωρα αναβαιτε φλας φαινεται το πορτοκαλι λαμπακι ?? στις κοκκινες μεμβρανες δεν δειχνει κοκκινο και το φλας οταν αναβει ?? ρωταω επειδη ειχα βαλει κι εγω στο δικο μου (nb1) και φωτιζε κοκκινο με αποτελεσμα να κοντευει η μιση Αθηνα να πεσει πανω μου... κανεις δεν το εβλεπε :nono:
--- End quote ---
+alarm +όπισθεν. ::-
dimsabas:
Βλέπω τον ήλιο το πρωί και λέω για πλάκα σε μια συνάδελφο που καθόμαστε δίπλα να πάμε για μπάνιο. Το σχολείο είναι κοντά στη θάλασσα, αυτή μένει στη Σαρωνίδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι 19 Φεβρουαρίου. Μέσα, μου λέει το τρελοκομείο. Εγώ της το είπα για να την πειράξω και κείνη γούσταρε. Κι επειδή έχουμε και μια αντρική τιμή, πώς να κάνω πίσω τώρα, 2 παρά ήμασταν με τα μαγιό στην παραλία. Το κακό ήταν ότι είχε κρυφτεί ο ήλιος, η όλη φάση δε σε προδιάθετε για μπανάκι... Βουτάμε τον αστράγαλο στο νερό και αυτό ήταν, νόμιζες ότι θα αφήσεις τις πατούσες σου στην παραλία. Η συνέχεια επί της οθόνης, τρέμε Γιουτιούμπι! :excited: :excited:
haris_nc:
--- Quote from: dimsabas on February 19, 2010, 03:55:52 PM ---Βλέπω τον ήλιο το πρωί και λέω για πλάκα σε μια συνάδελφο που καθόμαστε δίπλα να πάμε για μπάνιο. Το σχολείο είναι κοντά στη θάλασσα, αυτή μένει στη Σαρωνίδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι 19 Φεβρουαρίου. Μέσα, μου λέει το τρελοκομείο. Εγώ της το είπα για να την πειράξω και κείνη γούσταρε. Κι επειδή έχουμε και μια αντρική τιμή, πώς να κάνω πίσω τώρα, 2 παρά ήμασταν με τα μαγιό στην παραλία. Το κακό ήταν ότι είχε κρυφτεί ο ήλιος, η όλη φάση δε σε προδιάθετε για μπανάκι... Βουτάμε τον αστράγαλο στο νερό και αυτό ήταν, νόμιζες ότι θα αφήσεις τις πατούσες σου στην παραλία. Η συνέχεια επί της οθόνης, τρέμε Γιουτιούμπι! :excited: :excited:
--- End quote ---
Πας και για γαμο....... :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version