!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
dimsabas:
Εφόσον δε θα έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, ό,τι και να πάρεις από σοβαρή εταιρία, καλό θα είναι. ;)
dimsabas:
Συνεχίζω από τη Μείωση Βάρους, γιατί θα ήταν εκτός θέματος:
Δε διαφωνώ ότι σε συνθήκες τέτοιου είδους, η ροπή του Mazdaspeed θα είναι βάλσαμο στα χέρια του Miatoδηγού. Αλλά διαφωνώ καθέτως κι οριζοντίως στο ότι το αυτοκίνητο καταστρέφεται. Εγώ θα έλεγα ότι αποκτά πιο σκληροπυρηνικό χαρακτήρα και γίνεται πολύ πιο ευχάριστο στην οδήγηση σε σχέση με ένα εργοστασιακό. Δε μου φαίνεται και πολύ κακό/καταστροφικό αυτό.
Κι όχι Ηλία, δε μου ξέφυγε. Οι κόντρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οδήγησής μου και τις χαίρομαι, όχι γιατί βάζω στοιχήματα με χρήματα, αλλά γιατί έχουν το δικό τους τζέρτζελο. :excited:
mx5mk1:
--- Quote from: dimsabas on February 18, 2010, 07:23:51 PM ---..........
Κι όχι Ηλία, δε μου ξέφυγε. Οι κόντρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οδήγησής μου και τις χαίρομαι, όχι γιατί βάζω στοιχήματα με χρήματα, αλλά γιατί έχουν το δικό τους τζέρτζελο. :excited:
--- End quote ---
:trelgel:
:girlie: :-*
dimsabas:
Απίστευτο γέλιο... :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Best action scene of all time
pib:
με αφορμη 2-3 nc που ειδα εδω με μεμβρανες στα πισω φωτα... οταν τωρα αναβαιτε φλας φαινεται το πορτοκαλι λαμπακι ?? στις κοκκινες μεμβρανες δεν δειχνει κοκκινο και το φλας οταν αναβει ?? ρωταω επειδη ειχα βαλει κι εγω στο δικο μου (nb1) και φωτιζε κοκκινο με αποτελεσμα να κοντευει η μιση Αθηνα να πεσει πανω μου... κανεις δεν το εβλεπε :nono:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version