!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: option-D on February 11, 2010, 12:31:50 PM ---Ο Γιώργος έμαθε πώς βάζουν βίντεο κι οι mods πήραν φόρα και τα 'στειλαν όλα αδιάβαστα.. :llol:
--- End quote ---
Τωρα θα μου μαθεις να βαζω και φωτο!!!.
SchumiMx5:
Το γνωρίζεται ότι ο KITT υπάρχει επί ελληνικού εδάφουε ε? :exaclty: Ιδιοκτήτης ένα παιδί από το detroitcruiser...
The Greek KITT
greek kitt sto synergeio :hello:
option-D:
Εμένα μου άρεσε ο Ψιτ, ο ιππότης της λακούβας! :llol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nuz5eQgFGh0[/youtube]
jSkyline:
--- Quote from: mx5mk1 on February 11, 2010, 12:32:39 PM ---Σκ@τ@ αντιπαράθεση γίνεται.
Αν υπήρχε μεγαλύτερη οικονομική άνεση:
Από την μια ο "παιχνιδιάρης¨ θα είχε τουλάχιστον ένα 350z ή porsce ή Lotus ή... (λέμε τώρα) και από την άλλη ο Λεώ θα είχε κάτι ανάλογο...
--- End quote ---
Αρα δεν λεμε κατι διαφορετικο αυτη την στιγμη, δεν ειπα οτι απεκτησα το ονειρο οπως λεει ο Λεωνιδας, λεω με απλα λογια πως γνωριζω τι εχω, οπως επισης θα γνωριζα τι εχω αν ειχα ενα 350Ζ η ενα Elise η ακομα και το απολυτο για μενα GT-R (γιατι ακομα και για αυτο, οταν πλεον θα μαθαινα την λειτουργια του θα μιλουσα οπως μιλαω τωρα για το ΜΧ). Βεβαια η κουβεντα δεν ξεκινησε απο εκει και θεωρω οτι λαθος εχει καταληξει εδω, δεν μιλαμε για το τι αμαξι θα ηθελε να εχει ο καθενας, ουτε για το τι αμαξια εχουμε, μιλησαμε για το σωστο τροπο χρησης ενος αυτοκινητου και για το πως μπορει να χαρει ο καθενας αυτα που διαθετει.
Εξηγω απλα οτι ενα RX7 η ενα σπορ αυτοκινητο δεν το χαιρεται καποιος στην διαδρομη για το περιπτερο και δεν υπαρχει λογος να εξαντλει τα περιορισμενα χλμ που αντεχει ενας τετοιος κινητηρας σε τετοιες διαδρομες. Ανωφελο ειναι επισης να εχει καποιος ενα σπορ αυτοκινητο και να το χρησιμοποιει για να πηγαινει για σκι βαζοντας του Spikes και αλυσιδες. Εξηγω οτι το καθε αμαξι δεν ειναι για την καθε στιγμη και για την καθε μετακινηση, αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο Λεωνιδας, οπως επισης δεν μπορει να καταλαβει και το ορο "ειδικο" αυτοκινητο, το ΜΧ δεν ειναι ενα "ειδικο" αυτοκινητο, ειναι απλα ενα αμαξι με ιδιαιτεροτητες.
dimsabas:
Ο Λεωνίδας στην Αγία Μαρίνα σε 3 χρόνια από τώρα... :tease: :tease: :tease: :tease:
350Z @ Ag. Marina Drift
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version